Skip to content
13 reacties
2071 weergaves

Klaarkomen in voorhuid

Vlak voordat ik een orgasme krijg knijp ik met de duim en wijsvinger van 1 hand m'n voorhuid dicht terwijl ik me met m'n andere hand aftrek tot ik klaarkom en zo mijn kwakje opvang in mijn voorhuid.
Ik laat hem daarna in de wc vallen en zo blijft alles schoon. Mijn voorhuid dekt mijn eikel af in stijve toestand. Zijn er meer jongens die dat op deze manier doen?

22 jaar
1 jaar geleden

13 Reacties

  • Ik heb wel geen voorhuid, maar het lijkt me erg ranzig tenzij je je piemel vlak erna grondig wast ...

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Goed idee, nooit aan gedacht. Ik ga het ook eens proberen.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Klaarkomen en dan je sperma opvangen in je voorhuid kan nul kwaad. Als je klaarkomt maar je sperma stroomt je blaas in is dat nogal eens gevolg van een ziekte, maar ik las ook al eens dat 'droog klaarkomen' (retrogade ejaculatie) bij tantra kan horen alhoewel tantra meer draait om uitstellen van klaarkomen, de energie bij je houden. Maar de vraag van TS draait gewoon om het opvangen van zijn kwakje in zijn voorhuid, en dat kan nul kwaad, zo simpel is en blijft het.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • @ 23, wat moest je doen bij de dokter dan?

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Nogmaals, onzin! En als het niet bewezen is, dan ook niet zomaar roepen.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • @jongen22 op verschillende forums spreekt men van onvruchtbaar worden op termijn, er zijn ook jongens die echt gaan knijpen zodat er totaal niets uit komt, lijkt me dan ook niet echt logisch om mensen te gaan aansporen net hetzelfde te gaan doen als jou, wanneer je de voorhuid dichtknijpt is het dus mogelijk dat niet alles er uit kan, en kan er dus nog een grote hoeveelheid achter blijven in de buis, meestal plas je nadien alles uit, maar mij lijkt het in ieder geval geen goed idee dat er wat achter blijft, bewijzen zijn er niet van van dat onvruchtbaar worden maar denk ondertussen dat het kleinste kind wel al weet dat de natuur zijn weg laten gaan nog altijd het beste is, en dat verwacht ik van een 22 jarige nu toch ook al om zijn verstand te gebruiken en niet zomaar alles af te schilderen als onzin, waarom post je dit dan xd, nogmaals ik gaf het als tip mee, wat je er mee doet is uw zaak, heb vroeger toen ik 12/13 was vaak genoeg bij de dokter gestaan om dit soort reden xdddddddd

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • @J23, wat een onzin dat er dan wat beschadigd!! En leg een ander jouw fetish niet op..

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb ook een lange voorhuid die mijn eikel ook bij volle erectie, 18 cm, helemaal bedekt. En jazeker, ik van ook mijjn sperma in mijn voorhuid op als ik me aftrek, heel gemakkelijk, en geen zooitje gelijk ook. Spuitend sperma hou je op dezer manier echt niet tegen, sperma kan gewoon vrijkomen. Het is trouwens ook heel gemakkelijk om mijn sperma vanuit mijn voorhuid'zakje' in het kommetje van mijn hand op te vangen en dan bv op te smikkelen. Ben blij met mijn best erg lange voorhuidslurfje, al vind ik het niet altijd even mooi staan.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • vroeger in mijn puberteit had ik een vel en toen ik klaarkwam was het dik en bleef het bovenaan mijn eikel drijven zonder dicht te knijpen, maar in 2016 ben ik helaas besneden en ook al wat volwassener geworden, tegenwoordig is het zo dik niet meer en spuit het er gewoon uit

    bij andere jongens zie ik het er graag uitlopen, dichtknijpen vind ik wel nice, maar heb dan ook het lef om nadien het los te laten en je lul en vingers te laten overstromen, een rukbeurt is voor mij pas geslaagd als ik ook de feeling heb met het zaad, dat het mooi over die vingers stroomt of op jezelf is, maar goed dat zal dan eerder wel aan mij liggen dat ik een of andere sperm fetish heb haha

    echt hard gaan dichtknijpen of tegenhouden lijkt me nu wel ook niet echt een super goed idee denk ik, sperm komt er met een heel hoge snelheid uit wanneer je het echt zou gaan tegenhouden kan je misschien het een en het ander beschadigen. dus let daar wel wat mee op

    voor mij wordt een jongen een echte man als je er ook feeling mee durft hebben, en aangezien je al 22 jaar bent zou je het stadium van jezelf vies te vinden wel al voorbij mogen zijn, dat je een beetje kuiswerk hebt is normaal, maar laat het vooral zijn weg gaan denkik dan, je hoeft niet vies te zijn van jezelf maar goed, ik moet niet naast jou zitten en jij weet het best vanal wat je prettig vind, dus als dat je ding is gewoon blijven doen zou ik zeggen

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Bij mij lukte dat niet, in ieder geval.

    Als ik een paar jaar geleden een natte droom voelde aankomen, en het was te laat om iets te doen, dan probeerde ik al wel eens om de voorhuid dicht te knijpen. De eerste twee schokjes kon ik zo dan wel opvangen, maar bij de derde werd de druk te groot en ontsnapte de boel.
    Waarom sommige jongens hier graag eens een natte droom willen hebben, geen idee :-) . Nu ja, om het eens mee te maken want het is toch een deel van 'een jongen zijn', weet ge wel.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Zolang je hem erna helemaal terugtrekt en goed schoonmaakt is het prima denk ik

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb dat in het begin ook wel is gedaan en dat ging best goed omdat mijn voorhuis best lang is. Stijf nog een ruitje van 2 cm of zo. Komt misschien ook omdat mijn eikel nog klein is. Ik hoorde toen dat spuitend sperma tegenhouden niet goed is voor de zaad blaasjes of zo maar weten jullie hoe dat zit?

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Juist, ik doe het op precies dezelfde manier. Nooit troep in bed, altijd netjes in de wasbak.

    17 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten