Skip to content
39 reacties
10029 weergaves

Naar de sauna

Ik ga binnenkort naar de sauna. Ben alleen zenuwachtig om daar naakt te gaan. Mensen ervaringen met naar de sauna gaan?

19 jaar
2 jaren geleden

39 Reacties

  • Neen.
    Ik wil niet iemand tegenkomen die ik ken hoor.
    Stel u voor dat ik mijn leerkracht Frans zou tegenkomen ofzo.
    Een knappe vrouw om naar te kijken dat wek

    Maar ik wil niet dat et iemand die ik ken mij in mijn blootje ziet staan.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Waarom niet in België. Als je bekenden tegenkomt weet je van elkaar dat je liefhebber bent. Alleen maar mooi toch?

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • In België zou ik nooit naar een openbare sauna durven gaan.
    Als we op reis zijn in Oostenrijk is er ook altijd een sauna complex in het hotel.
    Daar ga ik wel naartoe omdat ik daar niemand ken.
    Wel wat wennen om zo in je blootje te lopen.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoe moet ik ermee omgaan als ik toch een stijve krijg? Het lijkt me zo ongemakkelijk om tussen anderen met een harde te zitten...

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Maak je geen zorgen. Voor je het weet ben je gewend aan het naakt zijn en wil je niet anders meer. Het is bevrijdend en je hebt geen nat spul meer aan je lijf. Mocht je opgewonden raken dan is dat helemaal niet erg. Het is natuurlijk en het kan gebeuren en het duurt maar kort. Ga er niet mee showen maar je hoeft je niet te schamen of het angstvallig te verbergen

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Meisje19. Jij bent echt een leuke meid, een meid waarvan ik alleen maar kan dromen, een meid die echt heel lief is voor jongens. Als jongen word ik heel blij en gelukkig van een meid zoals jij. Wat ik echt geweldig van jou vind is dat jij die jongen uit het bubbelbad zijn badhanddoek brengt, echt onbeschrijfelijk lief. Jij moet wel een hele fanclub van jongens hebben, die echt veel van jou houden. Ik zou mij wel graag willen omgeven met jou als meid, jij bent een meid, die goud waard is, waarvoor ik als jongen door het vuur zou gaan.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Jongen22. Dat ik zo lief ben voor jongens, zoals jij dat zegt, komt doordat ik van jongens houd en dat ik mij in hen probeer te verplaatsen. Ik heb die jongen, waarover ik schreef, onlangs weer in de sauna gezien. We hebben elkaar gegroet en even met elkaar gesproken. Hij is heel aardig, valt mij op. Op een bepaalde manier zijn jongens kwetsbaarder dan meiden, zoals toen in de whirlpool. Als ik een leuke jongen wat tegemoet kan komen, doe ik dit graag. Een beetje wederzijds begrip is toch niet teveel gevraagd?!

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ga altijd met mijn vriendin.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik wil binnenkort ook wel naar de sauna lijkt me leuk alleen gaan jullie hier dan samen met iemand naar de sauna of meestal samen met iemand

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb genoeg natte, glinsterende kutjes gezien in de sauna, zeker als ze een jongen een stijve zagen krijgen. Moeten jullie je ook maar eerst gaan vingeren en klaarkomen. Wat een onzin toch! Een erectie ongepast?? Probeer het maar eens tegen te houden en bovendien zijn er nogal wat vrouwen die er opgewonden van raken heb ik gemerkt. Dat is dan de andere kant, dus geen gezeur meer hierover want het heeft zoals zo vaak twee kanten.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik vind ook dat jongens zichzelf eerst maar moeten afrukken en spuiten voor ze naar de sauna komen zo worden ze minder snel geil en stijf als ze een bloot borstje zienn ...

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Al heel lang ga ik met mijn vriendin naar sauna's en we hebben allebei een enkele keer in al die jaren een stijve gezien. Je wacht toch gewoon even in het bubbelbad tot je jongen weer is gaan liggen! De (laatste) reacties verbazen me zo! Een erectie in het openbaar is echt volkomen ongepast.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Goh, wat een lieve reactie. Ja, ik heb dat ook in de whirlpool, geheid dat ik een stijve krijg. Ik ben best heel tevreden met de lengte en omvang van mijn erectie. Maar, tegelijk schaam ik me als ik met een stijve die whirlpool uitstap. Eigenlijk moet ik daar schijt aan hebben, maar zo werkt het toch niet, ik wil simpelweg geen aanstoot geven. Dus daarom, tóp als er meiden zijn die me even een handdoek willen aanreiken.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Misschien mag ik het niet zeggen, maar ik geniet er altijd van als ik een mooie jongen met een stijve lul in de sauna zie. Het is sowieso normaal dat je in de sauna ook naakte jongens ziet en dat jongens een stijve lul kunnen krijgen, dat kan nu eenmaal gebeuren. Ik heb 1x meegemaakt dat een jongen een stijve lul in het bubbelbad had. Toen de bubbels na enkele minuten verdwenen en hij even het bubbelbad uit ging om op een knop te drukken voor nieuwe bubbels zag ik bij die jongen zijn stijve lul. Wij zaten op een gegeven moment alleen in het bubbelbad en de jongen vertelde mij dat die bubbels dat heel erg stimuleerden. Hij had zijn beide handen onder het wateroppervlak om zijn wat hangende zak en kloten te beschermen, want ik kon aan zijn gezichtsuitdrukking en wat betraande ogen zien dat dit anders wat te gevoelig voor hem was. Toen er meer mensen in het bubbelbad kwamen en hij er op een gegeven moment uit wilde en ik merkte aan hem dat hij dat vanwege zijn stijve lul niet prettig vond, heb ik tegen hem gezegd dat wij net konden doen alsof wij bij elkaar hoorden en heb ik eerst zijn badhanddoek gepakt en bij het bubbelbad aan hem gegeven, zodat hij zo kort mogelijk met zijn stijve lul hoefde te lopen en de badhanddoek om zich heen kon slaan. Ik merkte aan hem dat hij dit wel kon waarderen. Wij raakten verder een beetje aan de praat en hebben daarna in het restaurant nog gezellig wat gedronken. Eigenlijk kwamen wij door zijn stijve lul en mijn voorstel met die badhanddoek wat met elkaar in contact. In het algemeen vind ik dat er wel wat meer begrip voor jongens mag zijn.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • De kans dat je een stijve krijgt is groot is mijn ervaring. Zorg dat je een handdoek om je heen kunt slaan zodat niemand het ziet. Na een tijdje ben je gewend aan het naakt zijn en heb je er minder last van.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn buurjongens van 12 en 17 krijgen ook soms een stijve piemel in de sauna. Ik ga vanaf ik 5 ben al met hun mee. Soms met hun vader en soms met hun alleen. Ik ga er dan met rug voorzitten . Dan ziet niemand dat. Vinden ze fijner. Voor mij schamen ze zich niet.

    11 jaar
    1 jaar geleden
  • Binnen vijf minuten ben je al gewend en na een paar uur weet je niet beter. Maak er geen probleem van.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Dat is toch ook heel vervelend om in een sauna een stijve te krijgen. Als ik bloot ben met andere mensen krijg ik in het begin altijd een stijve. Na een tijdje gaat dat wel beter

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Gewoon gaan.
    Ik kijk er alvast naar uit om volgende maand elke dag na het skiën weer in de sauna te gaan in het hotel.
    Jong en oud samen, gewoon heerlijk genieten.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik trek mij kort ervoor af, krijg je niet zo snel stijve.
    En vergeet je niet helemaal glad te scheren.

    17 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten