Skip to content
8 reacties
2707 weergaves

Eigen sperma geslikt

Ik heb twee dagen geleden mijn eigen sperma doorgeslikt. Nu heb ik allemaal bultjes op m’n lul. Weet iemand wat dit is? Hoe komt dit?

14 jaar
2 jaren geleden

8 Reacties

  • Jezelf pijpen en jouw zaad doorslikken is sowieso geen probleem. Sperma van een andere sekspartner ook niet, indien deze geen soa/hiv heeft.
    Ik deed dit mijn ganse puberteit en soms nog.
    Die bultjes zijn waarschijnlijk - overijverige - talgkliertjes

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat heb ik ook gehad op jouw leeftijd. Als het gwn kleine bultjes op de rand van je eikel is, dan hoef je je nergens zorgen over te maken. Maar arts is altijd verstandig! Misschien zelfs je schoolarts?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Zoals iedereen hier al zegt… zit geen verband tussen.

    Gewoon even langs je huisarts.. en ja, dat kan best even gênant zijn, maar in zo’n huisartsen opleiding en uit ervaring hebben ze al zo vaak een pik gezien.. daar doen ze echt niet meer raar over.

    Bovendien is een huisarts ook echt wel op de hoogte dat niemand het fijn vind om voor een wildvreemde z’n geslachtsdeel te moeten laten zien. Dit idee moet je ook maar in je achterhoofd houden.

    En ja..als het moet, dan moet het.. met je gezondheid niet spotten. Zelf ging ik 2 keer naar de huisarts omdat ik steek had in mijn ballen.. bleek niks te zijn maar ben heel blij dat ik ben gegaan. En ja, je moet bij 2 verschillende huisartsen je broek omlaag doen, maar t is echt beter dat je het doen.

    Ik vroeg wel om een mannelijke huisarts.. voelt toch iets prettiger en natuurlijker.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • die bultjes hebben er niks mee te maken lijkt me. en als het erger wordt naar de dokter zou ik zeggen.
    ik proef als ik heel opgewonden ben ook mijn eigen sperma en dat smaakt best aardig. een beetje zoutig en zoetig tegelijk. van een andere jongen heb ik nog nooit geproeft, alleen gezien van dichtbij maar zou ik wel is willen proberen voor de grap. Benieuwd hoe dat dan smaakt.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Je eigen sperma inslikken is zeker geen probleem en ook niet de aanleiding voor de bultjes op uw piemel.
    Als deze bultjes blijven vraag je beter advies bij je arts of eventueel uw ouders.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi TS, ben je er al achter wat het is, ben benieuwd. Maar maak je vooral niet druk of dat komt door slikken eigen sperma, als dat zo is dan zou ik helemaal onder de vlekken moeten zitten!! B

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS, daar kan volgens mij geen verband in zitten. Wat voor bultjes zijn het en heb je sex met een ander gehad?

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Waarom denk je dat er een verband is? Sperma slikken is prima, daar krijg je niks van, en je leer gelijk hoe het voor een meisje is om sperma te slikken. En die bultjes, als ze groter worden of gaan jeuken of pijn doen, ga gewoon even langs je huisarts.

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten