Skip to content
18 reacties
1659 weergaves

Overhemden

Ik wil graag mijn kledingstijl veranderen en wat nettere kleren gaan kopen zoals overhemden enzo. Zijn er hier meer jongens van mijn leeftijd die graag overhemden dragen? Welke merken draag je dan? Draag je ze over je broek of erin? En doe je ze tot boven dicht of laat je wat knoopjes open?

15 jaar
2 jaren geleden

18 Reacties

  • ja, nette kleding is echt mijn kledingstijl. ik doe naar school dan ook een overhemd in mn spijkerbroek met dan natuurlijk een riem. meeste vrienden uit mn klas geven mij vaak complimenten hierover. ik draag meestal ralph lauren en tommy hilfigher overhemden en somigge zonder merk. ik doe ze bijna altijd in mn broek, maar als ik hem over mijn broek doe dan doe ik wel de voorkant van mijn overhemd achter de gesp van mn riem. dit doe ik omdat ik het stoer vind om een riem te dragen en het daarom ook wil showen

    16 jaar
    9 maanden geleden
  • ik draag niet zo vaak overhemden. naar school nooit, behalve naar mijn school gala. dan doe ik hem in mn broek en een riem erdoorheen. alleen naar de kerk doe ik een overhemd aan en dan altijd in mn broek zodat je mn riem ziet, dat vind ik wel stoer. heb geen merk overhemden

    14 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik vind overhemden ook chil. Draag ze best vaak. Meestal over mijn broek en tot boven dicht. Als ik er een trui over heb dan doe ik ze wel in mijn broek.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Leuke kledingstijl. Ik droeg vroeger op de basisschool vaak tshirts en trainingsbroeken. Toen ik naar de middelbare school ging kreeg ik overhemden ook van ralph lauren en tommy hilfinger van mijn familie en draag ik nu altijd wel overhemden naar school. Ik krijg ook veel complimenten over mijn nieuwe kledingstijl. Ik vind het mooiste om alle knoopjes gewoon dicht te doen, dat staat mij het mooist vind ik.

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag bijna elke dag een overhemd en ik doe dan alle knoopjes dicht.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben de TS. Ik ben laatst in roermond naar de outlet geweest en heb daar 4 overhemden gekocht. Een van tommy hilfiger en 3 van ralph lauren. Ben er best blij mee en draag ze vaak. Krijg ook veel complimenten. Ik heb ze tot nu toe steeds over mijn broek gedragen. Ben er alleen nog niet helemaal uit wat ik nou het leukst vind: tot het bovenste knoopje helemaal dichtdoen of 1 of 2 knoopjes open laten. Ik wissel het nu maar een beetje af. Wat vinden jullie het leukst en wat doen jullie?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • J19 als je een hemd eronder aan doet, is dit dan ook een v-hals? Ik heb nl nog van die hemdjes met dunne banden dus zijn geen v-hals, zijn er nog jongens die die onder hun overhemd ( of andere kleren) dragen?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ligt eraan hoe warm het is, niks, hemd, shirt. Als ik er iets onder heb, dan wel altijd een V-hals.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat doen jullie onder je overhemd?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn hemden schijnen niet echt door. Kijk ook altijd of ik een zwart of een wit hemd onder mijn overhemd doe. Maar een hemd eronder is dus beter dan een shirt?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Altijd overhemd met strak shirt met v hals eronder. @j19 dan heb je geen goede hemden als je een shirt eronder ziet

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag vaak een jeans met overhemd in m’n jeans. Ik heb veel overhemden van Tommy Hilfiger. En om m’n jeans heb ik altijd een brede riem.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • J19 jouw moeder heeft gelijk. Onder een 'net' overhemd wordt inderdaad meestal een ondershirt (een strak t-shirt zonder mouwen, zeg maar) gedragen, omdat die vaak nogal aan de dunne kant zijn Geen hemd of een t-shirt eronder, want die tekenen af.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag ook overhemden voor stage. Draag ze altijd in mijn broek. Doen jullie er iets onder aan? Ik heb nu vaak een hemdje er onderaan, mijn moeder zegt ook dat dat hoort. Doen jullie ook een hemd onder je overhemd?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb ook een paar overhemden voor wat nettere gelegenheden. Ik heb een paar merkloze maar ook een van ralph lauren. Ik doe ze soms helemaal open over een shirtje en soms half dicht. Altijd over mijn broek.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag vaak overhemden. Of gewoon zo of met een trui, hoodie of spijkerjack erover. Als ik ze gewoon zo draag, dan over mijn broek. Met iets erover doe ik ze in mn broek. Soms draag ik ze tot boven dicht en soms laat ik 1 of 2 knoopjes over. Net waar ik zin in heb of wat leuk staat bij mijn outfit.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag ook vaak overhemden, ook omdat ik ze op mijn werk moet dragen. Meestal in mijn broek maar in mijn vrije tijd met wat vlottere overhemden ook wel eens over mijn broek, lekker casual

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag ze ook nog wel graag. Qua merken kies ik gewoon iets goedkoops en merkloos. Ik draag ze dan ook wel in mijn broek, vind ik wel leuk staan met een riem. Ik laat alleen het bovenste knoopje open staan omdat het anders net iets té wordt en ook niet meteen super comfortabel is.

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten