Skip to content
12 reacties
1240 weergaves

Voorhuid

Als mijn piemel slap is krijg ik mijn voorhuis er makkelijk helemaal naar achter, maar als die stijf is niet iemand tips? Ik kan wel gewoon klaarkomen met sperma enz

14 jaar
1 jaar geleden

12 Reacties

  • Dat lijkt me ook zo lekker om te doen, vinger ronddraaien in de voorhuid tussen eikel en huid. Voelt dat lekker? Doe dat ook vaak met tong als ik pijp

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb dat ook nog steeds dat die alleen slap naar beneden kan ze hebben wel het bandje weggehaald en als ik me zelf aftrek draai ik met me duim rondjes in de voorhuid

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Probeer het eens als je al even onder de douche staat

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • J17,bij mij was het bij n geheel slappe ook geen probleem.
    Als maar iets opzette zat het gelijk al strak bij mij.
    Van de huisarts kreeg ik ook oprektips en zalfjes.
    Zoiets helpt gewoon niet.
    Even daarna ben ik naar een besnijdenis kliniek gegaan,en zij hebben mij zeer goed geholpen

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • J23 daar lijkt me voor TS wel erg vroeg voor. Hij is pas 14 en daarnaast geeft hij aan dat hij als hij een slappe heeft gewoon zijn voorhuidje teurg kan doen. Daarnaast kan hij gewoon aftrekken en klaarkomen..

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Er is maar een remedie, laat een besnijdenis uitvoeren.
    Ik had hetzelfde probleem maar niks van al dat gesmeer en gerekend hielp.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Dit had ik ook toen ik 14 was. Schoonhouden was geen probleem maar sex was pijnlijk omdat mijn voorhuid te krap was. Uiteindelijk ben ik besneden op mijn 19e en dat had ik veel eerder moeten laten doen. Ik durfde niet! Nu heb ik probleemloos sex terwijl het daarvoor niet fijn was.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Als je pas 14 bent kan je voorhuid nog wel groeien of uitrekken denk ik. Gewoon blijven oefenen. Gelukkig kun je je wel aftrekken en klaarkomen lees ik, dat is het belangrijkste toch. Als dat niet zou kunnen zou het echt vervelend zijn.

    Misschien kun je het ook eens bespreken en/of laten zien aan je vader of een andere volwassene die je vertrouwd. (In mijn geval zou ik naar mijn stiefvader gaan als ik pijn had, die weet ook al dat ik me aftrek, mijn vader weet dat niet eens..)

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Heb ik ook, dat hoeft geen probleem te zijn zolang je je voorhuid maar naar achter kunt bewegen onder de douche en zo je eikel goed schoon kunt maken. Het kan pijnlijk zijn tijdens de sex, in dat geval even langs de huisarts, soms kunnen ze er eenvoudig wat aan doen, in sommige gevallen moet je besneden worden maar zolang je er geen last van hebt zou ik het gewoon zo laten! Maar die keuze is aan jou!

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • TS, dat hebben meer jongens hoor. Zolang je geen pijn hebt bij het aftrekken en je je eikel goed schoon kan maken als ie slap is is er niks aan de hand.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Even laten zien aan de huisarts. Die heeft mogelijk een zalfje dat je voorhuid wat ruimer kan maken. En als je er teveel last van hebt, je bent beslist de enige niet met een krappe voorhuid, dan is een kleine operatie ook een optie, daarvoor zijn dan verschillende mogelijkheden. Maar vooral, gewoon even naar je huisarts, die kan je vertellen wat er mogelijk is, en je beslist daarna gewoon wat je zelf wilt, niks verplicht ofzo.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb ook ongeveer het zelfde. Als mijn piemel stijf is gaat hij er moeilijker over mijn eikel en doet het ook een beetje pijn

    13 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten