Skip to content
6 reacties
1720 weergaves

Het fijnste aan seks?

Deze week vijf daagjes bij mijn vriend blijven logeren, omdat zijn ouders op vakantie waren naar Venetie. Fijn alleen; ik moest bijna huilen toen zijn ouders terug waren en ons weekje samen zijn voorbij is.
Maar bij mama en broer is het ook goed :-)

Mama vroeg aan tafel wat we allemaal gedaan hadden. Omdat ik niks vertelde over seks, vroeg broer of we dat niet gedaan hadden. Ik zei dus maar van wel, iedere namiddag en iedere avond. Mama vroeg daarop wat ik zo fijn vind aan seks, dat we het zo dikwijls gedaan hebben. Ik wist niet onmiddelijk wat antwoorden en ze verduidelijkte: wat is hetgene waarom ge seks wilt hebben?

Ik heb er efkens over moeten nadenken hoe het antwoord in woorden te zetten, en vond het eigenlijk een leuke vraag!

Mijn antwoord was: om D (mijn vriend) klaar te laten komen. Maar zo, dat ik het kan zien gebeuren. Het liefste doe ik dat met hem strelen en aftrekken. Langzaam en teder en het genot op zijn gezicht zien. Het genot als hij begint te kronkelen en dan natuurlijk zien en voelen hoe hij tenslotte klaarkomt. En als hij dan nog ligt na te genieten, kan ik ondertussen wat spelen met de beloning die op zijn buik en borst ligt.

Broer heeft het uitgeproest en mama vond het antwoord nogal te duidelijk voor aan tafel te vertellen.
Maar ik vond het een leuke vraag en ben best wel benieuwd, wat anderen het leukste vinden aan het hebben van seks.

16 jaar
2 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik vind het heerlijk als mijn vriend een beetje de leiding neemt in bed dan mag hij veel met me doen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat ik heel fijn vind aan de sex is dat mijn vriend het heel rustig aan doet met mijn stap voor stap alles ontdekken. Hij is ook ouder 17 en ik ben nog niet zo ervaren in alles. We doen het ook nog niet heel lang maar hij laat mijn echt op een heerlijke manier genieten.

    Dus jongens en meisjes het hoeft niet gehaast en snel maar neem de tijd voor elkaar zo geniet je meer.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • J17 hier bij de massage doen we dat met olie en gewoon lekker in vijven en voor het bed hebben we een groot zijl wat we daarna afspoelen en klaar. En de olie die we gebruiken trekt in de huid dus is goed voor de huid we kunnen het wat warm maken zo dat het heerlijk voelt.

    En bij het edge of een slow teasing hand job kreunt mijn lief vaak dat is dan voor mijn een teken dat ik het goed doe.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Aan J17: wat bedoel je juist met massage? Gewoon elkaar overal wat strelen (doen mijn vriend en ik ook, echt fijn) of gelijk bij sportmassage, dus gelijk brood kneden zoiets. Of met olie en zo, maar daar wordt uw bed dan toch heel vuil van?

    En inderdaad, je vriend zien genieten is een heel hoog genot :-)

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn antwoord ken je, broertje. Ik hou er het meeste van om met mijn liefje te knuffelen, als we in plaats van 2 personen, 1 zijn. Net zoals gij, heel zachtjes en teder zoals ge dat noemt. Daar genieten mijn liefje en ik enorm van, meer nog als van 'het' gewoon te doen om het te doen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Als eerst TOP reactie TS had je ma het maar niet bij het eten moeten vragen!

    En ja wat ik lekker vind aan de sex is het zien genieten van mijn vriend
    en de uitgebreide massage die we elkaar geven. Zo hebben we elkaars lijf echt ontdekt. En zo lang hij geniet doe ik dat ook.

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten