Skip to content
9 reacties
1398 weergaves

Voorhuid achter eikel schuiven

Is het normaal als je je voorhuis niet helemaal over je eikel kan schuiven als die stijf is? slap kan dit wel maar stijf niet. Ik weet niet of dit met de grote te maken heeft ( heb zelf 15 cm) maar wel weten of dit bij andere jongens ook zo is.

15 jaar
1 jaar geleden

9 Reacties

  • Op mijn 13e had ik dat ook en door veel oefenen lukte het wel. Bij een stijve kreeg ik het niet meer terug en deed het veel pijn. Uiteindelijk is het opgerekt en werd het beter. Schoonhouden was geen probleem. Toen ik op mijn 16e sex kreeg had ik steeds scheurtjes in mijn voorhuid en op mijn 20e ben ik besneden waarna dit niet meer gebeurde.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn vriend is besneden en heeft daar geen last meer van.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • zelfde als jongen 19. heb geen voorhuid meer. werkt prima

    35 jaar
    1 jaar geleden
  • Neen, dat is niet normaal. Ik had het ook en ben besneden toen ik 15 was. Mijn eikel ligt nu altijd vrij. Is prima zo.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Lengte zegt niks, het draait om de omvang van je pik en vooral, van je eikel. Terug kunnen stropen is wél zo handig om je eikel schoon te kunnen houden, maar als je er verder met bv neuken of aftrekken geen last van hebt en dus jezelf schoon kunt houden, dan is het toch prima zo. En anders vraag je toch eens je huisarts om advies, wat je er mee doet bepaal je gewoon zelf.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik hoor het ook wel meer en ik weet dat een van mijn beste vrienden hier ook last van had en nu door oefeningen die hij moest doen van de doktor is verbeterd.
    @j16 ik heb ook stijf een tuitje is 13 cm lang en kan gelukkig heel makkelijk mijn voorhuid helemaal naar achter halen en zelfs nog wat verder terug

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoi TS, heb je er last van:

    Nee, wat is dan het probleem
    Ja: bezoek de huisarts

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn piemel is stijf rond de 14 cm en mijn voorhuid kan er dan volledig over schuiven. Er is zelfs nog zo'n tuit.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Dit is bij veel jongens het geval. Zolang je er geen last van hebt en je eikel goed kan wassen onder de douche is het geen enkel porbleem. Ik vind het juist wel mooi! :)

    23 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten