Skip to content
42 reacties
6634 weergaves

speedo op vakantie

hallo,
ik ga binnenkort op vakantie naar frankrijk. daar hebben ze mooie zwembaden. ik heb laatst een speedo gekocht, deze was in eerste instantie om onder mn short te dragen maar mij lijkt het fijn om alleen speedo te dragen. ik twijfel een beetje wat ik zou doen. daarom had ik een paar vragen:
1. dragen jullie ook een speedo/zwemslip?
2. wat doe je als je een stijve krijgt?
3. wat vind jullie gezin/familie ervan?
4. wat vinden omstanders ervan?
5. zien jullie wel eens tieners die een speedo/zwemslip dragen?

14 jaar
2 jaren geleden

42 Reacties

  • Droeg Speedo als ík waterpolo deed, en tijdens vrij zwemmen droeg ík enkel een short zonder speedo er onder. Nu als ik in Spanje zwemmen ga dragen alleen ouwe lui van pyjama shorts die bijna tot hún enkels komen. Op strand zie je ze ook zo lopen en jongens van mijn leeftijd zie je gewoon in een Speedo of zwemshort formaat boxershort. Soms ga ik gewoon naar het naaktstrand want dat elastiek van de Speedo snijd op een gegeven moment in m’n liezen.

    14 jaar
    2 maanden geleden
  • Er is niks gays aan, wat een vreemde opmerking... Gewoon lekker dragen hoe je het zelf fijn vindt!

    21 jaar
    2 maanden geleden
  • mijn ouders vinden het een beetje gay dat ik een zwemboxer draag maar zou ik het nou dragen of nie of zou ik het gewoon onder een normale zwembroek dragen om minder gay over te komen

    13 jaar
    2 maanden geleden
  • Hoi TS!
    Hoe was jouw vakantie? Nog in jouw speedo gelopen?
    Ik zelf heb meestal een speedo aan maar behalve in Nederland zeg ik eerlijk. Dan heb ik hem wel onder mijn boxer of zo aan.

    1) Hier in Nederland word je gelijk zo bekeken vind ik.
    Soms samen met mijn vriend lopen we wel eens in onze speedo hoor maar niet veel. Ik zou het er mee eens zijn als het verboden zou worden hier.
    Ik weet ook dat sommige jongens hun onderbroek aanhouden en daar een korte broek over aan doen of een boxer of zo. Dat vind ik vies!
    Als wij in Dutsland op vakantie zijn, lopen mijn vriendje en ik altijd in een speedo en verder niets. Wij hebben ook van het voorjaar een string gekocht! dat is ook lekker dragen alleen mag niet in een zwembad!
    of langs een strandje gewoon blood!
    2)
    Heb altijd een kortebroek bij de hand of handdoek in de buurt, want meestal krijg ik een stijve als ik op mijn handdoek lig of zo. Bijna nooit in het water. anders in het water blijven en in het zwembad tegen de muur geplakt blijven tot het over is... ha ha ha
    3)
    Familie vind het niet erg hoor! Maar zwem bijna nooit samen met onze familie. Meestal met mijn vriendje en andere vriendjes.
    Maar zo wel, heb ik een boxer aan omdat er ook2 kleine meisjes bij lopen
    en een jonger broertje van 7 jaar.
    4)
    Ik heb nog nooit iets gehoord van omstanders! Mag ik toch ook zelf uitmaken zeker?
    Ik zou het begrijpen als je met andere kinderen continu met een stijve rond zou lopen. Maar dat gebeurd niet bij ons. En onze piemels mogen er zijn, maar zijn ook niet zo erg groot hoor!
    5)
    Nee ik zie niet zo veel jongens in een speedo lopen jammer genoeg!
    Ik lees hier wel eens dat 90 % van de jongens hier zegt wel ineens speedo te lopen, maar die lopen zeker altijd ergens anders waar ik niet ben, want ik zie het zelden! Ja kleine jongetjes van onder de 10 jaar of zo.
    Waarom zou je je schamen dan?? De 1 heeft een wat grotere als de andere. Of juist andersom. Daar kun je niets aan doen toch?
    Mijn vriendje en ik zijn openlijk gay.Maar dat betekend niet dat wij opmerkingen zouden maken of weet ik veel wat zouden proberen bij andere jongens of zo! Zo werkt dat niet bij ons. Wel is het zo hebben wij gemerkt in Duitsland dat je iets makkelijker contact kan krijgen met homo jongens. Misschien raar maar wel waar! Je praat er wat makkelijker over vind ik. Tenminste op onze leeftijd.
    Zo hebben wij een paar vrienden in Duitsland op de camping die nu ook uit de kast zijn gekomen omdat wij er over konden praten.Maar weet niet of dat echt zo is natuurlijk. Wij zaten elkaar wel eens te plagen in onze groep van Zo!! jij hebt een grote ( of kleine!) ha ha ha.. Gewoon uit een grapje.
    En dan meestal komt dan het gesprek wel op gang.
    Maar dat is mijn ervaring. Maar is lang niet overal denk ik zo.
    Maar nogmaals Niet schamen!!

    14 jaar
    6 maanden geleden
  • @ts, hoe was het op vakantie?

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • 1. dragen jullie ook een speedo/zwemslip?
    Ik ging altijd met mijn ouders naar een camping in Frankrijk waar een Speedo verplicht was. Strakke zwembroeken met pijpjes mocht je niet dragen in het zwembad. Je mocht er wel mee rond lopen bij het zwembad maar zeker niet mee het water in.

    2. wat doe je als je een stijve krijgt?
    In mijn jonge jaren was ik hier nooit mee bezig. Op mijn 15de ben ik besneden wegens een te strakke voorhuid. Vanaf dat moment schaamde ik mij als ik een stijven kreeg. Je zag altijd direct de vorm van mijn eikel door mijn Speedo komen dus ik deed dan meestal een handdoek om binden zodat ik mijn stijven kon verbergen.

    3. wat vind jullie gezin/familie ervan?
    Wij weten thuis niet beter zijn zo opgevoed. Op vakantie loopt iedereen met een Speedo.

    4. wat vinden omstanders ervan?
    Het zelfde als punt 3. Het eerste jaar dat ik besneden was en op de camping was kreeg ik wel eens vragen over mijn besnijdenis omdat mijn vrienden die ik ieder jaar op de camping tegen kwam natuurlijk wisten dat ik vroeger niet besneden was. Maar ook dit werd altijd geaccepteerd.

    5. zien jullie wel eens tieners die een speedo/zwemslip dragen?
    Bij ons op de camping had altijd iedereen een Speedo aan. Om een lange zwembroek te dragen voor rond het zwembad te lopen is zo een gedoe dat doe je niet lang

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • 1. dragen jullie ook een speedo/zwemslip? Ja alleen onder mijn zwembroek maar ik wil een keer alleen een slip dragen
    2. wat doe je als je een stijve krijgt?schuinnarboven
    3. wat vind jullie gezin/familie ervan?geen idee
    4. wat vinden omstanders ervan?apart
    5. zien jullie wel eens tieners die een speedo/zwemslip dragen?bijna nooit maar buiten landers bijvoorbeeld 🇮🇹🇩🇪🇫🇷

    12 jaar
    7 maanden geleden
  • Als ik niet op een naaktstrand kan of ben doe ik een zwemstring of speedo aan waar ik de binnenvoering alrijd uithaal want dat zit zo akelig. Je ziet mijn pik en ballen dan wel beter maar dat is best wel spannend en mijn zus zegt dat het gewoon erg mooi en geil is om te zien, vooral als ik een stijve krijg waar ik trouwens voor uit moet kijken dat ie er niet bovenuit floept. Mijn pik is slap 6 en stijf 14 cm. en behoorlijk dik en mijn ballen en zak zijn behoorlijk groot en lang, zo'n 10-12 cm. Ook dat vindt mijn zus prachtig om te zien dus mag ik er best een beetje trots op zijn zegt ze.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • 1. dragen jullie ook een speedo/zwemslip?
    Soms wel.

    2. wat doe je als je een stijve krijgt?
    Snel in het water springen of op mijn buik gaan liggen.

    3. wat vind jullie gezin/familie ervan?
    Niks denk ik.

    4. wat vinden omstanders ervan?
    Daar heb ik geen idee van.

    5. zien jullie wel eens tieners die een speedo/zwemslip dragen?
    Heel dikwijls, ik woon in een stadje aan zee en ben dikwijls op het strand.

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Jongen19. Mijn lul is stijf ca 13 cm en slap ongeveer de helft daarvan, dus zo groot is dat toch niet? Wel heb ik een grote hangende zak (ca 16 cm lang) met 2 grote kloten onderin, die per stuk bijna zo groot als een ei zijn. Vooral de contouren van mijn kloten tekenen zich goed zichtbaar af in mijn speedo, mijn lul alleen als die stijf is.

    17 jaar
    10 maanden geleden
  • Ben je ook groot geschapen dan J17?

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik draag ook altijd een lichte effen speedo in het zwembad en op het strand. Ik zal het netjes zeggen, mijn mannelijkheid tekent zich goed zichtbaar af in deze speedo. Mijn lul draag ik meestal opzij en mijn teelballen hangen naar beneden.

    17 jaar
    10 maanden geleden
  • @j23
    Ja las ik, maar draag ze zelf ook en tis ook gewn geil + geil om te zien

    18 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik las gisteren in het AD, dat de verkoop van zwemslips met 200 procent wat gestegen. Vooral in de zuidelijke Europese landen zijn ze in trek.

    23 jaar
    10 maanden geleden
  • Mijn vriendin (19) wil dat ik op het strand alleen maar een lichte speedo draag en dat wil ik zelf trouwens ook!

    17 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik zou hierover even met je ouders praten. Wat een onzin dat een onderbroek of zwemslip ook maar iets met geaardheid te maken heeft. Dat ze nog wat reserves zouden hebben bij een string of jockstrap op jouw leeftijd zou ik eventueel nog kunnen begrijpen.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • I wil een speedo dragen maar mijn ouders zeggen dat het gay is moet ik het dan doen of moet ik gewoon die zwemshorts aan doen en daar onder mijn speedo
    1. Is een speedo raar
    2. Op welke leeftijd ja het raar

    12 jaar
    10 maanden geleden
  • 1. dragen jullie ook een speedo/zwemslip? Eigenlijk alleen in Frankrijk omdat het daar moet. Ik heb er 2. Een boxer model en een lange tot aan me knieen. Die lange is een beetje zoals mijn hardloopbroekjes. Die boxer draag ik soms hier ook in de tuin als ik bruin wil worden.
    2. wat doe je als je een stijve krijgt? Als dat gebeurt, blijf ik in het water. Of ik ga op me buik liggen. Maar gelukkig komt dat neit vaak voor.
    3. wat vind jullie gezin/familie ervan? Niks eigenlijk. Me vader en broer dragen dat ook op vakantie.
    4. wat vinden omstanders ervan? Ook niks.
    5. zien jullie wel eens tieners die een speedo/zwemslip dragen? In Frankrijk iedereen omdat dat moet. Hier in Nederland niet zo vaak.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • 1. dragen jullie ook een speedo/zwemslip? Ja ik draag vaak een speedo.
    2. wat doe je als je een stijve krijgt? Je kan er weinig aan doen maar ik blijf dan meestal in het water zodat niemand het kan zien.
    3. wat vind jullie gezin/familie ervan? Zij vinden het oké.
    4. wat vinden omstanders ervan? Ook oké
    5. zien jullie wel eens tieners die een speedo/zwemslip dragen? Mijn vriend draagt zo'n lange zwembroek die niet spant, maar als ik in het openbaar zwembad ben zie ik wel vaak tieners met speedo lijkt me normaal.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • 1. dragen jullie ook een speedo/zwemslip? Mijn vriend sinds een jaar
    2. wat doe je als je een stijve krijgt? Niets kan gebeuren
    3. wat vind jullie gezin/familie ervan? Normaal
    4. wat vinden omstanders ervan? Geen idee
    5. zien jullie wel eens tieners die een speedo/zwemslip dragen? Ja

    Mijn vriend draagt slips als onderbroek en nu ook sinds een jaar een Speedo slip met zwemmen. Hij vind het fijner zitten. En dat ik vind het ook mooier dan boxers of shorts. Mijn broertje heeft nu ook een zwemslip gekocht maar die durft het nog niet te dragen bij zn vrienden, wel bij ons met vakantie.

    22 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten