Skip to content
16 reacties
2947 weergaves

Spelletje

Hoi, we zitten met 8 jongens in de klas. De jongens zijn ook zo in 2 groepjes verdeeld. 5 jongens vormen een groepje en ik en de 2 andere vormen appart een groepje. En laats hoorde ik die 5 jongens praten over het roze koeken spelletje, dat ze dat eens wilden gaan doen. Ik wist niet wat dat was dus ik zocht het op... Nu vroeg ik me dus af of er echt jongens zijn die dat walgelijke spel al eens gedaan hebben? Want het lijkt me echt vies

14 jaar
1 jaar geleden

16 Reacties

  • Ik ben het eens met J16, meiden mogen ook reageren. Daar hebben ze van niemand toestemming voor nodig.

    Terug naar de vraag. Ik zie het nog niet gebeuren... een koek onder spuiten en dan iemand die dat moet opeten. Lijkt me echt ranzig... zoveel zaad van anderen opeten. Als ik spuit, spuit ik behoorlijk veel. Je zult meer van dat soort lozingen in 1 keer op moeten eten... nee niks voor mij!

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Aan alle, gaan we hier discussiëren over de inhoud en beantwoording van een topic. De vraagstelling is hier duidelijk, het gaat over het roze koeken spel, als we dan vervolgens uitkomen op pijpen, sperma slikken wie dat wel of niet wil. Maak dan een nieuw topic aan en laat ons houden bij de vraag van TS!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • J19, ik vind wel dat je nu wat onredelijk bent. Er zit een wezenlijk verschil tussen sperma (van iemand met wie je nota bene geen relatie hebt) opeten en seks hebben met iemand. Daarnaast zijn er heel veel mensen die bij het pijpen liever geen sperma slikken (wat ik best snap). Wat mij betreft heeft haar reactie net zoveel toegevoegde waarde als jouw reactie, dan mag je zelf bepalen hoeveel dat is. Ik ben het met je eens dat de vraag niet aan meiden was gericht en het een beetje apart is dat ze reageert. Toch vind ik dat meiden op jongens vragen mogen reageren en andersom. En verder, inderdaad ieder zo zijn ding. Ik zou het nooit doen, maar prima als anders het wel doen. Is niks raars aan lijkt me.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • In bijna elke "meiden vragen" topic zit ook wel een jongen mee te lullen.
    Dus dat mag dan zeker ook niet?

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • wrm bemoei je je met hun zei gaan het (mischien) doen en niet jij

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • J19 sowieso beetje raar dat meiden mengen in de jongenstopics

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • @meisje 16j: Dus ik veronderstel me dan dat je nooit seks/kinderen gaat hebben?¿ Ah ja want seks in het algemeen is eigenlijk ook een “viespeuken spelletje”. Of denk je soms dat je vagina kraak net is?¿ XD En pijpen zal je al zeker niet doen! Want dan bestaat er de kans dat hij in je mond spuit (en dat jij die dan per ongeluk inslikt). XD

    Echt zo belachelijk. Wat kom je hier eigenlijk doen?¿ Wat voor nut heeft jou commentaar?¿ Trouwens, je bent een meisje! Deze vraag was naar andere jongens gericht...

    En voor de topic starter: Nee. Ik heb dat nog nooit gedaan (en wil het ook niet). Ieder het zijne, zeg ik altijd. We kunnen niet verwachten dat iedereen dezelfde dingen leuk of lekker moet vinden. We zijn allemaal verschillend.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • M16 precies dat, wij gedaan met broodje en met koekje, is gewoon geil

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Is dat het spelletje waar jongens zich rond een koekje gaan aftrekken en klaar komen.
    En dat de laatste die klaar komt die koek moet opeten?
    Dat is echt een goor viespeuken spelletje.

    Weet je dat er een band is die Limp Bisquit heet?
    En dat dat de naam van dit vieze spelletje is in het Engels.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • J20 toen wij het deden waren we 14-15 en iedereen was nog maagd dus niemand kon een soa hebben.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik vind het maar ranzig en vraag me af wie zoiets verzint. Dan is er volgens mij serieus iets mis met je.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben niet vies om nu en dan eens af te trekken met een andere jongen en heb ook wel een andere jongen afgetrokken (en hij mij), maar dat roze koeken spelletje zou ik toch niet doen.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • ik ben ts
    j20, ze hebben niet gevraagd of ik wil meedoen... Ik heb er er gwn over horen praten en het leek mij echt niet zo proper... Vooral als je de laatste bent in het spelletje... Mochten ze ooit vragen of ik wil meedoen wil ik mss wel kijken ofzo, maar niet meedoen...

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Hier j20 nogmaals, waar je ook rekening mee mag houden is als er al vrienden seksueel actief zijn, zij ook geslachtsziekte bij zich kunnen dragen, zit daar iemand op te wachten!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Beste TS, ga vooral niet doen aan iets wat je niet leuk vindt, er zal groepsduel ontstaan dat ze willen dat je meedoet, sta daar dan boven.

    Het is ook maar de vraag of jij de enige bent die niet mee doet of er meer zijn. Volgens mij zijn er meer spelletjes te doen als je 14 bent. Hou altijd de eer aan jezelf! Sterkte

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • TS, ja wij hebben dat met vrienden (van voetbal) wel een aantal keer gedaan ja. Het is gewoon funny en stiekem ook wel geil om te doen.

    17 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten