Skip to content
13 reacties
2332 weergaves

Fetish

Heyy, ik vind strakke sportkleding erg fijn, zoals sportleggings, zwemslips en nog wel een paar dingen. Ik was benieuwd zijn er meer boys die dit hebben en wat vinden jullie heel fijn? Dragen jullie het ook in het openbaar of alleen thuis?

19 jaar
1 jaar geleden

13 Reacties

  • Van Andrew Christian. Gekocht in een winkel in Amsterdam. Je kunt ze ook op internet vinden. Via Aliexpress heb ik ook strakke boxerzwembroeken met buideltje. Veel goedkoper en dezelfde kwaliteit. Die heb ik 3, donkerblauw, lichtblauw en zwart. Ik wil ook graag nog een legging van Ergowear om in te sporten, die hebben ook een buideltje, maar die zijn best duur en alleen via internet te koop dat ik weet. Van ondergoed heb ik ook een lange boxer (tot m'n dijen) van Obviously. Ook best duur, maar zit heerlijk.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • @jongen17 van welk merk zijn die speedo’s met een buideltje? En waar koop je ze?

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb het met zwemkleding. Speedo's en jammers vind ik echt supergeil. Ik heb ook speedo's waarin je penis niet plat drukt wordt, maar kan bungelen in een soort buideltje, die vind ik helemaal geil. Zo zou ik ook graag een jammer willen maar die heb ik nog niet gevonden. Voor sport draag ik het liefst ook een legging. Als het regent ga ik dan juist graag hardlopen, heerlijk als dat overal aan m'n huid plakt.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb zelf een fetish voor sneakers en onderbroeken vooral calvins ben na de voetbal training wel eens naar de gevonden voorwerpen gegaan heb heb daar al eens ondergoed gevonden en mee genomen en lekker aan geroken en aangedaan gebruik het ondergoed nu als cumrag

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik draag altijd mijn sportieve zwemslips om te zwemmen, ook al ben ik de enige die het soms draagt in het zwembad. Blij te horen dat het mooi gevonden wordt! Je kan gewoon goed mijn bobbel of zelfs aftekening van mijn ballen zien

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik zit op atletiek en draag dus van die strakke hardloopbroekjes enzo. Dat zit wel fijn maar ik vidn dat niet opwindend ofzo. Ik draag het dus ook in het openbaar.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Zwemvlies en lingerie

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Zeker herkenbaar. leggings of compressie short draag ik thuis heel graag, maar in het openbaar wel met voetbalbroekje erover. Daarnaast heb ik een fetisj voor trainingspakken en grijze joggingsbroeken,

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik vind het ook wel lekker om te dragen. Ik zit op wielrennen. en draag het dus best vaak. Ook in het openbaar dus. Maar ik trek het thuis ook gewoon al ruim voor de training of wedstrijd aan. Vooral een snelpak zit erg lekker.
    Op vakantie in het buitenland wil ik ook wel eens een zwemslip dragen. Dan word je mooi egaal bruin

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik vind grijze Nike tech broeken geil. Vooral als ie een beetje wijd zit en je dan de stof voelt wapperen. Ben altijd meteen geil als ik een leuke jongen in Nike tech zie.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Wielrenkleding van glad lycra is geil.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb het met strakke boxers

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb diezelfde fetish. Zwemkleding, vooral de jammer, sporttights, wielerkleding en running shorts. Terwijl ik niet eens een sportfanaat ben haha

    15 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten