Skip to content
12 reacties
1735 weergaves

Meisje vraagt dickpic

Het is een meisje een klas onder me (16) en ik heb de laatste weken steeds meer contact met haar. Ook op school spreek ik haar wel maar meestal appen we s avonds. Maar een dickpic doe ik niet wat ik er ook voor terug krijg. Ook niet zonder mijn gezicht er op. Nu zegt ze dat hij vast niks voorstelt, maar dat is het niet, ik vind dat vervelend. Ze zit me dus uit te dagen. Ik wil heel eerlijk wel iets met haar want ze is heel leuk en grappig. Dus nu denk ik om haar voor te stellen elkaar naakt te zien, dan ziet ze mijn piemel, maar ik haar ook naakt dus dat is gelijk en er is geen foto. Als ik dat mondeling met haar bepraat staat het ook nergens.. maar ik twijfel.

17 jaar
2 jaren geleden

12 Reacties

  • Als ik met mn vriendin sex hebben doe ik "per ongeluk" de sleutel aan de binnenkant in de buitendeur, dan kan hij niet opengemaakt worden van buitenaf. mn moeder moet dan aanbellen, dan hebben wij de tijd om ff iets aan te doen. Nog nooit gebeurt trouwens dat mn moeder thuis kwam, dus dee "truc" kan ik blijven gebruiken totdat het een keer gebeurt :-)

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi TS. Hoe is het gegaan? Vond jij en zij het leuk? En kwam haar vader nog binnen?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Jaha jongen 19. Het zal bij die gedachte moeten blijven. We zijn hier anoniem en het heet dreamers. Geeft ons de kans om meer over onze dromen te vertellen zonder dat het tot iets komt. Hopelijk komt het bij TS wel tot iets. Neem aan dat hij het er druk mee heeft maar ben ook benieuwd hoe het met die twee is gegaan. Is bij jou alles al weer een beetje rustig ;-)

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Jammer dat er geen video van gemaakt wordt. Daar zou je een veel leukere reclame van kunnen maken dan die flauwe van nu.
    Nespresso naked, why not? En meisje 18 ik zoek toevallig ook een leuke meid die Nespressootjes met me wil gaan proeven. Uiteraard gezellig in ons blootje. Met paal uiteraard. Dat al bij alleen de gedachte.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Goed aangepakt. Niets verkeerd an als je op 16/17 na een paar weken contact en elkaar te leren kennen ook seksueel wat bij elkaar gaat ontdekken. Naakt Nespresso drinken heb ik nog nooit eerder gehoord maar het is een gekke tijd en veel mogelijkheden zijn er even niet. Ik zou er zelf wel zin in hebben met een leuke jongen. Spannend , dat weet ik uit ervaring. Niet vlugger gaan dan jullie allebei willen, maar wel gewoon over alles praten. Zij vint je leuk en jij haar ook. Wel een verve velende bijgedachte dat haar vader ineens binnenstapt, hopelijk houdt die gedachte niet tegen dat je een stijve krijgt. Ik neem aan dat ze weet dat dat gaat gebeuren. Ik bedoel die stijve niet die vader hihi.
    De meeste vaders begrijpen toch wel dat hun dochter hier aan toe raakt en als dat een leuke serieuze jongen van haar eigen leeftijd is, dan doe je gauw de deur weer dicht en excuseer je dat je niet geklopt hebt. Veel plezier met de Nespresso.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Heel goed gedaan. Voor haar ook veel leuker! Laat je weten hoe het was?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • TS: Jullie allemaal bedankt. Ik was er al van overtuigd, maar ik wist nu beter uit te leggen aan haar waarom ze dat ook nooit moest doen. Ze heeft het gelukkig nog nooit eerder gedaan . Ik was de eerste omdat ze me zo leuk vindt…… Ze begrijpt nu dat het geen zaak van durven was om haar mijn piemel te laten zien. Gelijk verteld wat ik allemaal nog meer zou durven , maar dat wil ze nog niet. Na school gaan we bij haar naakt Nespresso drinken. Ja M18 het is heel spannend, ik heb dat nog nooit gedaan. Zij ook niet. Ik zit er ook wel mee dat haar vader ineens onverwacht thuiskomt en ik loop daar naakt, vrij zeker ook nog met een paal. Niet aan denken maar. Het moet maar snel half 4 worden.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Gebruik je verstand, eenmaal digitaal, altijd digitaal!!!!!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Geen foto's sturen. Ik kende enkele jaren terug een meisje dat ook aan jongens dickpics vroeg (niet aan mij), en er ook regelmatig kreeg. Die waren dan ook zonder gezicht, maar ze toonde die wel aan mensen die daar helemaal niet om gevraagd hadden, en vertelde daar ook erg veel roddels bij die overduidelijk niet waar waren. Ik weet nog dat er een jongen was die daar nadien een hele tijd niet goed van was geweest omdat zij gebruik had gemaakt van hem en zijn gevoelens. Als zij niet hetzelfde in het echt durft aan te bieden, dan betekent dat waarschijnlijk dat ze het alleen vroeg om de foto zelf te bezitten, met de gevolgen van dien. Als jij de foto eenmaal gestuurd hebt, zou je niets meer kunnen doen, ook al stuurt ze het niet door maar laat ze hem alleen maar zien.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind dat een heel goed idee. Dan kan zij het ook nooit doorsturen naar iemand. En dan zie he elkaar gewoon in het echt. Veel spannender ook wel toch. Laat je weten als er iets gebeurd is?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Goed dat je dat weigert. Wie weet aan wie ze die laat zien. Dat kan aan haar vriendinnen zijn om op te scheppen zonder verder slechte bedoelingen. Maar toch nooit doen. Als je iets met haar wil en je vindt haar leuk kan elkaar naakt zien een volgende stap zijn. Kennelijk wil zij die kant op. Als jij dat ook wil zit er weinig gevaar in. Ze kan het aan anderen vertellen, maar jij ook en je was beide naakt en het is vrij normaal, dus. Denk wel na of je het echt wil en wat er kan gebeuren. Bijvoorbeeld dat jij een stijve krijgt en dat zij dan verder wil. Kortom hou jezelf in de hand.
    Je bent heel verstandig dus het zal wel goed gaan en er is niks mis met spannend.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Inderdaad geen foto sturen gedwongen, als ze wil kijken en jij wil tonen beter ja

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten