Skip to content
31 reacties
3203 weergaves

Wat vinden jullie geil aan mannen in strings?

Goedendag.
De titel zegt het al: Wat vinden jullie geil aan mannen in strings?
Ik vind dat als mannen een string dragen en die is zichtbaar, dat mannen er een lekkere kont in hebben.
Ik heb al een paar keer een compliment gehad van mannen die mij in een string hebben gezien, ik loop er ook te koop mee.

20 jaar
1 jaar geleden

31 Reacties

  • Ik vind strings voor mannen helemaal niet geil, maar wel gewoon leuk om dragen. Ik weet dat strings niet populair zijn voor jongens / mannen, maar krijg toch ook regelmatig een compliment.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • tja ik vind het maar vreselijk, het ziet er ZO lelijk uit. Geef mij maar liever een knapperd in een bokser. Ik val op:blond haar,kleine krulletjes,blauwe ogen, fijn karakter. Moest er even bij.

    15 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik heb zelf een jockstraf en een string. Gewoon een nette, niks bijzonders. Ik draag ze af en toe als ik er zin in heb, of onder m'n sportbroek. Niemand die daar ooit iets van gezegd heeft, maar ik loop er ook niet mee te koop, dus zichtbaar is het meestal niet. En ohja, ik ben hetro, een string of jock is echt niet alleen voor homo's.

    20 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik krijg toch meestal echt gewoon positieve reacties wanneer ik in mijn string op het strand loop/lig. Vooral van meiden dan, jongens durven nog wel eens te neigen naar homofobe reacties (zelfs wanneer ik met mijn vriendin ben).

    18 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik begrijp best dat een string nooit populair zal worden bij mannen of algemeen aanvaard zal worden. Ik heb ook vriendinnen gehad (die zelf ook wel een string droegen) die het wat raar vonden dat ik ook af en toe string droeg. Ze gaven wel toe dat ik hier echt mooi mee stond en vonden het dan wel ok. Op het strand was een string voor één ex-vriendin wel wat moeilijker aanvaardbaar. Zij droeg zelf ook geen strings en vond dit voor mij dan ook wat raar.

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Dat ziet er toch niet uit

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik heb eigenlijk nog nooit een zwemstring bij een jongen op strand gezien.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik draag regelmatig een string, maar als ondergoed zeker niet om dit te showen. Op het strand is het uiteraard wel zichtbaar, maar dit stoort me niet. Ik gedraag me normaal en een string is voor mij gewoon een type onderbroek of zwembroek als een andere. Ik besef ook dat strings bij jongens / mannen zal altijd de uitzondering zijn en blijven en niet alijd op de goedkeuring van andere kan rekenen. Ik vind wel dat je moet kunnen dragen waar jij je goed bij voelt. Uiteraard zal niet iedereen even goed met een string staan, maar ook dit geldt voor zowat alles en is ook voor iedereen anders. Ik krijg wel regelmatig een compliment voor mijn billen

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Niet dat is alleen mooi bij vrouwen . Echt een regelrechte afknapper

    15 jaar
    11 maanden geleden
  • Gelukkig zijn er ook genoeg meiden/vrouwen die een man in string wel mooi en vaak ook geil vinden. Je moet er natuurlijk wel het figuur voor hebben. Wat hier ook al gezegd is over die grote kniehoge hobbelzakken onderschrijft mijn vriendin. Als er al een afknapper is dan is het dat. In een string kun je tenminste nog zien of een man opgewonden van je wordt zegt nu mijn zus hier naast me en dat is geil om te zien, vooral als zijn pik er niet meer in past en die eikel er net bovenuit floept, daar wordt ze heel opgewonden van. Ik kan het nu al zien bij haar. hahaha

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik vind het lelijk en belachelijk, een echte afknapper. Net als een oude vent met hotpants. (Overlaatst gezien in de winter, met een dikke wollen trui, maar wel korte hotpants. Niet mijn idee van sexy, echt niet...)

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Doet mij ook niks. Zou het zelf nooit dragen. De zeldzame strings die ik tot nu toe zag waren oude homo's. Wanneer ikzelf in een geile bui ben en wil teasen, draag ik mijn zwemshort super laag op het randje van het fatsoen. Aandacht gegarandeerd, geen string voor nodig en wel zo mannelijk.

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik vind strings niet geil, maar wel prettig om dragen en gebruinde billen is ook mooi meegenomen in de zomer. Jammer dat dit sommigen hun dagje aan zee dan weer verpest.

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik vind het niets aan. Zoiets verpest een mooie strand dag

    21 jaar
    11 maanden geleden
  • Nog nooit een jongen met string gezien.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Het is m.i. niet zo dat iedere man in een string geil is om te zien, maar een mooie man in een string dan weer wel. Het begint bij de mooie man, daarna pas hoe die aangekleed wordt.

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • Niks. Helemaal niks. Doet mij teveel aan poep denken

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik ben slank, zeker geen bodybuilder, maar heb blijkbaar wel geschikte billen voor strings. Zelf vind ik strings aangenaam om dragen. En als er in de zomer geen naaktstrand in de buurt is ook. Liever mooi gebruinde billen dan witte, toch?!

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben best gespierd, ik train m'n lichaam, ook m'n billen.
    Dus m'n billen zijn vrij strak, wel een beetje stevig, in de zin van getraind dan.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Het moet je staan, en de meeste mannen staat het voor geen meter. Alleen als je een beetje gespierd bent en mooie billen hebt, dan kan het mooi zijn. Met een platte kont of als je wat dikkig bent, dan zijn er wat mij betreft betere opties.

    21 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten