Skip to content
29 reacties
5824 weergaves

Gevoelige ballen

De laatste tijd zijn mijn ballen extra gevoelig. Ook worden ze groter en hangen mijn ballen wat meer onderin mijn zak. Zijn er meer jongens, die dit hebben? Weten jullie hoe dit kan? Is dit normaal?

13 jaar
2 jaren geleden

29 Reacties

  • J16, ja dat is zeker waar. Ik weet dit uit eigen ervaring. Toch ben ik blij dat ik hele gevoelige kloten heb.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Een trap in de zak doet hartstikke zeer.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Andere jongen 16. Ja, dat is wel vaker gebeurd.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Wij hebben als jongens toch allemaal hele gevoelige ballen? Volgens mij zijn onze ballen onze gevoeligste plek.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Andere jongen 16, is het nog vaker gebeurd dat je in je ballen werd getrapt/geslagen/geknepen?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben trouwens blij dat ik van die gevoelige kloten heb. Ze hangen ook een beetje onderin mijn zak, vooral bij het warmere weer. Tijdens het lopen komt mijn zak vaak tegen de binnenkant van mijn bovenbeen aan en dat voelt lekker aan mijn kloten.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Meisje17. Bedankt voor jouw leuke reactie, waarin je zegt dat je vindt dat ik karakter heb.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongens van 16. Wij meisjes weten natuurlijk dat bij jullie, jongens, jullie zak jullie zwakke plek is. Wees eerlijk, wel handig om te weten voor ons als meisjes. Ik vind trouwens dat J16, die in zijn kloten geknepen is door een meisje, hier wel super op reageert door te zeggen dat het voor haar ook wel moeilijk was om ernaast te grijpen. J16, jij hebt karakter, humor en je bent een jongen naar mijn hart.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongen16. Ik had last van zere kloten en zakte door mijn knieën. ik kon op dat moment echt niks meer en wou het toen wel geloven. Het heeft wel een uur geduurd, voordat de pijn in mijn kloten wat voorbij was. Wij zijn als jongens hier kwetsbaar.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Andere jongen 16, hoe voelde dat dan? Had je er lang last van?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • @J13 topicstater ;
    je zegt vaker afgetrokken WORDEN.
    Bedoel je dus door een andere jongen of meisje?
    lukt het dan zelluf niet of weet je het niet?

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Laatst ben ik tijdens een beetje stoeien door een meisje in mijn kloten geknepen. Het was ook wat mijn eigen schuld. Ik zat haar wat uit te dagen en opeens pakte ze mij bij de zak en kneep even in mijn kloten. Ik kon op dat moment even niks meer en was uitgeschakeld. Het meisje had toen gewonnen van mij. Zij weet precies dat dit voir mij als jongen mijn zwakke plek is en ik werd er even aan herinnerd dat ik gevoelige kloten heb. Toen een vriend van mij, die ik het later vertelde, vroeg hoe dat kon, zei ik tegen hem dat het voor haar ook wel moeilijk was om er naast te grijpen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongen17. Ik heb ook behoorlijk grote kloten, zeker voor een jongen van 15 jaar. Mijn kloten zijn nu ca ruim 5 cm bij 3,5 cm. Ik heb altijd al wat grotere kloten gehad, ook toen ik een jongetje was, in vergelijking met andere jongens. Ik was ook veel eerder in de puberteit en toen mijn kloten begonnen te groeien, had ik vaak pijnlijke kloten. Het voelde soms net alsof iemand mij in de kloten zat te knijpen. Nog steeds heb ik hele gevoelige kloten. Ik heb nu ca 2 jaar verkering met een meisje (zij is nu 17 jaar) en sinds wij sex hebben, neuken, gepijpt worden of afgetrokken worden, is het wel beter geworden en heb ik minder pijnlijke, maar nog steeds wel gevoelige kloten. Mijn vriendin vindt het mooi dat ik grote en gevoelige kloten heb en volgens haar is dat normaal. Ik ben heel blij met haar, ook omdat wij veel sex hebben, zij in dat opzicht heel begripvol is. Zij zegt nl. dat als ik vaak klaarkom en spuit, dat dat goed voor mij als jongen is en dat ik dan minder last van overgevoelige kloten heb.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn teelballen zijn ook lekker gevoelig en ook groter dan gemiddeld. Bij mij gaat het in ieder geval op dat ik grote en gevoelige ballen heb. Als mijn vriendin mij bij de zak pakt en voorzichtig aan mijn ballen voelt, dan voelt het al bijna alsof ik in mijn ballen wordt geknepen, zo gevoelig zijn mijn teelballen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn ballen zijn 45mm lang en bijna 30mm dik. Als ik vergelijk met andere vrienden dan ben ik iets groter maar niet heel veel. Op 13 jaar is dat natuurlijk veel kleiner. Ik had eerder ook wel pijn maar trok me vaker af en dan ging de pijn wel weg. Veel klaarkomen dus!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn teelballen zijn ook supergevoelig bij aanraking, laat staan in knijpen, zoals jongen16 zegt. Mijn vriendin knijpt mij soms ook in de teelballen, als wij bijv. een beetje stoeien voor de fun of als ik haar soms een beetje plaag. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dan niks meer kan en dat ik het dan als jongen verlies van haar. Mijn teelballen zijn trouwens ook groter dan gemiddeld. Ik heb wel vaker gehoord dat andere jongens bij douchen na sport tegen mij zeiden dat ik grote ballen heb en eerlijk gezegd ben ik daar heel blij mee.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • M16. Ik heb behoorlijk grote en echt heel gevoelige kloten. Als mijn vriendin mij aan mijn kloten voelt en daar zachtjes in knijpt, dan kan ik al niks meer. Dat is echt mijn zwakke plek als jongen. Maar ik weet niet of dat ook zo is bij jongens, die (iets) minder grote kloten hebben.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Of hebben jongens met grotere ballen ook automatisch gevoeligere ballen?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @j14

    Je ballen zijn zo groot als een kers schrijf je.
    Dat vind ik echt wel klein voor je leeftijd. Dat was bij mij toch ongeveer 1cm dik en 2 cm lang en bij andere jongens ook (soms vergeleken we door eraan te voelen).

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Dank je wel voor de antwoorden. Ik moet dus wat vaker afgetrokken worden. Hopelijk wordt het dan beter.

    13 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten