Skip to content
6 reacties
1382 weergaves

Hoe kom ik van dat nare gevoel af?

Hey boys ik wil graag weten of iemand weet hoe ik hier van af kom.

Ik zal jullie even de situatie schetsen. Ik zit lekker te rukken het voelt allemaal heerlijk en dan kom ik klaar. En krijg ik al snel een gevoel van wat ben ik aan het doen en krijg ik een naar gevoel van binnen.

Hebben meer jongens dit?
En heeft iemand de gouden tip om hier van af te komen?

Groet TS

18 jaar
1 jaar geleden

6 Reacties

  • Wat de kerk, en daarmee ook vaak je opvoeders, al niet teweeg hebben gebracht! Probeer van dat er in gepompte trauma af te komen en te genieten van het masturberen en klaarkomen. Ik was er al snel overheen, temeer omdat we van huis uit vrij zijn opgevoed en ook naturisten zijn. Aan te bevelen!

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb dat gevoel altijd na het aftrekken. Daarom doe ik niet meer zo veel meer aftrekken. Ik ruk nu 1x in de week en voel me fitter eigenlijk

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Live jongens allemaal bedankt voor het reageren. Het heeft me in zekere zin wel iets geholpen en die knop om zetten dat ga ik zeker proberen te doen als ik hem kan vinden.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • ik denk dat vrijwel iedereen dat heeft, en dat blijft ook zo, ook als je ouder bent, als je geil bent wordt je een andere persoon en kan je de wereld aan, vaak ken je ook geen grenzen en zou je alles doen wat je kon, eens je komt wordt je terug de dagdagelijkse persoon en vraag je u af waarom je met je hand aan je ding zit, je voelt je schuldig... vrijwel iedereen heeft dat, en dat zal helaas ook altijd zo blijven welke leeftijd je ook hebt

    het enige wat je kan doen is het als normaal beschouwen, want iedereen doet het, en iedereen moet het ook doen, het is de natuur, dus het moet, je moet die knop omschakelelen en het als normaal beschouwen, want dat is het ook, normaal. het rare gevoel zal altijd blijven maar die knop moet je echt wel kunnen omzetten, want als je het niet normaal vind achteraf, ben je ook nog niet klaar voor echte seks, want de kans is groot dat je dan spijt zal hebben...

    dat rare gevoel van wat doe ik eigenlijk, daar moet je vanaf, zolang je dat niet kan ben je ook nog niet klaar voor echte seks, je moet er mee leren leven want dat zal altijd zo blijven, je moet het alleen kunnen beschouwen als normaal

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Hey TS,

    neen, dat gevoel heb ik niet. Maar er zijn er wel meer die dat hebben. Het is gewoon omdat ge denkt dat ge iets verkeerds gedaan hebt. Dat ge denkt dat aftrekken niet mag, of omdat het vies is.

    Aftrekken is van het plezantste dat er is om te doen, er is niks verkeerd mee, het is gezond en het moet een gevoel van euforie geven.
    Dus: genieten en nadien blijven genieten, want ge zijt juist klaargekomen en dat voelde fantastisch! Luister naar uw lichaam op dat moment, en niet naar uw hersenen die om de een of andere redenen denken dat er iets 'mis gegaan is'. :-)

    Veel aftrekplezier,
    S.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoi TS, dat gevoel ken ik, maar volgens mij heeft dit te maken met hoe je op dat moment in het leven staat. Afrukken zou ontspannend moeten zijn, althans ik met in stressperioden, bv in examentijd, dat ik meer ruk.
    Is er iets onderliggend dat je ontspanning zoekt in rukken, om meteen erna terug te vallen in een naar gevoel. Speelt er iets in je leven; scheiding ouders, slecht school resultaat, verkering uit of onbereikbare liefde, sexuele indentiteitscrisis, daar zouden oorzaken kunnen liggen.

    Kom je er niet uit, raadpleeg je huisarts of een seksuoloog. Rukken moet gewoon lekker zijn, ook erna, succes

    19 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten