Skip to content
8 reacties
1356 weergaves

20 en maagd

In juli wordt ik 20 en dan zal ik nog wel maagd zijn. Verder dan een paar keer zoenen en knuffelen en het hoogtepunt, klaarkomen in mijn boxer, ben ik niet gekomen. Als jullie uitgelachen zijn en mij gaan vertellen dat ik me geen zorgen moet maken. Ik maak me ook geen zorgen en denk dat het vanzelf wel aan komt waaien en ben met genoeg andere dingen bezig. Mijn zus 17 zegt dat als er geen vuur en seksuele drang in mij komt het nooit wat wordt en eigenlijk alleen maar minder.
Nu is zij niet neutraal want ze heeft een vriendin die ze wat voor mij vindt, dat meisje van het zoenen. Wat denken jullie. Kan ik gewoon wachten tot ik afgestudeerd ben en 24 of heeft ze gelijk. Ze leest hier mee. Ik waarschuw jullie maar.

19 jaar
2 jaren geleden

8 Reacties

  • Je moet je niet druk maken. Ik ben nu 21 en ben voor het eerst met n meisje naar bed geweest in juni. Het is nu n paar maanden mijn vriendin en was ook voor haar de eerste keer.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is maar waar je je druk om maakt. Het is geen wedstrijd. Ik word bijna 20 en heb ook nog maar 2 keer geneukt.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ken wel meer jongens ie nog maagd zijn. Ik zie het probleem niet. Je rukt toch wel? Zo spannend is het neuken met een meid toch al niet.
    Gewoon lekker rukken en klaarkomen. Want dat is het lekkerst,
    klaarkomen!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS, laat je door niemand opjagen, twee van mijn ooms (broers van mijn vader) waren al een stuk ouder dan jou toen ze hun eerste relatie kregen. Een broer was begin 30 toen hij zijn eerste relatie kreeg en de andere broer nog ouder, onlangs heeft hij met zijn 45 zijn eerste vriendin en is erg gelukkig ermee. Dat wil niet zeggen dat jij zo lang moet wachten, maar er is nu zeker nog geen man over boord! Sterkte.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • TS. @jongens 18. Wat jullie zeggen. Het zou ook morgen kunnen gebeuren, maar ik sta er ook nog niet echt voor open. Ik kijk bevoorbeeld ook weinig porno. Ruk weer wel vaak. Leuke meiden winden me ook op, maar ik zoek geen contact.. @ meisje 15. Het is een geweldig leuke meid en dus de enige waarmee ik seksuele dingen heb gedaan. Dus ook dat hoogtepunt. Ze vond het niet erg, alleen maar grappig. Eigenlijk vint ze alles grappig. We zien elkaar ook gewoon naakt als ze hier blijft of we in het vakantiehuisje van mijn grootouders zijn. Eigenlijk meer een tweede zus. Ze is wel een beetje zoals ik, nooit een vriendje.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoe vindt jij het meisje (die vriendin) dan? Past zij bij jou of vind je haar wel of niet leuk? En andersom? Ga anders een keertje met haar uit, film of eten. Zoenen kan ze wel zei je

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Seks is niet iets dat je kan forceren, nog iets waar je zomaar om kan vragen. Het is eerder iets dat gebeurt. Als je een relatie aangaat met iemand komt dat moment nog wel, denk ik, maar je kan jezelf niet plotseling zeggen: "Binnen de volgende drie maanden wil ik het gedaan hebben." Zo werkt het gewoon niet. Het is trouwens helemaal niet zo vreemd om het op je twintigste nog niet gedaan te hebben, hoor. Als er een gemiddelde leeftijd is, zijn er ook altijd wat extremere situaties. Ik denk altijd, liever later dan te vroeg, zoals je op dit forum wel vaak leest bij mensen van 13 die het al gedaan hebben. Laat je niet onder druk zetten door je zus.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Liefde (en soms sex) valt niet te plannen. Ik ben ontmaagd op mijn 17e terwijl ik dat helemaal niet van plan was... ging eten bij een meisje zonder bijbedoelingen maar zij was alleen thuis en meer van plan, dus heb het toe laten gebeuren (en geen spijt van. Daarna nog wel ff een relatie met haar gehad, maar heb het later uitgemaakt en dacht ff rust voorlopig ff niet. Nou dat ging dus ook anders want 2 weken later heb ik mijn huidige meissie ontmoet en was op slag verliefd en ben nog steeds met haar. Kortom: er valt niks te plannen dingen gebeuren soms nou eenmaal hoe het gaat :p

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten