Skip to content
7 reacties
1058 weergaves

Besneden zijn

Goeiedag, ik ben zelf wegens medische redenen al sinds ik klein ben besneden. In ben nu 23 en heb een paar verschillende dames in bed gehad, maar toch elke keer zie je ze dan sneaky loeren. Is t dan erg dat ik besneden ben? Zien zij t voor t eerst pas? Of wat is het probleem? Zijn er hier dames die hun mening kunnen geven over wat ze van besnijden vinden?

Daarnaast heb ik ook wel eens gehoord dat besneden mannen een kleinere President krijgen omdat er dus een stukkie vanaf gaat, maar is dat daadwerkelijk zo of oogt dat maar zo? Misschien dat dames daarom soms ietwat vreemd keken omdat ie klein is? Ik heb nooit een andere President gezien dus er valt ook niet te vergelijken dus ik weet ook niet of ik mij zorgen moet maken of trots moet zijn. De besnijdenis is bij mij al vroeg gebeurd (8 jaar oud) dus ik heb niet echt een before/after ervaring er mee omdat ik dus niet beter ken.

Veel vragen dus over de President maar ik denk dat elke man zich elke dag wel af vraagt of zijn President goed genoeg is ????

23 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • Ik ben besneden toen ik 19 was. Mijn ervaring is dat vrouwen het fascinerend vinden dat je President anders is. Verder doet hij gewoon hetzelfde en heb je het gemak dat hij altijd schoon is en daarmee klaar voor verwennerij

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Voor de andere besneden jongens hier: Dit las ik een tijdje geleden op dit forum en ben dat ook beginnen te doen. Werkt supergoed! https://www.dreamersforum.nl/ervaringen.asp?ac=view&web_id=138&fromtype=recent&erv_id=133795&sortering=desc

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @ TS ik ben besneden toen ik 12 was. Mijn ervaring is dat sommige meiden nog nooit een besneden piemel hebben gezien en dat maakt hen soms wat onzeker, maar daarna vinden ze het allemaal schoner en stoerder. En kleiner wordt je piemel al helemaal niet als hij besneden is. Besneden zijn is ook niet zo apart: bijna alle joden en moslims en meer dan 85% van alle mannen in de V.S. zijn besneden!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @ m 19

    Jij schrijft;
    "8 jaar is niet eens jong voor een besnijdenis"

    Wat is dan een leeftijd om besneden te worden volgens jouw?
    Ik was 15

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi @TS, een lotgenoot hier. Ben ook op mn 8ste om dezelfde reden besneden en weet dus ook niet beter. Het is zeker zo dat (beetje afhankelijk waar je woont) mensen nog nauwelijks besneden Presidenten (grappige naam) hebben gezien. Meestal zeggen mensen niks, maar je ziet ze kijken. Mijn ervaringen zijn tot nu toe positief. Ze vinden het anders, maar eenmaal meegemaakt best wel schoon, lekker, stoer, mooi, cool enz. Je President is echt goed genoeg, dat mag je wel zeggen. Dat je piemel korter wordt, is onzin. Een stukkie van je voorhuid af (of in mijn geval helemaal weg) is heel wat anders dan dat ze de eikel zouden verwijderen of zo. Hij lijkt korter, maar is dat niet. Bij onbesneden jongens is wat er over hun eikel hangt natuurlijk ook alleen maar extra vel verder niks. Geen zorgen en een beetje trots mag je echt zijn als je besnijdenis goed gedaan is.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Misschien hebben ze nog geen besneden piemel gehad en is het dus even aftasten hoe het werkt. Normaal doe je vanalles met de voorhuid, als iemand besneden is niet. Dan is het even kijken van oke, hoe pak ik dit aan. i guess?

    Iedereen geniet op zijn eigen manier van wat er met zijn piemel gebeurt. of wat een ander ermee doet. Alle piemels zijn anders. Ik ben homo en ben besneden. Merk ook dat niet iedereen zomaar weet hoe die met besneden om moet gaan.

    Bespreekbaar maken helpt. Sowieso belangrijk in seks. Ieder heeft zijn gebruiksaanwijzing

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • 8 jaar is niet eens jong voor een besnijdenis

    Sneaky loeren en probleem zijn jouw woorden die vanuit onzekerheid komen lijkt het helemaal omdat je over kleiner begint (en gaat geen stuk van de bovenkant af he) dat je eigen zorgen projecteert

    Bij nieuwe partner kijk je altijd hoe en wat toch is ongerelateerd

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten