Skip to content
31 reacties
4023 weergaves

Relatie met vriendin en sex met n vriend

Ik heb n relatie met m’n vriendin. Gaat heel goed en prima sex. Toch vind ik het ook geil om met n vriend vaak sex te hebben. Dat is geen liefde maar gewoon geile sex. Hebben meer jongens dat ?

20 jaar
2 jaren geleden

31 Reacties

  • Zo zie je maar weer, er worden veel veronderstellingen gedaan en dan blikt dat niet te kloppen. Je kunt pas oordelen als je het hele verhaal leest. @ TS, waarom heb je er 15 dagen over gedaan om aan te geven dat je vriendin het weet?

    Wel lekker geil met vriend erbij triosex

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hallo ik ben TS.
    Mijn vriendin weet dat ik regelmatig sex heb met een vriend. Wij doen soms ook trio met mijn vriend erbij. Vroeg mij alleen af of meer jongens dat doen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @m14, zo zie je maar weer, onze lieve heer heeft van ons alle unieke individuen gemaakt, dat maakt dat eenieder mag zijn wie hij/zij wil. Laten we elkaar zeker niet veroordelen en afkeurend zijn op gedag gat afwijkt van jezelf. Probeer je te verzetten in de ander. Veel liefs en liefde!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • J18, maar het punt is dat zij niet weet dat hij het doet dus zij niet alle informatie heeft om diezelfde keuze te maken. Ik heb niet perse iets tegen casual seks , het is niks voor mij, maar ik zou een ander er niet om veroordelen, maar dan moet je ook eerlijk zijn dat je dat doet. Ik zou mijn vriend er iig meteen om dumpen.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • @ m14, ja ik vind dat zij casual seks met vriend of vriendin mogelijk moet/kan zijn naast haar vaste partner. Als er maar afspraken worden gemaakt over veiligheid en eerlijkheid. Je moet elkaar dan welgoed kunnen vertrouwen. Als het met iemand ban het zelfde geslacht is, is het vaak minder bedreigend, dus nogmaals ja’

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Het gaat me hier ook niet over gunnen. Uiteraard gun ik hem dit, want het kan erg lekker en opwindend zijn. Dit is iets waar zij, samen met zijn vriendin dus, over beslissen.
    NEE dit is niet makkelijk om aan uw vriendin te vertellen en JA dit houdt een zeker / groot risico in voor hun relatie, maar toch zou hij dit met haar mogen/moeten bespreken.
    Als dit ooit uitkomt is het ook een discussie ... en is zij nog bedrogen ook.
    Natuurlijk besef ik dat zijn vriendin hier - wellicht - niet zit op te wachten, maar dit mag hem niet tegenhouden om eerlijk te zijn tegen haar, vind ik. Zelfs al kan Ts niet inschatten hoe zijn vriendin hier zal op reageren.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Maar J18 vind je dan ook dat zij casual sex moet kunnen hebben? Met een vriend of vriendin?

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Als je de reacties hieronder leest dan zie je duidelijk 3 kampen, voor en tegen. Zelf hoor ik tot het kamp voor, je moet ook iets voor jezelf kunnen hebben. Of het gaat om een hobby, motorfiets of sex, de mens wil tegenwoordig veel minder vast gebonden zijn. Als de vriendin aan haar trekken komt, het grootste deel van zijn tijd met hem mag doorbrengen, waar zit het probleem. De sex met een jongen is in dit geval van heel andere intentie en waarde. Hij blijft heus wel bij haar, gun hem dat!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind toch dat hij hierdoor zijn vriendin bedriegt, of dit nu met een vrouw of met een man is. Als zijn vriendin dit weet en er geen probleem mee heeft dat hij soms seks heeft met een man is het anders ... als de mannen dan teminste ook veilige seks hebben toch.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind het echt wel wat anders hoor als je vreemdgaat en ander meisje neukt of dat je samen met een vriend aftrekt of pijpt. Waarom zou ze moeten weten dat je dat soms doet? Is iets tussen vrienden.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Neen, ook al is er geen liefde in het spel vind ik dat dit vreemdgaan is. Het toont jouw vriendin gewoon dat jij denkt dat zij niet genoeg voor jou is en dat je ook nog ergens anders seks moet hebben. Weet jouw vriendin hiervan? Want in dat geval zou het mij verbazen dat zij hier zo blij mee is...

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @TS Ja, er zijn heus meer jongens die willen experimenteren en sex hebben met hetzelfde geslacht. Op zich is helemaal niets mee om te ontdekken wat je lekker vindt om te ervaren. Ik begrijp ook dat je van seks kan genieten zonder amoureuze gevoelens.Toch vind ik dat uw relatie met uw vriendin enkel oprecht kan zijn als je eerlijk bent tegen haar. Ik begrijp, ik weet dat het helemaal niet makkelijk is om dit tegen uw vriendin eerlijk te vertellen. Jij weet misschien hoe ze hier zal op reageren, misschien weet je dit totaal niet. Je bent wellicht bang voor haar reactie en of bevreesd dat ze jullie relatie wil beëindigen als je haar vertelt dat jij ook seks wil, seks hebt met een vriend. Toch vind ik dat zij dit mag, moet weten.
    Verder hoop ik ook dat je veilige seks heb met die vriend?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • ja vroeger, toen ik 14 jaar was had ik een beste vriend van 13 jaar, ik was vaak alleen thuis en hij kwam dan altijd op bezoek, dusja daar is samen porno kijken van gekomen en samen rukken... hij was hetero... zo deden we dat een keer of 4 in 4 verschillende dagen natuurlijk, jongens van 13/14 lopen over van geilheid natuurlijk en hij wist dat ik gay was... maar hij was nog maagd... dus bij de 4de keer was hij 10 min bezig aan zichzelf en zegt dan van kom pijp mij, ik vond het eerst onwenning omdat ik hem niet kwijt wou als beste vriend natuurlijk dus ik heb 5x gevraagd of hij wel zeker was, toen zei hij smekend van "ja kom pijp mij nu maar gewoon, ik wil weten hoe het voelt voor als een meisje het doet", dusja ik begon voorzichtig eerst zijn lul te strelen en dan gevraagd van en?? ja kom pijp... dan trok ik hem af en terug bevestiging gevraagd, en ja uiteindelijk dan toch maar gepijpt, nadien trok hij zichzelf klaar op zijn buik en toen kwam hij met zen vinger al lachend voor men mond, ik mocht het oplikken... toen wist ik van oke dit zit wel goed hij is niet boos, zo zijn we dat eigenlijk een ganse puberteit blijven doen, bijna wekelijks, toen hij 16 was had hij zijn eerste vriendin, maar hij was nog maagd en deed er nog niets mee dus bleven wij dat verder doen terwijl hij een relatie had... zo zijn we dat blijven doen tot ik 19,5 was, en hij 18,5 toen is hij ontmaagd, leerde de meisjes kennen, en ik was niet meer nodig maar hij was hetero dus ik begreep het wel, jammer genoeg nu al 4 jaar geen piemel meer gezien maar goed, fantastische jeugd gehad waar ik graag aan terug denk, haha, ondertussen heeft hij al een kind

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zit echt met mijn oren te klapperen. Ik zou het écht niet chill vinden als mijn vriendje zeks had met een ander. Boy of chick maakt mij dan niet uit. En hier lees ik dat dat blijkbaar heel normaal is. Ik mis echt iets....

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Als je al vrienden elkaar aftrekt of elkaar een pijpbeurt geeft dan noemen wij dat een brojob. Dat doen zoveel gasten die ik ken die gewoon een vriendin hebben. Moet kunnen maten onder elkaar.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou het minder erg vinden wanneer m'n vriend zoiets zou doen met andere gasten dan wanneer hij vreemd zou gaan met een meisje, maar toch zou ik het niet cool vinden wanneer hij dingen stiekem doet. Ik ben wel benieuwd wat andere meisjes er van vinden.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Toen ik net met m'n pik begon te spelen heb ik het ook wel met wat jongens gedaan, maar nu ik een vriendin heb zou ik het echt niet meer doen. Eigenlijk toch al niet, want ben toch wel echt hetero. Maar als je die behoefte hebt snap ik het wel. En ook dat je het geheim houd voor je vriendin.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @ j19, iedereen heeft zijn geheim, moet kunnen!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zit ook al een tijdje in een relatie, ben dolop mn meissie. Maar toch trek ik me ook wel eens af met andere jongens of mannen. Ik vind dat niet echt sex hebben met anderen, maar vertel het toch maar niet aan haar want denk dat zij het niet helemaal goed keurt. Dat ik mezelf ook wel best vaak aftrek weet ze wel, daar heeft ze helemaal geen moeite mee. Maar met anderen...ik vertel haar eigenlijk altijd alles maar dit houdt ik toch maar even voor me.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Voor mij is dit ok, doe het zelf ook met een vriend terwijl we beide in relatie zitten. Lekker geilen en elkaar bevredigen. Tussen jongens is dit toch anders, die kunnen beter pijpen en trekken, weten net de kneepjes van het vak beter. Dus TS, we leven in een open en vrije wereld, geniet er lekker van, zoals ik ook die. En moraal…….. tja daar is de wereld al vol van, hoeft van mij niet zo!??

    23 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten