Skip to content
45 reacties
20313 weergaves

Rondlopen met buttplug

Ik vindt het lekker om te spelen met een dildo en buttplug. Maar het lijkt mij eigenlijk ook wel geil om een buttplug voor langere tijd te dragen. Hebben jullie tips waar ik op moet letten wat betreft materiaal en dikte als ik hiermee langer tijd wil rondlopen?

Zelf lijkt mij een metalen plug met een diamantje wel leuk maar de grootste maar die ik kan vinden is kleiner als de plug waar ik nu mee speel. Denk dat iets minder gevuld gevoel voor langer dragen wel fijner is maar ben ondanks de smallere voet van een metalen bang dat hij er misschien uitschiet dus graag jullie tips.

20 jaar
2 jaren geleden

45 Reacties

  • @j21 Wat saaie huishoudelijke taken en boodschappen doen bijv worden ltoch wat leuker of spannender met een buttplug in, zeker zo'n plug met een losse kogel erin. Mijn vriendin slaapt ook vaak met een plugje met een diamantje in en dit is inderdaad een mooi zicht. Zij draagt ook soms zo'n pluche staartje of ik - op verzoek - zo'n puppytail om saaie werkjes op te leuken.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Dagelijks gebruik bij de huishoudelijke taken, winkelen, fietsen, autorijden, slapen of bv. zwemmen vind ik het een heerlijk en leuk gevoel. Zeker bij een butt plug met los balletje erin, dat stimuleert het gevoel nog meer als je beweegt. Ben een paar jaar geleden met een kleine butt plug begonnen maar na een tijdje ga je zelf aanvoelen dat je een grotere wil insteken om dat vol gevoel nog meer te hebben. Zalig maar als je de plug regelmatig of dagelijks voor uren wil inhouden ga dan ook niet te groot. Slaap altijd naakt en mijn vriendin vind het dan zalig en opwindend als ze mij zo ziet slapen met het diamantje tussen mijn billen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Iedereen die wel eens een buttplug in heeft tijdens het vrijen of gewoon door de dag weet hoe lekker dit voelt. Als je wat langer het gevulde gevoel van een plug wil vind ik een ankervormige voet beter dan een ronde. Een ronde voet gaat tijdens het stappen na even wat irriteren. Een smalle ankervorm past goed tussen de billen en zit veel aangenamer. De gewenste grootte van de plug is persoonlijk. Ik vind een ergonomisch gevormde plug aangenaam om langer in te houden, een met een kogel in de plug heft extra stimulatie.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Er zijn inderdaad startersets met verschillende groottes van plugjes in, ideaal om je eerste stappen te zetten naar anale penetratie. Plugs met een ankervormige uitwendige voet vind ik persoonlijk beter dan een ronde voet.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb een met verschilende maat

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Ook een leuke tip: saaie werkjes of huishoudelijke klusjes uitvoeren met een plugje in. En met een vibrerende plug wordt dit echt leuk. Oops!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Onderandere een plug met een losse kogel erin. Deze kogel geeft zachte trillingen bij het stappen. Een andere plug heeft een ergonomische vorm en stimuleert zo de prostaat. Beide kan je makkelijk een hele poos in je houden.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • welke plug hebben jullie ?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Het was al een tijdje geleden, maar gisteren nog eens een ganse dag een plugje ingehouden. Het is een goede plug hiervoor en een zalig gevoel. Soms niet meer bewust dat en een plugje in mijn sterretje zit om het dan plots weer te voelen. Ook leuk is dat anderen niet weten dat ik een plugje in heb. Zalig om de dag zo door te komen. Toch wel een aanrader, vind ik. Ga ik terug eens vaker doen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Het lijkt er inmiddels op dat ik een enorm oud topic op kom rakelen, maar ik wil toch even kwijt dat ik inmiddels de weddenschap verloren heb... Een beetje opzettelijk, dat dan weer wel. Mijn liefje heeft namelijk een ontzettend leuk nieuw jurkje dat ik haar erg graag ook een keer naar school zou zien dragen. 'Helaas' is het te kort voor haar soort buttplug in combinatie met school. En ach, een maand lang is best een mooi resultaat toch?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik koop anale toys ook liever in een sexshop dan online. In de winkel kan je de grootte zien en mag je vaak ook het materiaal voelen. Er zijn intussen heel realistische dildo's enz op de markt. Zeer vergelijkbaar met de real stuff qua aanvoelen en ervaring.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb er laatst een gehaald in een sexshop in de stad, niks engs aan, naar binnen, uitzoeken, betalen (wel contant, anders traceerbaar) en hup naar huis en genieten! Allemaal niet zo
    moeilijk.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Waar bestellen jullie een buttplug zonder dat je ouders erachterkomen?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Zometeen dag 5, we zijn allebei nog in de race (en inderdaad, het is niet het doel dat andere mensen het ook perse doorhebben, al kan dat met haar exemplaar dus soms wat moeilijker zijn (ze heeft wel een uitzondering gekregen voor dagen waarop ze zich om moet kleden voor gym bv)).

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon dagelijkse dingen doen met een plug in is inderdaad wel fijn. Een ganse dag op de schoolbanken is wel heel intens, lijkt me? De gedachte dat enkel jij en eventueel je partner dit weet is inderdaad ook wel erg opwindend.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Nog even een wat ouder topic opduikelen. Zoals jullie misschien nog herinneren heb ik aan het einde van vorig schooljaar een buttplug cadeau gekregen van mijn vriendin. In het begin vond ik het een eng idee, maar ze kreeg me snel zo ver om het toch te proberen. Met succes mag ik zeggen. Ook tijdens onze gezamenlijke vakantie hebben we regelmatig geexperimenteerd met onze anale speeltjes. Ik weet niet of ik over het hare moet vertellen, want elke eerdere poging werd geweigerd door de admins (zonder opgaaf van reden overigens), maar wat mijn plug betreft, ik kan hem inmiddels prima een hele dag inhouden. Dat laatste heeft er ook toe geleid dat we een kleine weddenschap hebben lopen wie van ons het langst achtereen met zijn/haar anale speeltje naar school durft te gaan. Niet helemaal eerlijk, omdat die van haar wat meer opvalt dan de mijne, maar ik vind (met haar instemming trouwens) dat er bij mij een ander onderdeel op probeert te vallen wanneer ik mijn plug draag. Maar goed, dag twee van het nieuwe schooljaar zijn we allebei doorgekomen :)

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @j21 Ja, bij sommige plugjes is het uitwendige gedeelte wat klein en dan kan de plug wel eens volledig naar binnen glippen. Ik gebruik liefst buttplugs met een uitwendige anker-vorm. Deze kan niet binnenglippen en is ook comfortabel bij het stappen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb ook een metalen buttplug en ik vind het heerlijk om hem in me te hebben, maar ik durf hem niet lang in te houden. Ik heb altijd het gevoel dat het uitsteeksel ook mee naar binnen gaat schieten aangezien dit gedeelte kleiner is dan de plug zelf. Iemand tips of ervaringen hiermee?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Een nieuwe plug/toy is ook een eerste keer hé?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Dit is niet mijn eerste speeltje. Heb hier meerdere dildo’s/ butt plugs die ik alleen of samen met vriendje gebruik. Dus vond niet echt spannend mijn vriendje vond het leuk om te zien en zag het meer als uitnodiging voor lekkere sex.

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten