Skip to content
14 reacties
3144 weergaves

Doet neuken zeer aan je pik?

Hoi. Ik heb al een tijdje seks met een jongen van school. Hij pijpt mij ook wel maar ik hem vaker. Hij vingert me ook en hij doet de dildo ook in mijn kontje. Maar hij wil niet met me neuken. Als ik vraag waarom niet, zegt ie dat ie dat niet weet. Hij weet dat ik al ontmaagd ben. We kijken samen filmpjes van neukende jongens. Hij vindt het ook heel gaaf om te zien maar hij durft het zelf niet. Kan hij bang zijn dat het zeer doet? Dat ik zijn pik knel of zo? Zijn er meer jongens bang om te neuken?

15 jaar
2 jaren geleden

14 Reacties

  • Ik ben geen homo maar ik denk dat hij gwn verlegen is ,dus probeer het langzaam

    11 jaar
    1 jaar geleden
  • Het kan zijn dat hij bang is dat hij een te krappe voorhuid heeft waardoor bij het neuken deze pijnlijk naar achteren gaat en bij een stijve niet meer terug wil. Praat er met hem over

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • ik neuk en wordt geneukt. Beide erg lekker. Doet mij geen pijn en de ander ook niet. Gewoon doen. Ga anders naakt op zijn buik zitten en maak hem geil. Ga dan op zijn pik zitten en ga zelf er op rijden. Misschien is ie gewoon onzeker. Of hij denkt dat er stront aan komt? Dit heb ik bijna nooit, en wat dan nog. Heb je hem wel al geneukt?

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Vroeger voelde ik er ook niet veel voor om iemand anaal te nemen. Ik liet dit wel bij mezelf doen en vond dit echt lekker en opwindend, maar ik wou toen dus niet anaal penetreren. Pas toen een vriendin me dit vroeg deed ik dit voor het eerst. Ik had me duidelijk vergist want het was ook erg lekker om te doen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Sex is samen beleven en ontdekken, als jouw vriendje er nog niet-belastingen voor is, geef het de tijd, maar misschien komt het ook nooit, dat zul je moeten respecteren!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey TS,

    wel, als hij zegt dat hij dat wel eens wil doen, en jullie zijn samen. Gewoon doen dan? Zeggen dat ge er klaar voor zijt en dat hij mag.

    Ik moest er ook niet veel van weten, tot de nieuwsgierigheid te groot werd. maar zelfs toen heeft mijn vriend mij enorm moeten verwennen voor ik toestemde dat hij het eens mocht proberen. Die eerste keer was trouwens echt niet prettig en pijnlijk, we hadden geen glijmiddel.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben TS. Zoals ik al zei is niet hij ontmaagd maar ben ik zelf ontmaagd door een andere jongen. Dus voor mij is het geen probleem om geneukt te worden. We kijken samen naar filmpjes van neukende jongens wat hij heel gaaf vindt om te zien. Dan zegt hij wel dat ie dat ook wel eens in mijn kontje wil zien. Dan denk ik..... waarom doe je het zelf niet, wat ik heel graag wil. Er is dus iets waarom hij het niet doet.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Anale penetratie hoeft sowieso geen pijn te doen, niet voor de ontvanger en ook niet voor de gever. Glijmiddel is zeker aan te raden / nodig. Ik weet niet of het jou / jullie bedoeling is om dit met of zonder condoom te doen. Met condoom en het nodig glijmiddel is het zeker niet pijnlijk om jouw anaal te nemen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Lang niet iedereen doet dat graag. Het kan zijn dat hij dat gewoon niet ziet zitten, en dan is het aan jou om die keuze te respecteren.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Zonder glijmiddel doet het inderdaad pijn aan uw piemel, vooral aan het toompje. Maar met voldoende glijmiddel is er niks pijn meer.

    Maar het kan ook gewoon zijn dat uw vriend dat niet graag doet? Ik doe dat (het geven) ook niet graag. Heel uitzonderlijk als mijn vriend mij smeekt :-) . Als we het al eens doen, wat echt niet vaak is, is hij het meestal die geeft en ikke die ontvangt.
    Is het zowel geven als ontvangen dat uw vriend niet graag doet? Wij moesten er ook niks van weten in het begin, maar een paar filmpjes op Twitter hadden ons nieuwsgierig gemaakt.

    Het is niet dat ik bang ben om te geven, maar, gewoon, dan vind ik hem pijpen hele vele leuker en daar kan ik hem veel meer mee verwennen, hem echt de zevende hemel in sturen voor hij klaarkomt. En met geven (hem neuken, maar dat woord gebruik ik niet graag) kan ik dat niet, omdat ik er niet echt iets voor voel.
    Hij kan dat dan weer wel, mij de zevende hemel insturen op die manier.

    Zo ziet ge maar, iedereen is anders.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • De eerste keer dat ik met een meisje neukte deed het wel wat wat pijn aan mijn piemel. Want ze was wel heel opgewonden en wilde echt dat ik het deed, maar toen ik het haar zei voegde ze eraan toe dat ze in de eerste week van haar periode bijna niet nat werd.
    Een week later hebben we het nog eens gedaan en het was heel lekker voor mij ook,

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Misschien is hij gewoon geen fan van het idee. Is hij geen top of wil hij liever niet anaal doen. Praat er eens over.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @ jongen 15 neuken doet niet zeer aan je pik vooral als jou vriendje al ontmaagd is ,dus gewoon proberen . neuk lekker

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Bang om te snel klaar te komen kan ook

    Of nog 100 andere opties alleen door praten kom je erachter

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten