Skip to content
10 reacties
912 weergaves

zit coronavirus ook in sperma?

Zie de titel hierboven, wie weet dat soms.
ik heb namelijk een paar dagen geleden mijn beste vriend gepijpt die nu ook bijna 16 is en daarbij heb ik toen een beetjte van zijn sperma in mijn mond gehad. ook op mijn handen en die heb ik een beetje afgelikt. Nu blijkt hij dus corona te hebben en kan ik daardoor nu ook besmet zijn? ik merk nog niks hoor.

16 jaar
2 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik ben geen viroloog en j14 al helemaal niet. Als je met sperma een covidtest doet, zegt dat helemaal niks. Zo'n test reageert op bepaalde dingen die in corona zitten in combinatie met de vloeistof die bij zo'n test zit. Sperma is een heel andere substantie en dus niet te vergelijken. Als je het echt graag zeker wil weten, vraag een expert.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • @j14, wat een goede test, zelf nooit aan gedachj.

    @ j23, weet niet wat God hiermee te maken heeft, maar als je van de kerk bent en gelooft in God, mag zo zijn, maar jouw God heeft wel toegestaan dat een voorganger het zo nodig vond mij te misbruiken toen ik jonger was. Dus kom niet aan met dit soort verhalen, want dan wordt ik zeer boos. Voor de duidelijkheid, er is aangifte gedaan en de voorganger heeft zijn straf gehad en heb ik “ het geloof” afgezworen. Sorry voor mijn reactie en dat ik zover van het onderwerp ben afgedwaald, het zit mij nog steeds hoog.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Toen we in karanteine zatte met corona heb ik uit pure verveling voor de grap een druppel van mijne sperma gebruikt in een zelftest en volgens de beschrijving de test gedaan die eigenlijk gelijk al positief was. Dus uit eigen ervaring kan ik vrij zeker zeggen van ja dus

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Vertrouw op god niet op covid

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Goede vraag. Misschien aan je dokter vragen?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Uhm, geen idee of het in sperma voorkomt, maar in ieder geval, als je zo'n nauw contact hebt gehad kan het wel zijn dat je ook besmet bent geraakt, ongeacht of het nu in het sperma zat of niet. De kans is groter dat je het oploopt door gewoon lichaamlijke aanraking of het feit dat hij in jouw nabijheid ademt. Nu, als het een paar dagen geleden was, bestaat de kans wel dat je geluk hebt. Het is gewoon iets om in het oog te houden.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Of het via sperma kan durf ik niet zeker te zeggen, maar als je met elkaar in een ruimte op die afstand bent geweest is de kans sowieso aanwezig. Al zou ik mij er verder niet zo heel druk om maken.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Nabijheid als genoeg het is en luchtoverdraagbaar he dus sperma en voorvocht hebben niet iets mee te maken

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • TS, nee het is onmogelijk om corona te krijgen via sperma.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Om te beginnen, ik zou niet al te veel op de mensen van dit forum vertrouwen als het om medische zaken gaat. Kijk ff op thuisart.nl of andere betrouwbare medische websites. Om je toch een beetje te helpen: ik weet vrij zeker dat het niet kan. Corona is een virus en dat verspreidt zich (bij mijn weten) niet via lichaamsvloeistoffen (met uitzondering van speeksel en snot), maar via de lucht. Het kan nog steeds zijn dat je corona hebt, want je bent wel een tijdje dicht bij hem in de buurt geweest. Dan ben je op de normale manier besmet, via sperma lijkt mij onwaarschijnlijk. Maar ik ben verder geen arts of viroloog, moet ik erbij zeggen.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten