Skip to content
15 reacties
3279 weergaves

witte zwembroek

ik heb laats een witte speedo gekocht en ik dacht dat een een extra laagje stof bij mijn lul zat maar dat was niet zo dus toen ik ging zwemmen werd die helemaal doorzichtig en je kon alles echt heel goed zitten alsof ik niks aan had
ik vond het eigenlijk best geil want iedereen zat naar me te kijken
hebben jullie dit ook ooit gehad?

14 jaar
2 jaren geleden

15 Reacties

  • Jongen van 14 met witte zwembroekje en uitgebreid verhaal. Ik geef jou helemaal gelijk. Je ziet er uit zoals je eruit ziet. Sterker nog, je mag gezien worden. Menig meisjeshart (zeker die van mij) gaat hier sneller van kloppen. Mooie jongensbillen en voor zo'n mooie bobbel, die zich aftekent, mooi hoor. Ik val vaak op iets jongens, die iets jonger zijn dan ik.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Goedzo, jongen14. Vooral die laatste opmerking. Ik geef jou helemaal gelijk.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • ik heb een rood-wit-blauwe korte zwemshort en dat witte deel is ook wat doorzichtig zeker als die nat is.
    je ziet dan bij mijn piemel best wel goed zitten als die zwembroek wat geplakt zit aan mijn lijf. schaamhaar heb ikk nog bijna niet en is ook blond dus dat zie je verder niet.
    ik merk wel dat zommige naar me zwembroek kijken, maar boeit met echt neit.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ga denk ik de voering uit mn sportbroek knippen en het dan ook een keer proberen in een meertje. Lijkt mij wel geil als die transparant wordt en je gewoon alles beetje kan zien zitten. Hebben geen douch bij ons meertje volgens mij dat zou helemaal tof zijn, maar niet als het heel druk is denk ik. wil ook geen bekenden tegenkomen natuurlijk :p

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij mijn witte zwemslip van Redpoint zijn zowel voorkant als achterkant gevoerd. Je ziet de vorm van lul en ballen heel goed, maar helemaal transparant wordt die nooit. Van merk Speedo kan ik mij niet voorstellen dat die niet gevoerd zouden zijn.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongen van 14 met witte speedo. Ik vind het mooi om te zien dat een jongen zoals jij een mooie witte speedo draagt. Ik geef jou gelijk wat betreft de vragen, die jij stelt.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij mij en me broer en vriendje kan je de bobbels in onze zwem broek goed zien. gaat niet naar zwembad. wij zoeken een rustig plek. wij zijn dan geil.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • TS14. Ik ben een andere jongen van 14 en ik heb ook o.a. een witte speedo. Bij mij wordt dit broekje niet volledig transparant. Je ziet echter wel de contouren van mijn lul en daaronder mijn zak en mijn kloten, ondanks dat er voor wat extra voering zit. Verder niet. De vorm van mijn billen tekent zich ook wat af, maar ik denk ook bij mijzelf. Je ziet er toch uit zoals je eruit ziet? Je hoeft je daarvoor toch niet te schamen? Wij zijn toch jongens en iedere jongen heeft daarvoor toch een bobbel? Als het echt transparant was, dan zou ik dit broekje niet meer dragen, maar als je enkel de vormen van de bobbel ziet, dan begrijp ik niet waarom dat niet zou kunnen.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Is nep zwem men in een meer is nu super koud

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • ik ben vandaag weer gaan zwemmen daar in mijn doorzichtige zwembroek ik voelde me heel geil en bijna iedereen zat te kijken maar er is gelukkig nikt erg gebeurd behalve bij het douchen kwam een man wel heel dicht bij me staan en zijn hand was akelig dicht bij mijn lul maar ben gewoon weg gelopen en hij kwam gelukkig niet achter me aan

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • @TS, dan gaat het nog als je het zelf leuk vindt, maar zoals ik al zei, pas wel op met wat voor publiek je daar tegen komt. Klinkt stom om te zeggen, maar als oude mannetjes beginnen staren dan zou ik toch maar iets anders aandoen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • ik ga bijna nooit meer zwemmen in een zwembad maar bij een populaire meer hier in de buurt dus daar kun je niet echt uit gestuurd worden

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Vreemd. Is het wel een echte speedo van het merk Speedo? Ik heb namelijk 3 Speedo's : een zwarte, een oranje en een lichtblauwe en bij alle 3 zit vooraan extra voering. Bij de zwarte zie je niets, bij de oranje is de natte bobbel iets duidelijker en bij de lichtblauwe zie je ondanks de voering toch de vleeskleur van lul&ballen en de donkere vlek van schaamhaar. Maar al bij al toch nog altijd acceptabel in een publiek zwembad. Ik denk dus dat je een namaak geleverd kreeg want Speedo maakt geen volledig transparante zwemkleding. Ze bestaan al sinds 1984 en anders waren er allang klachten gekomen. Maar als je het geil vindt moet je deze vooral blijven dragen al riskeer je - zoals de jongen hierboven zegt - vroeg of laat een reprimande van de badmeester.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Nog nooit gehad maar lijkt me ook wel leuk om te doen! Heb wel witte sportbroek maar daar zit binnenbroek in, heb geen witte zwembroek

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Een doorzichtige zwembroek in een publiek zwembad? Dan verbaast het me dat de redders jou niet hebben weggestuurd. Dit is namelijk hetzelfde als exhibitionisme. Misschien draag je die zwembroek in het vervolgd beter niet op zo'n plaats. Je wil niet dat sommige mensen bepaalde ideeën krijgen en iets proberen.

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten