Skip to content
21 reacties
1912 weergaves

Gladde benen

Zijn er hier jongens die een benen scheren of zo weinig haren hebben dat hun benen nagenoeg glad zijn? Ik heb best behaarde benen en vindt dat niet heel mooi maar durf ene kant het niet te scheren.
Krijgen jullie rare reacties?

21 jaar
2 jaren geleden

21 Reacties

  • Ik scheer mijn hele lijf dat vind prettiger als lekker glad is

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Voor het wielrennen scheer ik me benen, het staat mooier en is makkelijker te verzorgen

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb kleine haartjes op mijn benen. En haar op mijn piemel

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • ik heb het geluk dat ik gelukkig (nog) geen haren heb op mijn benen, buik, ballen enz. alleen een beetje onder mijn oksels en boven mijne piemel en eigenlijk hoop ik stiekum dat dat ook zo blijft. ik vind dat ook niet zo mooi.
    Nu ben ik blond dus zou het zowieso minder opvallen bij mijn.
    dus scheren, nee niet nodig.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Meestal scheer ik alles als ik naar de sauna gaat. Is netter. Of als ik naar het strand gaat om in string te gaan liggen.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik scheer mijn hele lichaam glad

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag vooral in de wintermaanden altijd panty's.ik scheer daarom mijn benen ook altijd glad. Want panty's en behaarde benen gaan echt niet samen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb een goeie tondeuze gekocht met opzetkammen. Dan trim ik alles kort. Ook een paar keer met een scheermes geprobeerd. Alleen dan is het resultaat de eerste week week lekker glad. Daarna komen er al stoppels. En jeukt het erg.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn hele lijf scheer ik behalve schaamhaar

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • ik heb zwaar behaarde benen en billen helaas... gans het jaar door staat er haar op omdat ik geen zin heb om dit om de 2 dagen te gaan doen is veel te tijdrovend en ook omdat ik nooit in korte broek ga etc

    2x per jaar scheer ik wel alles kaal gans mijn lichaam omdat het anders te veel is, is wel raar om plots geen haar meer te zien op je eigen benen, voelt ook anders wanneer je dan gaat douchen of afdroogd etc,

    gho ja... jouw lichaam is jouw lichaam, jij doet toch wat je wil, als anderen je benen zien gaan ze hoogstwaarschijnlijk lachen, uitlachen... omdat ze haar op je benen gewoon zijn... maarja... dit kunnen ze misschien een weekje doen daarna is de fun ervanaf en praten ze er niet meer over...

    als je het haar dan toch vervelend vind, stel ik voor om nu alles af te doen... het is nog februari dus de kans dat je met een korte broek buiten loopt is klein, probeer het eens... vind je je geschoren benen maar niets na 3 a 4 dagen heb je terug stekeltjes haar en na 3 a 4 weken heb je terug je normale behaarde benen terug, dus ik zou zeggen niets te verliezen en probeer het eens

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij mij gaat alles eraf, schaamhaar,beenhaar, okselhaar. Het enige dat ik laat staan is haar op de armen, maar dat stelt niet zoveel voor . Doe het al jaren. Wat anderen ervan vinden boeit mij niets.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben benieuwd of de gene die zijn scheren ook andere lichaamsdelen scheren en zo ja wat?

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb zelf ook behaarde benen en vind het juist heel mooi, ook bij andere jongens en mannen. Lekker mannelijk!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik onthaar sinds de eerste lockdown mijn benen eerst scheren en tegenwoordig met epilator.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • ikk heb alleen een beetje donshaar op mijn onderbenen en omdat ik blond ben zie je dat niet. mijn bovenbenen zijn zowieso gelukkig nog helemaal glad. Eigenlijk heb ik alleen maar wat okselhaar en schaamhaar net boven mijne piemel. ik hoop eigenlijk dat dat zo blijft. mijn broer is nu 18 en die is ook vrijwel onbehaard dus ik heb hoop dat het bij mij zo blijft en anders ga ik toch beginnen te scheren. ik vind persoonlijk wel zo ohoe gladder hoe mooier. Maar goed, een ieder is vershillend.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Als wielrenner scheer ik vaak de benen in combinatie met de wierennerskleding staat het sowieso heel professioneel het geheel glimt en dat is een betere luchtweerstand.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Als zwemmer zie ik wel redelijk veel jongens die het haar van hun benen scheren, maar om heel eerlijk te zijn zie ik het op school bij LO ook wel veel. Ik denk dat minstens een derde van de jongens uit mijn klas hun benen scheren. Ik denk dus niet dat je snel echt reacties gaat krijgen buiten misschien zoiets als "oh, scheer jij ook je beenhaar?". Ik doe het zelf niet omdat het gewoon te veel tijd neemt (ik heb het al eens gedaan). Wat je misschien wel kan doen is een elektrisch scheerapparaat gebruiken en je beenhaar trimmen. Ik weet niet hoe goed het resultaat daarvan is, maar dat kan er misschien wel voor zorgen dat die grote hoeveelheid haar wat minder opvallend wordt, vooral als je beenhaar toch redelijk lang is zoals bij mij het geval is. Anders kan je er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om je er niet te veel van aan te trekken en het gewoon te laten staan en dus ook niet al die tijd moet nemen om het te onderhouden.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Over rare reacties gesproken : ja, er is altijd wel een idioot die er wat moet van zeggen. Ik heb overal weinig beharing en dus ook gladde benen. Op school was er zo'n klier die maar bleef zijken over mijn vrouwenbenen/nichtenbenen. Op een keer was mijn geduld echt op en heb ik hem op de bek getimmerd en als de anderen ons niet uit mekaar hadden gehaald, had ik hem waarschijnlijk afgemaakt.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik doe ook mijn benen scheren omdat ik ook veel haar iedere keer had
    Het is nu minder daar ik het scheer iedere keer os het wel wat uitgedund daardoor maar doe het wel nog maar minder dan wat nodig was

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb nog niks van haren op mijn benen. Wel die hele fijne haartjes, vellushaar noemen die. Bijna onzichtbaar maar dat kunnen dan de echte haartjes worden als die ontwikkelen (wikipedia).
    Broer is een jaar ouder en heeft er ook nog geen.
    Ik krijg er wel eens vragen over of dat ik mijn benen scheer en waarom. Ze kijken dan altijd verbaasd als ik zeg dat ik nog niks van haren heb. Bij het zwemmen zijn er twee jongens die hun beenhaar scheren, omdat ze het mooier vinden. En ik geef ze gelijk. Als ik beenhaar krijg, scheer ik ze ook af, misschien ook wel omdat ik het nu gewoon ben om altijd al gladde benen gehad te hebben. Die twee worden er trouwens niet mee uitgelachen of zo hoor, wel vinden sommige jongens het wat raar. Ieder doet tenslotte zijn goesting.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten