Skip to content
3 reacties
477 weergaves

Tips voor riemen

Sinds kort ben ik een riem gaan dragen omdat het lekkerder zit en er beter uitziet. Ik wil nu net als bij mijn sneakers een collectie opbouwen waar ik alle kanten mee op kan. Nu vroeg ik me af wat voor riemen ik ten minste moet hebben en door welke broek wat voor riem gaat?
Ik draag veel jeans en chino’s. Klopt het dat door een jeans een brede riem gaat en door en chino een smallere? En welke kleur past waarbij? Lekker opvallend en contrast zoeken, of juist meer in kleur van je broek? Mij lijkt een donkere jeans met een witte riem bijvoorbeeld vet, maar kan dat wel?

17 jaar
2 jaren geleden

3 Reacties

  • Breder maar niet té. Heb zelf bruin en zwart, doe ze in mn chino.

    Bij kouder weer vind ik bretels ook wel is leuk voor de afwisseling, maar daar moet je van houden.

    Heb je hier iets aan?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Een collectie riemen is leuk! Dan heb je altijd een riem die past. Wat ik zou doen is altijd brede riemen kopen. Die zijn stoer en passen door jeans en chino’s. Begin verder met cognac en wit als kleur. Dat zijn je standaardkleuren die overal op passen. Al je andere riemen kan je variëren op deze twee. Dus bijvoorbeeld een bruine en andere gespen als je wil variëren. Er zijn veel stoere modellen met bijvoorbeeld een dubbele pin in de gesp.
    Als je van opvallend houdt moet je sowieso het contrast opzoeken, dus een witte riem om een donkere jeans is dan juist heel mooi. Net als een congackleurige riem om een lichte jeans. Ik kijk ook altijd naar m’n sneakers. Bij witte sneakers staat een witte riem bijvoorbeeld goed.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb bij jeans en chinos de zelfde breedte ongeveer, maar de standaard kleuren, zwart, bruin, cognac en wit zijn wel een must.

    Bij een chino kun je ook voor stof gaan, die heb je ook met een deel leer bij de gesp.

    Wat breder is wel top.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten