Skip to content
4 reacties
839 weergaves

Panseksueel

Ik ben er in de voorbije paar maanden aan uit geraakt dat ik eigenlijk panseksueel ben. Nu krijg ik de indruk dat veel mensen dat gewoon als biseksueel zien. Biseksueel is dat je op beide geslachten valt, maar in mijn geval maakt het geslacht mij eigenlijk gewoon niet uit en kijk ik daar eigenlijk zelfs niet naar. Of is panseksueel gewoon biseksueel onder een andere naam? Is het raar dat ik dat verschil belangrijk vind?

17 jaar
2 jaren geleden

4 Reacties

  • Ik weet zelf ook niet of ik bi / pan ben. Boeiend eigenlijk, het zijn maar van die domme labels. Mij boeit het niet of het man/vrouw is alleen heb ik niks met transgenders/travestieten/transseksuelen. Vind ze gewoon niet seksueel aantrekkelijk, dus noem ik me meer bi.

    Helaas, moet ik wel melden dat het voor veel hetero mensen die ik spreek extreem verwarrend is of hebben ze een rare vooroordeel dat wij vreemd gaan. Panseksueel is nog niet heel bekend in mijn mening. Als je het heel graag wilt weten, zou ik wat Youtube filmpjes kijken en hun ervaringen luisteren. Anders, heb geduld en hopelijk kom je er een keer achter. Je bent nog jong, dus no stress

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik neuk met zowel jongens als meiden. Al vindt ik de laatste tijd jongens lekkerder. Geen liefdesrelatie maar gewoon sex. Jongens zeuren niet zo en anaal s gewoon lekker strak. En niet te vergeten het heerlijke pijpen en slikken van elkaar. Wat voor naam erbij hoort zal me een worst zijn. En liefst een grote worst haha.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • ik wordt gek val alles in hokjes stoppen. wtf wat maakt het uit. ga lekker seksen met wie je wilt (als die ook met jou wil) en maak je er verder niet druk om. pffft.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Als ik het Google vraag dan krijg ik als antwoord dat biseksuelen soms/vaak transgenders uitsluiten. Bij panseksuelen maakt dat niet uit.
    Ik vind dat verschil heel erg subtiel. Naar mijn idee heb je biseksuelen die zowel mannen als vrouwen aantrekkelijk vinden maar toch wel een bepaalde voorkeur hebben, en vinden Panseksuelen beide geslachten even aantrekkelijk. Ze hebben geen voorkeur, en is dat het grootste verschil. Hoe iemand zich ook identificeert, jij wilt er mee naar bed.

    23 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten