Skip to content
26 reacties
7985 weergaves

Per ongeluk piemel gezien

Ik logeer bij een vriend van mij. Gisteravond toen we naar bed gingen had hij zijn onderbroek aan, maar toen ik vanacht naar de wc moest zag ik dat hij zijn deken van zich af had gelegd en dat hij zijn onderbroek had uitgedaan dus toen kon ik zo zijn piemel zien. Wat moet ik doen? Voel me er best ongemakkelijk bij

13 jaar
1 jaar geleden

26 Reacties

  • Ik heb dat ook mee gemaakt maar eigenlijk heel onschuldig.
    Ik sliep samen met mijn vriendje in 1 bed. ik heb een 2 pers bed thuis.
    Mijn vriendje heeft een neefje die iets jonger is dan wij maar erg bewegelijk is in bed hebben wij gemerkt.. ha ha ha is nu
    11 jaar. Hij sliep in een eigen bed maar wilde per see bij ons liggen. nou oke dan!
    maar hij wilde naakt slapen. dat vonden wij niet zo verstandig.
    Maar hij had zijn onderbroek ook al uit toen wij wakker werden en hij nog sliep.
    Ach.. laat maar dachten wij..
    Dus wij zagen ook zijn pikkie! ( voor zijn leeftijd eigenlijk best groot!!)ha ha ha
    Lekker belangrijk zeg!
    Mijn vriendje vertelde later dat hij zijn hand voelde aan zijn piemel snachts'.
    En nu een half jaar later lopen we gewoon blood!
    Dus hij heeft zijn zin gekregen. ha ha ha niks aan de hand dus.
    Zou mij niet druk maken hoor!
    Hoop dat jij het leuk vond om zijn pikkie te zien! En misschien een stille hint voor jou?
    Horen wij het nog even? ha ha ha

    14 jaar
    6 maanden geleden
  • gebeurt wel meer hé, zelf een paar keer aan de hand gehad, wellicht broekje uitgetrokken om zichzelf te bevredigen? mijn reaktie erop was volgende, douche genomen en gewoon integraal naakt terug de kamer ingegaan... gesprek kwam ineens al op gang, gewoon al om de vraag waarom 'k poedelnaakt was... no problem, bij één van de voorvallen is het tot wederzijds aanraken en rukken gekomen,maar met onderlinge toestemming... fijn !

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • En ts heb je het al aan hem verteld

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Zou je dan niet je eigen piemel aan hem laten zien. Je hoeft dan natuurlijk niet te zeggen dat jij die can hem midden in de nacht hebt gezien als je dat niet prettig vind, maar is wel zo eerlijk als hij die van jou ook te zien krijgt

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • @ m15, snap absoluut niet wat je schrijft?

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • 80% van de jongens op dit forum is gay of bi, de andere 19% is hetero en de 1% die over blijft heeft een andere sexualiteit

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • K zou willen dak da ook mee maakte , k ben denk k bi ma heb n jonge nog niet aangeraakt

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ja ik ben gay

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • @ j18, gay?

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoi
    Als jongens mij pik zien vind ik dat niet erg want ik ben naturist en dat een jongen aan me pik zit in de nacht ja hoor graag maar liever overdag dan heb ik er ook nog plezier van.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • #j13, als 's nachts iemand aan je piemel zit, merk je dat snel genoeg. Stoer dat je bloot slaapt trouwens.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • @j13 was is er daarna gebeurt?

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • @j13. Niet TS. Misschien heb je een stijve gehad waardoor de eikel bloot is gekomen. Maar als hij het wel heeft gedaan: vond jij het vervelend?
    Zo niet, vraag dan of hij volgende keer wil doen als je wakker bent. Dan kun je ook aangeven of jij het prettig vind of wat je anders zou willen. Er is niets mis met experimenteren maar dan wel met beiden wakker.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • @ j13, het bloos komen van je eikel in de nacht kan op vele manieren gebeuren, kijk uit dat je iemand beschuldigd zonder het zeker te weten!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Heb ik ook meegemaakt, maar dan van de andere kant. Ik slaap altijd naakt, maar toen ik met een vriend ging logeren hield ik mijn onderbroek aan. Ik probeerde te slapen, maar omdat dit niet lukte heb ik op een gegeven moment mijn onderboek uitgedaan en in mijn kussensloop gelegd zodat het hem niet zou opvallen en ik makkelijk mijn onderbroek weer aan kon doen. Halverwege de nacht werd ik wakker van een vreemd gevoel en had ik ineens een blote eikel. Ik ben er vanuit gegaan dat hij snachts mijn deken heeft weggeschoven en aan mijn piemel heeft gezeten. Heb er niks over gezegd (weet ook niet zo goed hoe ik het moet brengen), maar de volgende dag heb ik mij gewoon helemaal uitgekleed waar hij bijstond en ben gelijk bloot in bed gaan liggen

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb al zoveel piemels gezien. Elke keer na de voetbalwedstrijd of training sta ik met mijn team onder de douche en dit al vanaf toen ik jong was. Niets geks aan.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Iedereen reageert anders natuurlijk.

    Maar zo kunt ge het ook zien: die jongen zal waarschijnlijk wel gewoon zijn om in zijn blootje te slapen. En gij zijt voor hem zo een goede vriend, dat hij het niet erg vond dat ge hem eventueel in zijn ganse blootje zoud kunnen zien. Het afdoen van zijn deken is misschien in zijn slaap gebeurd. Dus hij vertrouwd u volledig, hij voelt zich op zijn gemak bij u.
    Daarom hoeft gij natuurlijk ook niet in uw blootje te gaan, maar het schept wel een mooie band als ge samen met uw vriend in uw blootje zijt. Het zegt dat ge elkaar helemaal vertrouwd. En wie weet doen jullie nog wel iets leuks samen :-) .

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik vind het best grappig dat mensen altijd zo verschieten wanneer ze eindelijk beseffen dat andere mensen van hetzelfde geslacht ook werkelijk hetzelfde geslachtsdeel hebben. Het is niet alsof dat een verrassing is of zo, toch?

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Vooral geen drama over maken, elke jongen heeft n pik.
    Misschien wel eerlijk zeggen dat je hem per ongeluk hebt gezien, misschien lopen jullie de volgende keer dan naakt ipv in je onderbroek.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Echt, lach mij echt kapot hierom??, wat boeit het nou dat je een pik gezien heb?
    Het is een vriend van je en wat een paar jongens al zeiden: We hebben allemaal zo'n ding

    18 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten