Skip to content
11 reacties
1103 weergaves

verhouding

ik ben een jongen van 13 jaar en ben 182 cm lang en mijn lul is maar 9 cm slap en 14 stijf en dat staat best raar volgens mij en ik ben bang dat andere dat ook vinden mijn vraag is: moet ik mezelf daar zorgen over maken

13 jaar
2 jaren geleden

11 Reacties

  • @J14
    Jullie zijn heel goed bezig. Lekker van elkaar genieten en elkaar aftrekken. Zou ook maar es beginnen met pijpen. Echt heel lekker en geil.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @j16. Dat klopt niet. Ik heb al veel jongens naakt en stijf gezien en mijn ervaring is dat die magere jongens juist een grote maar wel dunnere pik hebben. Die opgeblazen sportschool boys hebben juist bijna niks. Kleine ballen en kleine piemel. De grote dikke piemels zijn meestal toch de donkere jongens zie ik onder douchen bij sport.vevoortdennis@gm

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Paar dagen geleden heb ik stukje geschreven over aftrekken met mijn beste vriend. Ik durfde dat niet zomaar en heb het toch gedaan. Hij is ook 14 en heeft blond haar en veel haar op zijn benen. Meer dan ik en ik heb ook wat haar op mijn benen. Misschien omdat ik bruin haar heb. Blonde jongens hebben meestal meer haar op hun armen en benen. Ik vind dat super geil en het voelt lekker als ik over zijn benen aai van zijn enkels tot zijn zak. Hij kan dan zo lekker kreunen en ik heb van hem geleerd dat ik twee handen moet gebruiken 1 om zijn pik af te trekken en mijn andere hand onder zijn zak. Hij moest een keer zo hard kreunen dat ik zonder mijn pik aan te raken in mijn onderbroek spoot. Zijn we goed bezig of is het fout wat we doen?

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Je kunt er weinig aan doen hè

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • ik ben 14 en de mijn is stijf 13cm dus ook wat korter dan je jouwe. lijkt me dus prima. slap ongeveer 8cm. ik ben trouwens 175 lang.
    wees er blij mee !

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Prima lengte joh, je bent nog 13 dus alle tijd om te groeien en lange jongens zijn over het algemeen grootgeschappen dus geen zorgen

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Jou piemel is stijf een halve centimeter groter dan de mijne..

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Niks mis mee, ook als ie niet meer groeit. 14cm is heel gewoon.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ehm, 9cm slap en 14cm stijf is bijna exact het gemiddelde van een volwassen piet. Waarom vind je dat klein? Je leeftijdsgenoten hebben vaak nog maar 3 of 4cm slap en 8 of 9cm stijf. Je hebt al een goede maat maar mogelijk komt er nog wel 1 of 2cm bij, maar dat zal het toch zijn hoor aangezien je je groeispurt al gehad hebt.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Niks raars aan hoor helemaal op jouw leeftijd je hebt mogelijk een verkeerd beeld door porno

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey TS, je bent pas 13, dus alles groeit bij jou nog. Die verhoudingen passen zich nog wel aan. Bovendien is niemand helemaal perfect, de een heeft een kromme penis en de ander een hele lange slurf. Dat verschilt nou eenmaal per man. Je hoeft je zeker geen zorgen te maken!

    15 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten