Skip to content
57 reacties
4237 weergaves

Strings voor jongens

Hoi ik draag al een tijdje slips ondanks dat niemand anders dat doet. Nu zit ik erover na te denken om een string te proberen maar dan heb ik drie vragen.
1) voelt die naad niet heel irritant in je bil?
2) waar kan ik ze kopen in kindermaten of xs/xxs herenmaat?
3) hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn klasgenoten niet door hebben dat ik een string draag?

15 jaar
2 jaren geleden

57 Reacties

  • J23
    Waarom alleen weekend

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • @j23 Leuk. Is er een reden waarom je enkel in het weekend strings draagt? Mag natuurlijk!

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag meestal strings in het weekend en op het strand een zwemstring. Heb al een mooie string afdruk.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Volgens mij zijn de jongste string dragers een jaar of 12 13 maar wel een mooi gezicht. Je kan hier string kopen langs de boulevard in een kleine kindermaat heb er weer 2 bij. Oh ja ik ben homo. Daarom vind ik het een mooi gezicht.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Geniet er lekker van.Hoe oud zijn die jonge string dragers daar overigens dan hier zie je ze niet zelfs niet met het hete weer.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • We zijn heerlijk op Mallorca met mijn ma zus en broertje lekker in onze zwemstring. Je ziet ze hier meer dan in Nederland. Zelfs wat jonger nog dan ik. Vind het een mooi gezicht bij de jongeren ook wel wat oudere mensen in een string gezien. We zijn al lekker bruin en de string afdruk is ook al goed te zien

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Dank je voor de tip, maar ik draag hier ook een zwemstring op het strand. Niks mis mee.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Zal naar Spanje of Frankrijk moeten, J21 maar in Spanje is het nu veel te warm om in wat dan ook op het strand rond te lopen.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Maar je hebt gelijk hoor J23. Je zou hier nog de indruk krijgen dat herenstrings populair zijn en straks op het strand zwemstrings een rage. De realiteit is inderdaad dat je als man in string altijd de uitzondering bent en blijft.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @J23 Niet helemaal juist. Ik ben er 's morgens en 's avonds sowieso gepasseerd in zwemstring en in de dag ook nog, maar dan ook wel in mijn blootje tot Aloha Beach, maar dan zie je jammer genoeg de aftekening van die string wel. Ik word snel bruin en dus zie je een duidelijk wittere string aftekening.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Droom lekker verder, gisteren in Vrouwenpolder ik zowat de enige met slip, verder enkel losse shorts

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Lekker volgende week weer naar het strand. Zal wel puffen worden met die hitte maar ja heb gelukkig mijn string aan en niet zo'n grote zwemsport. Lekker stringent is mijn motto

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Op het strand zie je inderdaad niet zo vaak strings. Gisteren was ik aan zee en zag een vrouw van midden 30 in een mooie keurige string bikini en wel wat uitzonderlijker een jonge vrouw in string en zonder topje. Ze was op het strand met haar familie aan het cubben. Ik was - weer - de enige man.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Een zwemstring is heerlijk om aan te hebben zeker van het merk manstore wel de adjustable pouche. Je kan de pouche zo klein maken als je wilt ik zou zeggen kopen ze hebben nu een nieuwe het is een soort rubber maar dan anders echt een aanrader

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts
    Heb je ook al eens een zwem string geprobeerd. Moet je een keer doen is erg fijn. Weten je vrienden al dat je strings draagt

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • J21
    Is mijn bedoeling ook niet om iets anders te doen dan string dragen. Het is inderdaad jammer dat sommige mensen zo bekrompen zijn om er iets achter te zoeken. En ja het strand beeld mag wat gevarieerder worden ik zie nog geen jongeren in een string zonnebaden

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Top! Dank u voor uw reactie. Jij hoeft je niet te verantwoorden tov mij hoor. Ik zou het leuk vinden als strings ( voor heren) ook wat meer aanvaard zouden geraken. Soms lijkt het of een man in string nog andere bedoelingen heeft. Voor mij is dit absoluut niet zo. Ik ga gewoon naar het strand als een brave burger.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • J21
    De cockring blijft keurig in mijn string. Wil ook geen aanstoot geven maar het is gewoon fijn om te dragen. Kijk eerst thuis even of de ring eruit piept of niet zo jaar een iets grotere string aantrekken. Bedankt voor je mening. Inderdaad iedereen moet kunnen dragen wat hij wil. Voor de rest gedraag ik me uitstekend geen sexof masturberen op strand dat bewaren we voor thuis

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Iedereen moet kunnen dragen wat zij of hij wil, dit vind ik heel belangrijk. Ik hoop wel dat het bij een cockring onder een string blijft en verder gewoon en keurig gedrag.
    Ik draag zelf ook graag strings, ook op het strand en wil hier absoluut geen aanstoot mee geven. Al vinden sommige een string (voor mannen) misschien altijd wel wat fout,
    ik doe hier niets verkeerds mee, vind ik.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • J15
    Cockring is een ring die je over je pik en ballen schuift. Houdt je pik langer stof en heel hard is erg geil in een string op het strand en thuis

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten