Skip to content
12 reacties
2457 weergaves

Stijve in de klas. Wat doen jullie dan?

Dat was gisteren bij ons. Een jongen rechts voor ons. Het meisje naast me zag het het eerst en waarschuwde me.
Een paal zowat recht omhoog met een tent in zijn broek.
Die legde hij toen naar links maar dat kroop langzaam terug en toen weer. We hadden tranen in onze ogen, maar hij ging gewoon verder en had niet door dat we om hem stikten. Toen hing hij met zijn hand in zijn broekzak en het was net of hij ging rukken maar toe deed hij hem naar rechts en dat ging ook weer omhoog. Mijn buurvrouw had de tranen toen ook in haar broek
Zei ze. Het heeft meer dan een kwartiergeduurd en toen bleef hij er af en werd hij kleiner. Hoe doen jullie dat. Iets boven op je broek leggen en aan iets anders denken of zo? Of interessert het jullie ook niet wat wij zien.

16 jaar
2 jaren geleden

12 Reacties

  • Als ik al stijve krijg in de klas komt dat doordat er een leuke meid in de klas zit waar ik dan over fantaseer. Als jij het bij mij zou zien, is er maar 1 antwoord. Geniet ervan.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Als het mij overkomt doe ik een spier aanspannen zodat het meeste bloed daarheen gaat

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb niet snel een stijve hij ligt ook altijd over m’n ballen naar beneden. En als ik wel een stijve krijg doe ik hem onhoog ligt er ook aan welke broek ik aan heb of je hem ziet

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Als ie ongemakkelijk zit even de rand van je broek naar voren zodat er wat ruimte komt. Dan springt ie wel recht naar boven. Zit nog niet lekker onder je riem maar het is te doen en het valt niet zo op.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Eigenlijk niet veel. Als hij pijnlijk verwrongen zit, dan even broekzak ik en hem tegoei leggen. Ik heb meestal wel een jeansbroek aan, dus echt zichtbaar is dat niet. Gaat vanzelf over. Tenzij het een echt saaie les is en ik er op begin te letten, en hem met fantasie voedt. Dan voelt dat echt plezant en wordt de saaie les draaglijker :-) .

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • We begrijpen wel dat een jongen een stijve krijgt in de klas, maar minder dat hij niets doet om hem te bedekken en er steeds aan zit, zelfs een paar keer in zijn broek.
    We hebben hem niet uitgelachen in zijn gezicht maar hadden er samen lol om en hielden dat in daarom stikten we bijna en zaten in tranen. Als hij klaar gekomen was in zijn broek net als J20 dan hadden ze ons weg kunnen dragen.
    Natuurlijk deed die erectie ons ook iets M15, hij heeft zagen we een enorme lul. Mijn buurvrouw werd er echt nat van en ik kreeg ook kriebels, maar in de klas…..
    Vanmorgen moesten we weer steeds naar hem kijken, maar niets aan de hand. We gaan als we durven er tussen de middag met hem over praten kijken of hij een rode kop krijgt of wie weet wat als we hem er aan herinneren.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Als je een strakke boxer draagt valt het niet zo op als je een stijve hebt omdat die dan niet recht naar voren kan wijzen. In dat geval is gewoon blijven zitten genoeg om het te verbergen indien je aan een bank zit of zo en anders even je handen in je zakken steken. Één ding wel, @TS, een jongen uitlachen omdat hij per ongeluk een stijve krijgt is best flauw. Hij kan daar ook niet aan doen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Helemaal eens meisje17. Deze jongens zijn mijn helden. Laatst droomde ik dat ik ergens was met allemaal van zulke jongens om mij heen. Dat was echt geweldig en ik vond het jammer dat deze droom voirbij was.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Haha, ik zou hem vragen hoe is het daar in die tent of zo, hihi

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat vind ik super om te zien. Stoer en mannelijk!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat J19 doet maar dat trekt wel aandacht dus helemaal niets en aan iets vreselijks denken is beter dan wordt hij slap Maar als je 15 of 16 bent gieren je hormonen door je buik en krijg je het gauw erg benauwd daar. Dan kun je er niet van afblijven. Ik heb dat toen ik 15 was in de klas gehad en kwam daar ineens klaar. Ook nog heel veel dus ik ben na het uur met mijn tas voor mijn kruis naar huis gegaan. Mijn moeder heb ik maar verteld dat mijn broek in de was moest omdat ik een ongelukje had gehad. Het zal mij nu niet meer overkomen, maar als je 16 bent kan het heel erg worden en krijg je hem moeilijk slap.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn riem wat omlaag, dan kan mij eikel er onder en dan shirt erover. Ik denk dat jullie niets gemerkt hadden. Waarschijnlijk deed hij het er om. Jammer dat hij niet weet dat hij succes had en je vriendin een nat broekje had.

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten