Skip to content
5 reacties
958 weergaves

nu een ziekte krijgen?

een paar weken geleden heb ik samen met mijn achterneef van bijna 14 toen hij bij ons bleef logeren gexperimenteerd. Nadat we eerst onze piemels en ook balzak hadden vergeleken in bed zijn we wat gaan aftrekken en al snel kwam hij klaar. Teon vroeg hij of hij mijn piemel verder mocht afmaken en toen ik dat ok vond pakte hij die en nam mijn hand dus over. Alleen zag ik pas wat later dat er nog best veel van zijn sperma aan zijn hand zat en dat kwam nu dus op de mijne en op mijn eikel. Even later ging ik ook klaarkomen en hebben we het allemaal schoongeveegd. nu een paar weken later zie ik wat bultje net onder bij mijn eikel, kan dat met zijn sperma te maken kunnen hebben of niet?

14 jaar
2 jaren geleden

5 Reacties

  • Ik snap wel dat je daar naar uit kijkt. Ik hoop voor jou dat hij snel kan blijven logeren.
    Als je hem aftrekt hoop ik dat je het lekker vind om te doen. Super geil toch om een achterneef te hebben die zoiets doet. Ik heb ook wel eens wat gedaan met mijn neef. Al weet ik niet meer exact hoever we zijn gegaan. En ik kan me iets herinneren van een jongen waar ik met mijn ouders bij zijn ouders op bezoek gingen en wij gingen gamen. Ik denk ergens dat er toen ook wat is gebeurt maar ik weet niet meer precies wat. Enerzijds denk ik verdrongen kan hebben. Of dat het niet echt gebeurt is.

    Hij kan natuurkijk al eens vaker zoiets gedaan hebben, dat weet je niet. Misschien is het ook wel leuk om daarover te spreken met hem terwijl jullie bezig zijn misschien? Vraag hem eens of hij dit al met anderen ook heeft gedaan ofzo. En dan weer je het ook.

    En naar de dokter kan altijd voor bultjes. Ik zou aanraden bij zoiets snel een diagnose te laten stellen en een juiste behandeling kiezen mocht het iets slechts zijn. Dat wordt het niet erger.


























































































































































































































































































    21 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier. @jongen21, een paar dagen geleden kreeg ik van hem weer een wapp dat hij het leuk zou vinden om binnenkort weer te logeren ofzo en of ik dan bij hem zou willen doen wat hij bij mij had gedaan met zijn handen. Dat leek me best spannend en kijk er nu al naar uit. We wonen alleen jammer genoeg niet echt bij elkaar in de buurt.. en zijn afhankelijk of onze ouders ons brengen of halen. We hebben bijna vakantie en dan zou het wel mogen van onze ouders.
    De bultjes zijn trouwens nog steeds er, maar het wordt niet erger en doet geen pijn of zo. het ijkt me sterk dat hij al zo jong dit al met een andere jongen heeft gedaan..

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Leuk toch dat je dat hebt gedaan. Ik denk niet dat het een soa ofzo is hoor. alleen als hij al eens eerder seksuele dingen heeft gedaan kan dat misschien wel.
    Bultjes net onder de eikel kan ook een zogenaamde parelketting zijn?

    Ga je dit vaker doen met je achterneef?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Kan zijn dat je een kleine ontsteking hebt of iets dergelijks als je niet goed hebt schoongemaakt (afspoelen). Maar meer dan dat zal het niet zijn.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • In theorie is de kans aanwezig dat je een soa hebt. Een soa is een seksueel overdraagbare aandoening die je kunt krijgen tijdens seks en dingen die met seks te maken hebben (daar valt wat jullie hebben gedaan ook onder) en er zijn verschillende varianten van. Om een soa te krijgen moet je wel seks hebben met iemand die een soa van iemand anders heeft gekregen. Gezien jullie leeftijd acht ik de kans niet zo groot dat jouw achterneef van 13 van iemand anders een soa heeft gekregen. Het is natuurlijk wel mogelijk. Mij lijkt verder niet dat je een bepaalde reactie kunt krijgen van zijn sperma als er geen sprake is van een soa. Ik denk dus eigenlijk dat het iets anders is en niks met jullie activiteiten te maken heeft. Het is wellicht wel verstandig om er even mee naar de huisarts te gaan, die weet er vast wel raad mee. Succes!

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten