Skip to content
13 reacties
2056 weergaves

Hoeveelheid sperma

Ik heb laatst voor het eerst samen met een vriend afgetrokken. Hierdoor heeft voor het eerst iemand mij zien klaarkomen. Ik wist door het kijken van porno al wel dat ik best veel spuit, maar mijn vriend zegt dat het niet normaal is.
Mijn sperma is altijd vrij dun en als ik klaarkom spuit ik altijd tussen de 8 en 12 stralen achter elkaar. Ook heb ik altijd veel voorvocht, wat soms best irritant kan zijn als het allemaal in mijn onderbroek blijft zitten . Is dit echt een probleem of moet ik mij niets van hem aantrekken?

14 jaar
1 jaar geleden

13 Reacties

  • Ik heb in de pubertijd ook zaad/sperma opgevangen voor onderzoek met zo een broek aan moest daar gewoon even overheen wrijven reuze handig vond ik dit maar wel een beetje gênant was het wel,kreeg advies mee van een specialist om meer eiwitrijk voedsel te eten zoals een eitje en yoghurt daaarna nog maar één keer moeten doen met goed resultaat.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • @J20
    met de hoeveelheid sperma bedoelen ze hier niet per se hoeveel vocht er uit je lul komt maar hoeveel zaadcellen er in zitten. Heeft ook niks met genot te maken maar met vruchtbaarheid. Het lijkt me beter dat ze daar nu achter komen dan later wanneer ze aan kinderen willen beginnen.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • dit is echt een k...t onderzoek heb ook mijn zaad moeten testen op deze manier was zo erg gespannen dat het eerst niet lukte omdat ik claustrofobie heb want ik moest dit in een apart kamertje doen heb het drie keer gedaan en de derde keer lukte het wel maar wel met behulp van amylnitriet waar ik meer ontspannen van werd uitslag niet goed dus ik moet ervoor terug/balen.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • @Jongen 20 logisch als je alleen maar melkachtig vocht heb maar verder ga ik het niet uitleggen.
    Uiteindelijk na een therapie(rustig)de tijd nemen hiervoor is het goed gekomen ik probeer het gewoon uit te leggen dat dit een vervelend onderzoek is!

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • had dat probleem van waterachtig sperma ook,heel herkenbaar voor mij dat van die broekjes daar moest ik gewoon overheen wrijven tot dat vocht kwam ook bij mij heeft dat resultaat gehad bij urologie.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Jongen 17 dat onderzoek heb ik ook gehad vroeger maar het ging toen in alle discretie,zo een broekje is waterdicht en dient ervoor om je zaad in combinatie met voorvocht op lichaamstemperatuur te houden.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • @j17, vanwaar op jou leeftijd al in onderzoek hiervoor. Ik
    Ken ook jongens die slechts druppelen, maar niemand op deze leeftijd is bezig met zijn hoeveelheid sperma. Ze komen klaar en het genot is er niet minder om.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • @J17, waarom doen ze dit onderzoek?

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • @jongen van 21,
    Ik produceer te weinig sperma maar teveel voorvocht dit is best wel gênant voor mij want ik ben hiervoor in behandeling in een ziekenhuis.
    om een goed beeld te krijgen moet ik met een soort luierbroekje aan mijn zaad gaan opwekken dit is zoo gênant als ik (klaargekomen) ben want dan moet ik het luierbroekje aan een assistent geven die dan best vol zit met voorvocht en een beetje sperma dat kan je dan zien dat het te melkachtig is.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Iedereen komt anders klaar. De een schokt hevig en de ander juist niet. De hoeveelheid sperma is ook verschillend per keer. Als ik snel aftrek om klaar te komen, komt er minder dan wanneer ik het opbouw. Als ik echt goed opbouw en ook lang met mijn ballen speel, komt er echt een mooie hoeveelheid ;-) Bij mij zijn het vaak 5 of 6 dikke lange stralen.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Pas aan 14 jaar klaargekomen met sperma. En toen was het ook heel waterachtig. Nu zijn er witte sliertjes in mijn sperma.
    Maar 8 à 12 stralen spuiten heb ik nooit gehad. Wel vier of 5.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Niets van hem aantrekken. De ene jongen spuit meer dan de ander. Dat is normaal. Je sperma wordt nog wel dikker en witter als je wat ouder bent.

    @J12,
    voorvocht is doorzichtig vocht dat uit je lul komt tijdens het aftrekken, voordat je klaarkomt. Als je heel erg geil bent heb je vaak meer voorvocht.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Nou ik Spuit gewoon twee of drie stralen sperma uit ook weet ik eerlijk gezegd niet eens wat voorvocht is en/of ik het al heb

    12 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten