Skip to content
14 reacties
1326 weergaves

Spijt

Hebben jullie wel eens ergens spijt van gehad op gebied van liefde of sex? Iets wat je achteraf beter niet had kunnen doen.

16 jaar
2 jaren geleden

14 Reacties

  • Ik heb spijt dat ik zo verlegen en onzeker ben. Hierdoor ben ik nog altijd maagd en heb zelfs nog nooit met een meisje gezoend. Ik weet ook niet goed wat ik hiertegen kan doen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben vorig jaar bij een jongen wezen crashen na een avondje te veel bier in de loods. De volgens ochtend ging zijn moeder douchen en zei dat ik wel mee mocht onder de douche. Dat heb ik toen niet gedaan -vond dat niet kunnen voor die jongen- maar daar heb ik achteraf toch veel spijt van. 2 maanden later zijn hun verhuisd en nu zie hem hem nooit meer

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik dacht ooit bij het rukken dat het een goed idee was om tantpasta als glijmiddel te gebruiken maar dat brande als een mofo!

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik had contact met een super leuke jongen. We kregen een stom meningsverschil omdat ik hem op snap op geopend had laten staan. Ik zei dat ik druk was, maar eerlijk gezegd deed ik het expres om hem niet het idee te geven dat ik hem leuk vond. We kregen ruzie en hij verwijderde mij. Ik was eigenijk fout maar wilde geen sorry zeggen en ik dacht dat hij me wel terug zou voegen omdat hij wel had uitgesproken dat hij mij leuk vind maar ik niet naar hem. Nooit meer iets gehoord. Echt zonde maar eigen schuld dikke bult.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Betrapt worden toen ik in de bosjes aan het aftrekken was.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb me ooit laten afzuigen door een jongen. Daar had ik de vorige dag echt heel veel spijt van, ik voelde me kei gay. Maar nu geen spijt meer en mag hij het vaker doen. Ik heb een vriendin en weet dat ik niet gay ben, dus geen spijt meer.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • M12, als je het wilt uitmaken omdat je niet meer verliefd bent bijvoorbeeld zou ik tegen hem zeggen dat je even met hem wilt praten (onder vier ogen, en niet via WhatsApp of bellen maar in real life) en zeg dan dat je het uit wilt maken. Als je nog wel verkering wilt houden maar niet met hem wilt slapen, zou ik hetzelfde doen, maar dan zeggen dat je daar nog niet aan toe bent. Probeer het in beide gevallen een beetje rustig te zeggen en denk ook na over zijn gevoelens. Hij zal zich misschien stoer voordoen, maar het kan hem ook raken. Let daar dus op. Uiteraard is dit geen reden om het niet te zeggen, het is erg belangrijk dat je eerlijk kunt zijn in een relatie. Succes!
    Voor TS, ik doe nog helemaal niks op gebied van seks enzo en heb dus ook nergens spijt van. Sorry! Ik wilde vooral even reageren op M12

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Door hem te zeggen dat hij je grens is over gegaan en je hem niet meer wil zien

    Gewoon kort duidelijk afkappen, wat een nare knul is het

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @m12, je bent wel “volwassen” genoeg geweest om iets te starten, een een flinke meid en handel dit dan ook zelf af!!!!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Dankjewel pls kan iemand mij helpen hoe ik van hem af kom

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • M12 doe alleen wat jij wil en niet iemand anders

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Met mijn vriendje slapen

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Paar jaar geleden had ik een vriendin waar ik smoorverliefd op was en zij op mij. We hadden echt een droomverkering. Alleen : ze had een kreng van een moeder die mij niet goed genoeg vond voor haar dochter. Dat mens deed werkelijk alles om onze relatie te saboteren en dat is haar uiteindelijk ook gelukt. Daar heb ik dus nu nog steeds spijt van. Ik had moeten snappen dat als de ouders jou niet zien zitten, je er beter gelijk een punt achter zet.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja hoor een jongen was echt raar die had ik liever overgeslagen

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten