Skip to content
9 reacties
1395 weergaves

voorhuid terugtrekken tijdens sex?

moet je je voorhuid naar achter trekken als je een condoom omdoet?
moet dit ook als je zonder sex hebt?

16 jaar
2 jaren geleden

9 Reacties

  • Het beste is om de voorhuid naar achter te stropen voordat je condoom omdoet. En ook beetje ruimte te laten aan de vorkant (met je vingers bij elkaar knijpen) zodta er ook wat ruimte is voor je sperma. dat neukt een stuk makkelijker en geeft ook minder gedoe bij het afdoen.
    Ben gelukkig nu op het punt gekomen met mijn meiissie dat we het vanaf vorige maand zobder doen. wel stuk minder gedoe, en dan hoef je niet tevoren terug te stropen dan gaat het vanzelf.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Allemaal waar deze reacties van de mannen. Maar het is gewoon lekkerder om tijdens het neuken je vel ver terug te trekken zodat er wat spanning op het toompje komt!

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @M19
    Er zijn jongens bij wie de penis nog half of helemaal bedekt is als ze stijf staan.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb zelf een best heel lange voorhuid, als mijn penis slap is hangt mijn voorhuid er als een tuitje aan. Soms schaam ik me voor mijn slurfje, al ben ik met de lengte van mijn stijve heel tevreden. Maar, als ik een erectie heb wordt mijn eikel nog steeds helemaal bedekt. Ik kan wél heel gemakkelijk mijn voorhuid omlaag stropen bij een volle erectie. Mijn lange voorhuid maakt het omdoen van een condoom best lastig. Stroop ik mijn voorhuid helemaal omlaag bij het omdoen van dat condoom, dan rolt mijn voorhuid met condoom en al terug, met zelfs het gevaar dat het condoom erafglijdt. Toch is tevoren omlaag stropen van mijn voorhuid wel zo fijn, dan voel ik tenminste wat aan mijn eikel als ik neuk. Maar stroop ik mijn voorhuid niet tevoren omlaag dan komt er onhandig veel spanning op het condoom te staan als ik als neukend mijn eikel vrijspeelt, mijn voorhuid omlaagstropend, met condoom om dus. Dat maakt dat ik meestal maar ergens ertussenin ga zitten, mijn voorhuid omlaag stroop tot mijn eikel net vrij komt, en dan een condoom om. Veel liever, en lekker, neuk ik zonder condoom, dat snap je vast wel. Ik heb mijn mooie lange erectie immers niet voor niets ;-)

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @m19. Nee hoor er zijn zat piemels waar de voorhuid over de eikel blijft als ie stijf is. En bij neuken maakt het idd niet veel uit, dan schuift ie wel terug bij het naar binnen gaan.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • ik snap de vraag niet zo goed, ben ook een meisje.....
    Maar als ik met een jongen ben en het is zover dat hij een condoom om moet, dan is zijn penis toch altijd al stijf. En dat is de voorhuid toch altijd al teruggetrokken???? Tenminste dat is wat ik altijd heb gezien. Of zijn er jongens bij wie het anders is?
    En zonder condoom sex hebben.... dat lukt toch alleen maar goed als zijn penis stijf is. En dat is de voorhuid dus teruggetrokken?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn voorhuid glijdt vanzelf naar achter als ik zonder condoom in een kutje kom.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste j16,

    Als je een condoom gebruikt is het wel aanteraden om je voorhuid naar achter te doen, hierdoor blijft de condoom ook beter zitten.
    Zonder condoom maakt het zoals andere j17 zegt niet heel veel uit.

    Hopelijk heb je hier wat aan

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Nee hoor. Die voorhuid red zich wel. Gewoon omdoen en dan gaat het goed. En zonder condoom neuken red zich dat ook prima.

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten