Skip to content
40 reacties
7983 weergaves

Sperma proeven

Proeven jullie wel eens je sperma? Voorvocht vint ik wel lekker, maar sperma smaakt bij mij een beetje bitter. Slikken jullie bij het pijpen het sperma van de jongen? Ik ben gay btw

17 jaar
2 jaren geleden

40 Reacties

  • Ik heb geen probleem met sperma proeven en slikken. Als je een vriend oraal gaat bevredigen moet je hier voordien wel even aan denken dat dit voor beide duidelijk is. Moet hij je verwittigen dat hij gaat komen of mag hij in jouw mond klaarkomen. Ikzelf heb hier geen probleem mee, vind dit zelf ook opwindend en helemaal niet vies om te sikken. Maar dit moet uiteraard iedere voor zich beslissen en toch ook voorzichtig mee zijn. @TS Hoe sta jij hier zelf tegenover? Slik jij na het pojpen?

    22 jaar
    7 uren geleden
  • Soms proef ik het wel eens. Waarom zou het raar zijn om dat te doen

    18 jaar
    2 dagen geleden
  • J18 Ik herken wat jij wil zeggen. Voor je klaarkomt lijkt het geil om je sperma in te slikken, maar van zodra je bent gekomen is deze drang er niet meer zo fel. Als puber kon ik mezelf oraal bevredigen en al snel kwam in in mijn mond klaar omdat dit me een intenser orgasme bezorgde. Eerst spuwde ik mijn sperma meteen uit, maar al snel vond ik het toch opwindend om het zaad in de mond te hebben en in te slikken. Het was ook gewoon veel makkelijker. Geen gedoe met opkuisen. Na enkele keren slikten ga je dit wel makkelijker doen.

    22 jaar
    7 dagen geleden
  • Heel af en toe slik ik m'n eigen spul wel eens. Soms is het gewoon heel opwindend, maar dat is niet vaak....

    23 jaar
    7 dagen geleden
  • Ik slik ook mijn eigen sperma het is vaak een opwelling als je gaat trekken dan ben jegens en als je klaarkomt dan wil je geen sperma proeven maar er zijn toch veel jongens die ook geil zijn en de sperma opeten ik spuit het op m n schaahaar daar word ik geil van

    18 jaar
    9 dagen geleden
  • Niets mis mee J17. Op jouw leeftijd was ik samen met een vriend op vakantie. Dit was helemaal niet mijn plan, maar het gebeurde toch. Die vakantie bevredigde ik hem oraal en slikte toen ook. Ik was hier wat beschaamd over, maar ik vond pijpen en slikken toen ontzettend opwindend. In het begin zeker ook best onwennig om dit te doen.

    22 jaar
    10 dagen geleden
  • Ik experimenteer vaak met een klasgenoot en ooit kwam hij eens in mijn mond klaar. Dat was onverwachts maar ik vond het enorm geil en ben het blijven slikken. Nu doen we het af en toe nog eens en ik hou er stiekem wel van om te slikken

    17 jaar
    19 dagen geleden
  • Ik vind klaarkomen in de mond van mijn vriend het mooiste wat er is!
    Dat vind ik echte liefde! Gelukkig kan mijn vriend nu ook klaarkomen en moest altijd horen dat hij het lekker vond, maar nu dat hij het ook kan, wil ik nooit meer iets anders. Hij van mij ook niet trouwens. wij zijn best jong en hebben geen andere contacten en zijn echt schoon op ons zelf. en in de familie ook niets aan de hand.
    Maar ik kan alleen maar aanraden voor die gene die gay is en wil, om dit te proberen! Ik vind het echt de ultieme uiting van liefde!
    jij geeft jouw vocht aan hem! Dat op zich is toch al lief?
    Tis dan toch iets van een eer dat hij klaar komt op jou?

    Ik hou niet zo van anaal sex hebben. Maar daar hoor je ook van dat het lekker is. Wij doen dat ook wel eens, maar dan wel met een condoom.
    In je darmen leven nu eenmaal meer bacteriën als in sperma.
    Plus jouw piemel heeft minder bacteriën Urine schijn je ook te kunnen drinken. Wij doen dat echt niet hoor!
    Ik zou echt willen dat ik een potje had en elke keer kon proeven.
    ha ha ha Grapje!! Ik zie mijn vriendje maar 1x in de 2 weken helaas!
    Bij hem smaakt het iets zoutig en bij mij iets bitter. maar hij vind het ook heerlijk!en ook ons voorvocht! Jammie!
    Ligt trouwens ook aan wat je gegeten hebt!!
    Was een keer op TV. Probeer maar uit.. als jij knoflook hebt gegeten, Broodje shoarma ofzo met flink veel knoflook, schijnt jouw sperma een dag later ook naar knoflook te smaken heb ik gehoord.
    Fabels? ik weet het niet maar dt zeggen ze.
    Ik wens jullie fijne sex en proef lekker van elkaar uit liefde.!


    14 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik heb geen probleem met de smaak van sperma. Bij een vriend die ik goed ken en vertrouw vind ik het dan ook helemaal ok dat hij in mijn.mond komt en ik slik idd het sperma. Als ik niet zeker zou zijn zou als dit safe is zou ik dit niet doen.

    22 jaar
    12 maanden geleden
  • Proef regelmatig mijn eigen sperma.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik doe het in bed dan hou jd je hand er bij en dan lik je het

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • ik heb het van mezelf al regelmatig geproeft en het is zout en zoetig tegelijk, eigenlijk best aardig. Voorvocht is nog veel lekkerder. ik heb nog nooit een andere jongen gepijpt maar er is wel een jongen uit mijn klas die ik leuk vind en ook al eens is blijven slapen. Toen hebben we alleen onze piemels vergeleken maar ik zou zo super graag zijn sperma ook is willen proeven, maar ja, beetje raar om te vragen.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Volgens mij proeven alle jongens wel eens zijn eigen sperma, niets mis mee, het is voor jezelf. Verder vond ik het van belang als je in jouw sex graag hebt dat andere jou sperma slikt, jij moet weten wat je “ geeft”. Dus jongens/mannen, niets mis mee het te proeven, het is niet gay als je dit doet, maar gewoon een ontdekkingstocht van jouw eigen lichaam!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @m18, je kwetst mij om een ziekte te verbinden met heerlijke sex. Ik heb dierbare met de ziekte K verloren, graag andere woord/en voor dergelijke uitingen.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb eigenlijk geen probleem met de smaak van sperma. Ik ga het geen lekkernij noemen, maar vind de smaak wel opwindend. Als ik de vriend vertrouw ( anders zou ik hem ook niet oraal bevredigen) mag hij ook in mijn mond komen. Ik vind een pijpbeurt in mijn mond laten eindigen een heel intieme handeling en heel opwindend om te doen. Ook slikken vind ik een intiem onderdeel van het oraal bevredigen. Nadat hij in mijn mond is gekomen vind ik zijn orgasme uitspuwen persoonlijk wat een afknapper. Ik heb geen probleem met slikken en het maakt voor mij de pijpbeurt compleet, zowel voor de gever als ontvanger. Zelf zal ik echter nooit van iemand verlangen in de mond te mogen komen en mijn sperma te slikken, dit moet ieder voor zich beslissen en deze keuze moet je ook respecteren.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Kanker lekker

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • mijn voorvocht vind ik super lekker mijne sperma zelf wat minder. ik probreer dan ook steeds veel voorvocht te laten komen en dat lukt me best aardig. zoals ik al zei laat ik me sperma gewoon gaan en preof dat niet meer vaak.
    ik heb maar 1 keer van een andere jongen toen we op kamp waren een plaar druppels geproeft die op zijn buik lagen en vond dat best gaan.
    Veel vergelijk heb ik dus niet.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Zelf slikken doe ik niet. Kom ook niet met mijn mond bij mijn pik. Als vrienden pijpen we wel. We begonnen te experimenteren en dat werd meer. De ene keer smaakt het sperma wel lekkerder dan de ander keer.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik wil wel supergeil om zelf te slikken! Wel bittere smaak maar doordat ik geil ben is het wel lekker

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Je eigen sperma te proeven heeft niets met geaardheid te maken, toch? Hetero, homo of bi jongens masturberen allemaal en hebben ook allemaal ejaculaties. Wat je dan met het sperma doet heeft ook niets met geaardheid te maken, vind ik. Ik vermoed dat wel meer jongens eens zullen proeven van hun eigen zaad. Ik vond het niet vies maar net heel opwindend en dus slikte ik het bijna altijd.

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten