Skip to content
281 reacties
23935 weergaves

Jongens strings

Wie draagt er ook super mini string. Als ondergoed of zwemkleding.Ik ben er gek op

21 jaar
2 jaren geleden

281 Reacties

  • Inderdaad. Ik draag ook gewoon strings - herenstrings - omdat ik dit fijn om dragen vind. Bij een zwembroek is het mooi meegenomen dat mijn billen ook mee bruinen, anders heb ik na de zomer van die witte billen. Als een jongen / man persé vrouwenlingerie of -kleren wil dragen is dit zijn keuze en goed recht. Als een man eens een slipje of string van zijn vriendin aan wil trekken, ook allemaal ok. Dit is dan iets tussen het koppel. Maar daar gaat het hier - voor mij althans - niet over. Het gaat hier heel gewoon over onder- en eventueel zwembroeken. De ene draagt liefst boxers, een andere slips en sommige liever strings, niet meer en niet minder. En - net zoals bij dameslingerie - zal voor sommige een string meer een seksuele connotatie hebben, als opwindend ervaren worden meerdan een slip of boxer, voor andere dan weer net een absolute afknapper. Dit komt misschien omdat billen, blote billen - ook op sommigen - wat een opwindend effect kunnen hebben. Dit is echter geen reden waarom strings enkel gepast zouden zijn voor vrouwen - al hebben zij idd doorgaans mooiere billen dan mannen, - maar ook deze generalisatie is onvolledig en dus onjuist. Ieder beslist voor zichzelf wat zij of hij het liefste draagt. En hier hebben modegrillen, rages, meningen van anderen, gewoontes, geloofsovertuigingen, afkomst, geslacht of geaardheid niets mee te maken of dit zou toch niet meer mogen in de 21e eeuw. Een string mag enkel voor verdeeldheid zorgen tussen twee billen, niet tussen vrienden, koppels, familie, groepen, gemeenschappen, culturen of wat dan ook. Het gaat tenslotte maar over een broekje ... en een stel billen.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Gewoon een mannenstring kopen

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Hoi als ik een meisje string draag hangen mijn ballen ook eruit.

    13 jaar
    3 maanden geleden
  • In Nederland zijn er verschillende winkels waar men een mooi aanbod strings en stringbody's heeft, oa in Eindhoven, Amsterdam en Den Haag. Die laatste heeft de ruimste keuze in body's, ook online te zien. Ik vind wel dat je een body best kan passen in de winkel, zeker als het jouw eerste (string)body is.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Waar koop je die dan? Lijkt mij wel fijn. Draag nu ook vaak een hemdje, die gaat soms dan idd los zitten wat je niet wil

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Dank voor het beantwoorden, J22 :) Daar heb ik niets meer aan toe te voegen.

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Hemdje en onderbroek in één, bij een stringbody dus met een string. Bestaat ook met een slip of hkorte strakke boxer. Soms een beetje gedoe bij naar toilet gaan. Bij een stringbody zit de sluiting vaak tussen de benen en de billen zijn bloot uiteraard. Belangrijk is de juiste maat en dan is een stringbody echt heel aangenaam om dragen.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • @j18 wat is een stringbody? Waar koop je die?

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • J 18
    Mijn maat is 152 of kleine xxs

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • 'Mijn maat' is vanachter het scherm natuurlijk moeilijk in te schatten. Een jongen van 12 kan zomaar al volwassen maten hebben, maar net zo goed nog een kindermaatje. Of je voor die laatste categorie iets gaat vinden durf ik niet te zeggen, al zijn de microstrings dan misschien juist weer wel aan de orde.

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Hoi ik zou ook graag eens een zwemstring aan willen maar waar kan ik die vinden in mijn maat. Zijn er websites waar ik ze vinden kan. Mijn ma vind het goed dat ik ze wil hebben. Graag wat sites please

    12 jaar
    4 maanden geleden
  • Nou, we zijn er echt wel hoor, jongens in string op het Nederlandse strand (en in het zwembad). Net als J22 kies ik er wel voor om niet de allerkleinste modelletjes te kiezen. Vind de sportieve string inderdaad ook mooier bij een man dan die hele kleine niemendalletjes. Als ondergoed draag ik soms ook wel g-strings, maar da's meer om het comfort dan om de looks. Mijn vriendin is het daar wel mee eens, al zit die wel altijd met de bandjes te prutsen wanneer ik een g-string draag. Meer dan wanneer ik een gewone string draag. Ik heb ook een stringbody van haar gekregen. Best leuk. Je hemd komt niet meer uit je broek, maar het is wel lastiger om te voorkomen dat de string zichtbaar is bij bukken en dergelijke. Of dat erg is weet ik eigenlijk niet. Bij een meisje vind ik dat altijd wel sexy, dus wie ben ik om een ander diezelfde sexy look bij mij te onthouden?

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Draag ook string als ondergoed en zwemkleding. Ook vaak zeer kleine voorkant. Ik geef ook geen aanstoot door het dragen van kleine strings. Zolang je maar normaal doet. Wel zie ik weinig jongeren in string op strand. Maar zoals ik hier lees moeten er wel jongens in string zijn op het strand. Ik ga altijd naar s Gravenzande hier ook ben ik de enige in string

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik draag ook vaak strings. Als onderbroek bijna altijd en op het strand als zwembroek ook, maar nooit van die kleine modellen. Ik vind een gewone sportieve string sowieso mooier en als zwembroek ook niet aanstootgevend. Ik wil geen aandacht door strings te dragen, ik vind strings gewoon comfortabel zitten en mooier.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • J19
    Gewoon een keer eentje kopen of bestellen. Je zal zien dat het je bevalt,mij in ieder geval wel. Hoe kleiner hoe beter. Zeker ook op het strand straks weer

    15 jaar
    4 maanden geleden
  • J19
    Iedereen weet dat ik graag mini strings draag. Nooit veroordeeld om wat ik aan trek. Mijn broertje van 13 inmiddels ook aan de stringetjes gekregen. Hij vindt het ook super spannend om aan te hebben

    15 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik zou ook wel eens een string willen proberen, lijkt me lekker vrij gevoel. Weten bij jullie anderen dat je strings draagt? Ik weet niet hoe ik er over moet beginnen thuis

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • J15, nee ik vind dat design erg lelijk

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • J22 hoezo niet leuk zijn ze te klein voor je. Heb nieuw merk gekocht don Morris de glimmende. Zitten heerlijk in maat xs.

    15 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik heb vooral strings van Olaf Benz en Armani. Zeer comfortabele en mooie strings. Heel goede kwaliteit en een gewone sportieve look.

    23 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten