Skip to content
10 reacties
2354 weergaves

Freeball uitdaging

Voor onze 100-dagen van het middelbaar (belgie) kreeg iedereen een opdracht die hij minstens 3 dagen moet doen (o.a. alles behalve boekentas, sexy kledij dragen, geen bh, enz).
Ik zit in een meisjesklas (2 jongens, 18 meisjes) en ik kreeg de opdracht om minstens 3 dagen geen onderbroek aan te doen (en ja, iemand gaat dat controleren).
Maar ik heb wel een probleempje: ik draag altijd jeans maar deze zijn allemaal met knopjes ipv een ritssluiting.
Voor mn klasgenoten schaam ik me niet maar ik zou niet graag hebben dat een leerkracht wat ziet van mn middel. Hebben jullie tips?

Ps: het is een uitdaging dus ik moet het niet doen maar een meisje heeft beloofd dat ze me lekker zou pijpen als ik 5 dagen zonder onderbroek naar school kwam.
De andere jongen heeft dezelfde uitdaging en wilt ook gepijpt worden dus zal het een mooie gymles zijn voor de meiden

18 jaar
1 jaar geleden

10 Reacties

  • Als je mij vraagt erg puberaal gedrag waar geilheid de overhand heeft boven verstand!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Fijn dat je het een leuke ervaring vond. Ikzelf draag nooit ondergoed onder jeans (ik draag bijna altijd jeans lol). Is een lekker vrij gevoel. Ik vraag me af of wel meer jongens dat doen? Ga je blijven freeballen?

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • hoe is je weekend geweest weg met jullie groep geweest ts?

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Haha lachwekkend dit

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • TS hier,
    Ik begon vorige donderdag met de uitdaging omdat we nu een verlengd weekend hebben.
    Donderdag en vrijdag heb ik mijn dikke trainingsbroek aan gehad, heerlijk! We hebben LO op vrijdagnamiddag en dan moet je in schooloutfit turnen (zo een kort dun broekje) en we hadden net hardlopen dus dat was even afzien maar wel geil voor de meiden...

    Maandag & dinsdag had ik mn legerbroek aan, daar zag je echt niets in en dat was echt geil! Ik heb me tijdens een pauze even moeten trekken om niet een hele les met een boner te zitten.

    vandaag (woensdag) nam ik het risico om een jeans aan te doen, eentje met een rits en dat was inderdaad echt een stof die zelf keuzes nam... ben net niet klaargekomen in de wiskundeles...

    Ik droeg altijd een oversized hoodie dus ik kon die wat naar beneden trekken.
    De andere jongen heeft 4 dagen een trainingsbroek aangedaan waar je enkel wat in zag als hij neerzit en heeft vandaag een korte broek aan gedaan. We zaten rechtover elkaar (soort cirkelvormig groepswerk) en ik zag net zijn ballen...
    Hij heeft elke middag een stijve gekregen van de spanning.

    De controle hebben we de eerste 4 dagen zelf gedaan, netjes aan het urinoir snel de broek eens wat lager gedaan en natuurlijk bij gym eens mooi vergeleken.

    Vandaag waren de meiden wat stouter, ze kwamen 5 dagen zonder bh en slip naar school maar dat zagen we zonder dat ze iets uitdeden ;)

    De meid die ons zou pijpen heeft haar daad gedaan. Na school zijn we bij haar thuis geweest en liepen we even naakt tot ze zin had om ons te pijpen tot we kwamen, als bedankje hebben we natuurlijk iets terug gedaan.

    morgenavond (donderdag) trekken we met de meeste van de klas op weekend en er zijn al wat dingen afgesproken, daarover hou ik jullie later op de hoogte!
    donderdagavond (morgen) vertrekken we samen tot zondag

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • hoe is het gegaan?

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Jo, ik hier weer van vorige @J21.

    Oke nu snap ik het verhaal beter haha. En het verschilt aan je trainingsbroek of je je ding kunt zien. Ik heb een trainingsbroek waar je het goed ziet en de ander niet want tis zwart en van een ander soort stof. Kun je zelf anders ook uittesten in de spiegel.
    Maar ook een lang shirt zou kunnen helpen net als wat meisje/vrouw onder mij zei.

    Leuke meidengroep en uitdagingen trouwens, zou willen dat ik dat had op de middelbare :)

    Verder zat nog te denken, je kunt wel spijkerbroek proberen, maar de stof bepaalt of je last gaat krijgen aan je penis en vooral wanneer je keer stijf wordt. En anders doe je het aan op dag 1 en zie je hoe het is.

    Het weer wordt best warm dus ik zou zelf geen korte joggingsbroek of zo’n legging achtig iets onder je spijkerbroek doen xd

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Ts hier
    @j21 we zitten al 6 jaar met dezelfde klas en dan heb je echt een goede band. Het is een topklas, zelfs de leerkrachten geven graag les aan ons.
    De andere jongen (laten we hem R. noemen) en ik zijn redelijk close en door omstandigheden hebben de meiden ons al enkele keren naakt gezien. De uitdaging kwam van een meidengroep die wat kinky is en zij krijgen van ons de uitdaging om 5 dagen zonder bh te komen.

    Voor onze controle zijn er 2 opties afhankelijk van de ruimte en de lessen:
    - R. en ik controleren elkaar aan de urinoirs
    - de kinky meiden controleren ons terwijl wij hun controleren.

    Bedankt voor de tips, hopelijk krijg ik er nog!
    Kleine bedenking: valt het in trainingsbroek niet teveel op dat je er niets onder aan hebt? Ik moet namelijk 2km fietsen en de trein nemen om op school te geraken.   Moderator Svp geen namen gebruiken, ook niet als ze verzonnen zijn. Dank je. 

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Lange t-shirts dragen of lange overhemden dragen die het bedekken.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Wat voor school zit jij vriend? Ahaha wajo

    Ten eerste, leuk gedoe om geen onderbroek te dragen. Zit best lekker altijd, je kunt ook joggingsbroek aandoen of pantalon ipv spijkerbroek. Spijkerbroek scheurt namelijk soms aan je derde arm xD.

    En hoe wilt iemand dat controleren en wie is dat dan? Ik zelf zou best goor vinden als een oude man dat gaat doen.

    En leuk dat een meid je wilt pijpen. Mooie klas man haha. Have fun!

    21 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten