Skip to content
10 reacties
2041 weergaves

Plek rukonderbroek en speeltje

Als ik 's avonds lekker aan het rukken ben, spuit ik in een onderbroek die ik daarvoor bewaar en af en toe was. Ook wil ik een flashlight gaan gebruiken.
Maar het probleem is nu: waar kan ik nu mijn onderbroek en flashlight bewaren zonder dat mijn ouders erachter komen?

16 jaar
2 jaren geleden

10 Reacties

  • Waar mogen ze niet achter komen dan? Dat je rukt? Dat weten ze toch wel. Ik heb altijd een doos tissues op mn kamer en mn ouders snappen echt wel dat ik die niet alleen gebruik om mn neus te snuiten.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • ik rukte eerst soms wel in een badstoffen sok en dat is wel lekker! Maar al snel overgegaan naar gewoon laten spuiten waar het maar terecht komt. Mijn lakens zitten er soms onder. Moeders begrijpen dat wel. Handdoek naast bed is ook handig. Ik spuit nogal veel, vandaar.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Natuurlijk zit er schaamte dat je ouders er iets ban zouden merken, maar zoals vaker aangegeven, ouders weten ook wel dat de pubertijd bij jongens “vlekken” oplevert. Ik gebruik er. Washandje en deze gast gewoon in de was, we hebben een hele stapel en als je dan toch niet wilt dat je ouders het meteen zien, neem ik lichte van kleur. Succes en geniet van je rukpartijtjes.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Serieus elke jongen heeft wel een rukboxer. Ik heb het en weet me broertje en paar vrienden ook. En een vriend heeft een rukshirt onder zijn bed. Je moeder weet het heus wel dat je trekt en klaarkomt hoor.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon in een kast of bureaula of zo? En je moeder weet echt wel dat je rukt. Zou ik me niet zo druk om maken.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • onderop de stapel onderbroeken leggen? ik trek eigenlijk nooit in mn onderbroek maar zit wel eens een vlek in van het nakomende sperma. die hem gewoon in de wasmand. mn ma heeft er nog nooit wat van gezegd maar neem aan dat ze het wel gezien heeft, net zoals mn beddegoed :p

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Daar kunnen wij jou echt niet mee helpen. Wij weten niet hoeveel jouw moeder in jouw kamer komt en wij hebben geen idee van hoe jouw kamer eruit ziet. Als er iemand geheime plekjes in jouw kamer kan vinden dan ben jij dat, sorry.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon logisch nadenken want je heb vast wel een voetbalbroekje of gymbroekje van je school handig zou zijn dat je er een paar van heb zo kun je deze volspuiten en gwn in de wasmand doen,wel even je sperma er uithalen met keukenpapier ofzoiets me moeder weet het denk ik wel maar ze laat het in ieder geval niet merken.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Maak je geen illusies, man. Ouders en vooral moeders hebben een onfeilbaar instinct voor geheime bergplekken. Je zou een kluisje kunnen huren bij de bank maar zelfs daar komen ze sooner or later achter. Beter gewoon laten rondslingeren tot ze het vinden en dan open kaart spelen. Het zijn tenslotte geen cocaïne en kalahnikovs.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat weer je zelf toch echt het beste jongen hoe jouw kamer is en hoe intens je ouders in je kamer komen

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten