Skip to content
102 reacties
5554 weergaves

Kapper

Ik zat woensdagmiddag bij de kapper met zo'n schort aan en deze was klam bij de nek van de vorige klant,dit vond ik niet fijn zelfs vies maar wat kan ik hiermee de volgende keer wie heeft dit ook weleens zo ervaren?

16 jaar
2 jaren geleden

102 Reacties

  • Mee eens het is je eigen keuze welke salon je binnengaat,ik zelf ben ook best wel proper en hou er niet van onder met een klamme cape te zitten om mij heen,dit vind ik echt goor!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Zie het probleem niet.als je steeds naar een andere kapper gaat kan je gewoon naar binnen kijken of er een hygiënisch gewerkt word wat ondermeer inhoud schone kapkleden en zo'n halscrepp voor bescherming het is aan jou de keus of je je laat knippen lijkt mij!!!

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • de kapper waar ik altijd kom heeft van die witte kapmantels met wijde mouwen hij doet altijd wel het eerst dat nekkraagje om en dan pas die kapmantel aan.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • @jongen 17,mee eens dat dit ontmoedigd om rustig bij de kapper te zitten,had je een bescherming bij de nek of niet???

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Weet niet wat het was zweet of water maar ik kreeg gisteren een klam kapkleed om ik vond dit echt vies en ben thuis gelijk me gaan wassen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • nou en of jongen 17 dat hun goed zijn in haarverzorging zo een nekkraagje is standaard het scheel enorm of er wel of geen kraagje gebruikt word onder een kapschort zo heb ik zelf nooit last van haartjes van een ander vind het prima zo!

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ga gwn naar een turkse-marrokaanse kapper ze zijn altijd hygiënisch bezig en heel goed voor hun wek aan jou hoofd.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Als ik bij de kapper geweest ben douche ik mij altijd daarna,toch veel frisser voor mijn gevoel omdat iedere klant onder zo'n cape zit.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Sinds dat ik veertien jaar ben hoef ik niet meer op die truttige draaistoel zit vanaf deze tijd bij de oudere jongens en krijg ook zo'n papieren kraag om mijn nek voordat ik dat schort om me heen krijg.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik snap het wel want ik ben zelf kapster,toegeven dat niet altijd nekbescherming gebruikt word maar waar ik werk wisselen we veel van kapmantels!!!!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Erg vervelend vind ikzelf dat er niet altijd nekkraagjes gebruikt worden net als gisteren toen had ik de kriebels van een nogal klam kapkleed.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @meisje 17,ik vind dat ook waardeloos dat je thuiskomt en nekhaartjes in je kleren hebt maar wat kan ik hiermee???

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ben afgelopen week geslaagd voor allround kapster,weet dat sommige kappers/kapsters niet altijd de hygiëne regels serieus nemen,met mijn opleiding heb ik het meegekregen om altijd nekkraagjes te gebruiken en meerdere kapmantels te hebben om mee te wisselen vooral tijdens warme periodes,ben van mening dat elke klant zich prettig moet voelen op de stoel een klamme kapmantel geeft nou eenmaal het idee dat het niet schoon is,eventueel kan je ook een schone kapmantel vragen en een nekkraagje al hoort dit niet zo te zijn!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi allemaal hier mijn kapper waar ik altijd kom heeft witte kapmantels met van die mouwen lijkt mij er niet fris uitzien als iedereen zonder zo een halskraag deze om krijgt ik weet anders dan dat er bij deze salon deze nekkraagjes gebruikt worden ben het overigens wel met sommige eens dat het zonder niet zo fris is vooral met dit warme weer.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Zou gewoon naar een andere kapsalon gaan jongen 14 als je je er niet prettig bij voelt.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind het vet goor dat ik steeds van die kriebelhaartjes van een ander in me kleren heb als ik bij de kapper vandaan kom waar wat kan ik hiermee???

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Zelf ben ik ook vies van een kapmantel die de hele dag gebruikt wordt vooral als het klam aanvoelt vraag meestal om een handdoek eronder,eerlijk gezegd vind ik het wel raar dat je erom moet vragen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn vriendin is kapster. Dus ik loop er altijd fris bij. Als ze me haar weer gaat knippen en scheren thuis zit ik gewoon in mijn boxer op de stoel. Zonder cape ofzo, Die haren zuig ik weg met de stofzuiger en dan zelf onder de douche.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik moest even aan deze topic denken van dreamersforum (kapper)want het was echt vies toen ik bij de kapper zat vanmiddag dus recentelijk nog omdat die zaak geen nekkraagjes meer had dus kreeg iedereen de cape om zonder iets om de nek heen ook geen handdoek enzo het was echt vies en ben gelijk maar onder de douche thuis gegaan.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Zou eigenlijk gwn standaard moeten zijn zo een beschermende kraag onder een kapkleed maar helaas heeft niet elke kapper dit voor de klanten daarom ga ik altijd naar mijn "eigen"kapper want ik wil wel onder een fris kapkleed zitten.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten