Skip to content
18 reacties
2563 weergaves

Plassen

Wat is de meest gekke plek waar je ooit geplast hebt? Ik zal zelf beginnen. Ik heb in een leeg waterflesje geplast in de trein omdat er geen wc was op de trein.

16 jaar
2 jaren geleden

18 Reacties

  • Op een schoolreis in Praag met vier vrienden vanaf een balkon staan pissen van de 16e verdieping en met de halve bus op deze zelfde reis bij een tussenstop langs de Rijksweg staan plassen omdat de rij bij de wc telang was. Zeker met 15 op een rij gestaan.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • @j19. Mietje durft niet in kouwe zee en plast in zijn broek. Waarom durf je niet? Omdat je piemeltje dan nog kleiner wordt?
    Sorry dat was onder de gordel. Maar dan heb je dus uren in die opdrogende pisbroek gelopen. Lekker fris. In een klein bikini broekje kan niet zoveel blijven zitten, maar zo’n heren zwemshort daar hangt je halve plas nog in.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @ meiden 16&22. Is toch zo erg niet in badkleding bij zee. Ik heb dat ook gedaan toen ik heel erg moest en het heel druk was op het strand. Kon daar echt niet tegen een paaltje en het was nog vroeg en koud. In mijn zwembroek laten lopen, tijdje blijven zitten en had wat vlekken en natte billen maar dat kon van alles zijn geweest. Toen ik uren daarna weer moest wel in zee gegaan en toen was alles weer fris. Niet eens aan mijn vrienden verteld en die hadden niets in de gaten. Het is toch wat anders dan dat je in je broek plast. Geeft echt niet..

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • O, dat is helemaal geen erge fetisj hoor meisje 16. En wat je zegt handig. Ik heb er ook wel eens aan gedacht, want ophouden wordt onprettig en je moet toch nog de koude zee in. En per ongeluk kan ook op een erg ongelukkig moment zijn. In mijn bkini zie je het wel een poosje, maar met een paar keer warm zand er over kan ik me ook weer vertonen. Je ziet het zelf natturlijk ook langer omdat je het weet. Mijn vriend moest alleen lachen

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vraag mij eigenlijk af hoe piloten van kleine vliegtuigjes dat doen, als ze een lange trip maken? Of motorgliders? Bij cross-country trips zijn ze toch makkelijk uren in de lucht, want die gaan niet snel. Ik heb al eens gelezen dat mannen een leeg flesje meenemen en hem daarin hangen. Hun vliegoverall heeft niet voor niets 10.000 zakken en ritsen. Maar bij vrouwen weet ik niet? Je kan niet zomaar even stoppen en uitstappen. In een vliegtuigje lijkt mij ook wel een rare plaats om het te doen...

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @M22 ik schaam mij er helemaal niet voor hoor in tegendeel ik vind het stiekem opwindend om expres in mijn bikinibroekje te plassen doe het altijd en is lekker makkelijk niemand die het ziet en mijn vriend vind het ook opwindend.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Toch wel goor jongen 21. Je had nog geluk. Toen ik in een hotel op mijn verdieping naakt van onze kamer naar die van mijn vriendin en haar vriend heen en weer was gegaan zag ik de volgende ochtend bij het afrekenen dat er een camera op elke gang was

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • In de gang van een hotel waar ik sliep. Ik moest (na een avond zuipen) m'n bed uit om te plassen en liep toen in m'n boxer de gang op in plaats van de badkamer in. Deur viel dicht en pasje lag nog binnen. Ik wilde niet in alleen een boxer naar de receptie en ijsbeerde maar wat heen en weer. Al snel moest ik zo nodig dat maar besloot over de vloer (tapijt) in de gang te plassen. Het was heel erg veel, er leek geen einde aan te komen. Daarna nog een tijdje besluiteloos op de gang rondgehangen. Uiteindelijk al m'n moed verzameld en half bloot naar beneden gegaan en de receptionist gevraagd of-ie (gelukkig geen vrouw!) mij m'n kamer weer in kon laten. Ik was doodsbang dat-ie het natte tapijt zou opmerken en me daarmee zou confronteren, maar volgens mij heeft-ie dat niet doorgehad of er heel discreet niks van laten merken.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ook wel vaak en ook een keer in mijn broek, maar de ergste was toen ik 7 was. In de klas toen ik in de hoek moest staan.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja, gelijk zeggen dat je het in je broek hebt gedaan omdat je het te lang ophield en probeerde te wachten tot er normaal gestopt werd. Dan wordt er niet achter je rug over gepraat.
    Zelf niet erger dan op mijn fiets. Ook niet stiekem naar binnen geslopen maar gelijk gezegd. Pa heeft mijn fiets met de karcher schoon gespoten en ik mezelf onder de douche. Beter dan andersom. Erger dan beetje lullig hoefde ik me niet te voelen. Jong van een jaar of 10 zag het gebeuren, ook tegen hem toegegeven.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Letterlijk zand er over meisje 16. Een paar keer en dan zie je er niet veel meer van. Of zo snel mogelijk de zee in maar meestal gebeurt het als je daar geen zin in hebt.

    Eigenlijk beter om maar gelijk te zeggen dat je in je broek hebt geplast meisje 15. Er wordt dan wat gelachen en geroddeld maar dan krijg je hulp en lig of zit je je niet vies in je plas te schamen en te zenuwen dat iemand er achter komt. Zoiets verpest dan je hele schooluitje. Ik had het toen ik 16 was in de bus en zat het zo te verbergen toen dacht ik laat iedereen maar lachen en de pokken krijgen. Stak gewoon mij hand op. Er werd gegiecheld maar er hadden ook vriendinnen kleding voor me en ik zat na het volgende tankstation weer droog.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Op het strand in mijn bikinibroekje

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik in bed op schoolreis: ik schrok midden in de nacht wakker toen het onder mijn billen begon te lopen. Maar ik dierf niet rechtstaan en naar toilet gaan want ik hoorde een paar anderen van mijn klas fluisteren, dan zouden ze mijn natte broek misschien zien, of misschien zou het onderweg nog lekken. Toen heb ik de rest van mijn plas ook in bed gedaan. En dan 'smorgens heel vroeg opgestaan toen iedereen nog sliep.

    Op een andere schoolreis: in de bus terug naar huis in mijn broek geplast. Gelukkig was het al donker toen we aankwamen, ik denk dat niemand het gezien heeft. Behalve onze klaslerares toen ze de bus ging inspecteren toen we uitgestapt waren. Ze keek mij daarna heel raar aan. en ze keek naar mijn kruis en achterste. Ik schaamde mij dood.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Al rechtstaand in een kano op een rivier, amai dat deed deugd om te plassen want ik moest super dringend. Er was een begeleider van school die bij mij in het bootje zat en hij is voor mij in het water gaan staan om de kano tegen te houden.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Haha heel veel plekken. Vanaf een brug in het water of snelweg. in het zwembad in een hokje of van de glijbaan. Op een dak, slaapkamer, vanuit een raam, in een prullenbak in de trein heb vast wel meer maar weet ff niet meer

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Haha, daar kan ik het forum mee vol schrijven. Dat gaat van met mijn skipak op mijn hielen langs een drukke piste tot in een plastic tasje in de bus. In half europa tussen geparkeerde auto’s. Erg genant was in de rij voor de toiletten op het strand.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • In een zwembadhokje samen met een vriendin.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb in een condoom geplaatst .
    Had geen zin om naar het toilet te gaan toen we op de camping waren.

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten