Skip to content
23 reacties
3840 weergaves

Mijn nicht wil hem zien, kan dat?

Ze logeert hier omdat haar ouders met vakantie zijn en nu wilde ze gisteren mijn piemel zien. Ik wil natuurlijk niets met een nicht, maar ik kan dan dat toch wel doen. Of een stripspelletje van maken. Ze is 18.

17 jaar
2 jaren geleden

23 Reacties

  • j12, gewoon naar elkaar kijken is geen aanranding maar ik zou het ook niet doen. Ik vind het ook best raar op die leeftijd. Als je 10 of 11 bent snap ik het nog maar 18...

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zelf zou het niet niet doen omdat dat aanranding is kijk als het nou je crush is…

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • 1 tip, doe dat niet. heb zelf soort gelijk gedaan toen ik 12/13 was met mijn nicht, ze deed haar broek uit, enkel onderbroek, en in haar onderbroek zat ze haar te vingeren, en ik deed net hetzelfde in mijn onderbroek aftreekken, af en toe kwam mijn lul eens te voorschijn en af en toe zag ik haar poesje, meer mocht er niet gebeuren omdat we familie waren, maar we kwamen wel klaar, ieder in zijn broek. ondanks het onschuldig was, niets te betekenen en gewoon als experimenteren, toch blijft je dat jaren later bij en denk je daar continu aan dat dit is gebeurt. dus weet dat dat je ganse leven bij blijft en je dat nooit gaat vergeten. heel leuk als je jong bent... maar dat blijft jaren in je gedachten achter en dan wordt het akward

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts@j15. Hier een spannende week achter de rug, maar dat geldt vooral voor mijn nicht en mijn vriend. Het lijkt dik aan. Vorig weekend heeft mijn zus haar geholpen met schaamhaar trimmen en dat had ineens haast dus dat gaf ons al een idee. Mijn zus is sinds maandag weer de hele week weg, maar we lopen nog steeds in ons blootje in en uit de badkamer. Ook zij let daar niet meer op, ze is regelmatig naar het huis van haar ouders. Met hem en inmiddels zijn ze er open over. Dat is vlug gegaan.morgen komen mijn oom en tante terug van vakantie dus wordt het hier rustig, hoewel zaterdag is mijn zus er weer.    

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @ts hoe is het nu tussen jullie?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts @j21 en m22. Ja wij zijn ook zo benieuwd. Ze gaat vanmiddag eerst naar haar huis en eet hier niet. Maar mogelijk denken wij veel te spannende dingen. Ja ze komt omgang met jongens te kort, maar ze is wel verder dan vroeger.
    Gisteravond en vanmorgen is het hier in de badkamer prima gegaan. Ze heeft weinig schaamte meer. Vroeg wel wat dingen maar vanmorgen vooral aan mijn zus over schaamhaar. Ze doet er nog niets aan en mijn zus wel. Ik wacht het maar af, wil niet vissen bij die vriend.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ben benieuwd wat er gebeurt (of niet gebeurt) TS ;-)

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Durfde ze zelf wel jongen 17? Handig van je zus en jou om het zo te doen. Het lijkt er toch op dat ze wat omgang met jongens te kort komt. Toch niet zo moeilijk op je 18e om er een uit zijn broek te krijgen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts. Ze kwam er nog op terug, waarom ik niet durfde. Ik vind het helemaal niet erg als zij hem ziet maar om nou zo voor haar te gaan staan met kijk eens dat voelt wat veel van jullie aangeven onwennig of vervelend. Mijn zus komt vanavond een dag eerder voor het weekend speciaal om dat die nicht er is en toen ik het vertelde moest ze erg lachen. We gaan vanaf vanavond dus gewoon bloot naar de badkamer en laten de deur open. Dus zoals we altijd doen. Dan kan mijn nicht kijken wat ze wil. En zelf doen wat ze wil. Ze doet ook mee zei ze al. Hoe ze vordert met die vriend van me weet ik niet. Vanmiddag was hij er weer en ze zit nu af en toe kort aan hem. Ze appen ook. Ze is ook af en toe thuis voor spullen post en plantjes. Het huis daar alleen dus, ik zou het zelf wel weten. Ik ben ook benieuwd.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik denk dat zoiets met een vriendin nog wel kan, maar een nicht lijkt mij toch wat raar. Je gaat die sowieso nog opnieuw zien, en jaren in de toekomst weet ik niet zeker of je die herinneringen wilt, zeg maar wanneer je naar haar trouwfeest gaat, kerstmis over tien jaar, begrafenis van een geliefd familielid. Bij vrienden denk ik dat die band toch anders is. Het is je eigen keuze, maar als je nu al twijfelt is dat misschien een teken dat je het best niet doet.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Of er verschil zit tussen een nicht of een zus weet ik niet, maar mijn zus vroeg een keer hetzelfde aan mij. Ze liet toen haar tietjes zien en vroeg of ze naar mijn penis mocht kijken. Nieuwsgierigheid hoort er bij, maar je bepaalt zelf of je je er goed bij voelt.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Hangt van jullie relatie en de situatie af, vind ik. Als het nu al onwennig of raar voor je aanvoelt zou ik het toch niet doen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Is het alleen nieuwsgierigheid omdat ze niet vaak een jongen naakt ziet jongen 17? Gun haar dat dan maar doe niet moeilijk met voor elkaar uitkleden. Dat legt er spanning op. Gewoon vanavond naakt de badkamer instappen zoals je zegt dat je altijd doet en laat maar kijken. Je ziet dan wel wat zij doet. Bereikt ze nog iets bij een van je vrienden? Dat is spannender.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Dit doen pre pubers soms uit nieuwsgierigheid maar op deze leeftijd wel raar hoor

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Als je een goede band hebt met je nicht zou ik het zelf overwegen. Kleed je samen uit of een stripspel.
    Maak wel duidelijke afspraken op voorhand wat wel en niet mag, de moment zelf kan je nog zien.

    Doe alles pas als je het beiden wilt, maar neuk aub niet.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoe lang ben jij? Hoe lang is zij?
    Ik heb paar keer die vraag ook gekregen. Als vriendin van mijn zus logeerde of kennissen

    Ik ben dan eerst gaan praten. Hoe wil je hem zien, hard of zacht etc. Meestal haken ze dan af omdat ze dan realiseren .... etc

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Jij bent wel erg preuts@M21. Dan douch je zeker niet na gym en sport. Ik loop normaal gewoon naakt de badkamer in ook als mijn zus er in het weekend is. Daar is nou die nicht. Ze heeft geen vriend en ik denk ook nooit gehad. Ook geen broer, zo ziet ze mij een beetje. Gistermiddag waren er hier drie vrienden van me, dus dat was feest voor haar.Ik hoop ergens dat ze daarmee wat probeert, haar voorkeur was al duidelijk. Dan kan ze ook verder dan alleen kijken. Ze had het er niet meer over dus ik laat het zo.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoezo wil jouw nicht jouw pik zien?
    Heeft ze geen vriendje of wil ze geen vriendje?
    Ik vind het zelf maar vreemd en ik laat mijn kut en/of mijn tieten echt niet aan een neef zien.
    Dat is alleen voor mijn vriend en verder niemand.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Waarom zou je? Vind het ook niet een normale vraag van een meid van 18.....

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Als het alleen kijken is moet dat kunnen. Een stripspelletje is idd een goed idee. Jij iets laten zien, dan zij ook.

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten