Skip to content
33 reacties
3663 weergaves

Wie is er al eens in zijn kruis geraakt

Wie is er al eens zijn kruis geraakt geweest?
Hoe is het gebeurt?
Doet het echt zoveel pijn? Hoe zou je de pijn omschrijven?

16 jaar
1 jaar geleden

33 Reacties

  • Wel enkele keren gehad bij voetbal en vollebal. Doet duivels pijn en soms had ik braakneigingen.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik heb het best vaak meegemaakt en het doet zoveel pijn. Tijdens het kickbocksen is het vaak gebeurt en dan moet ik echt gwn effe pauze houden en daardoor draag ik nu ook jockstraps en bij gym trappen 2 meiden ofzo ook soms in m’n ballen

    15 jaar
    5 maanden geleden
  • Ts, ik kan me van jouw posts bij de meidenvragen herinneren dat dat onbedoelde knietje bij jou gevoelens van girl power losmaakte. Dat je zo makkelijk een jongen op de knieën kunt krijgen. Maar bedenk dat zo 'n knietje niet alleen veel pijn doet, maar ook tot (blijvende) schade bij een jongen kan leiden. Onvruchtbaarheid, scheur in de balzak of onzichtbare schade, die pas later naar voren komt als hij en zijn vriendin kinderen willen! Dus laat dit soort acties achterwege!!!

    23 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik ben ook meerdere keren in mijn zak geraakt. Ik heb ook een behoorlijk grote zak, dus heb ik als jongen ook meer kans om daar geraakt te worden. Tijdens voetbal heb ik dat een paar keer meegemaakt, dat ik de bal tegen mijn zak aan kreeg. Ik had zoveel last van mijn kloten, dat ik echt niks meer kon. Vergelijkbare ervaring als jongen17. Ook ben ik eens tijdens voetbal door een andere jongen in mijn kloten geknepen, waardoor ik op dat moment ook uitgeschakeld was. Toch vertik ik het om tijdens voetbal een tok te dragen. Ook heb ik een paar keer een trap in de zak gehad van een meisje. Een keer, toen ik 13 was, gaf een meisje, die toen 15 was, mij zomaar een trap in de zak. Zij wilde kijken hoe mijn reactie was. Ook toen voelde ik wel even goed de pijn in mijn kloten. Voor ons als jongens is de zak onze zwakke plek, zo weet ik uit ervaring.

    18 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik kreeg ooit met voetbal een bal kiezelhard in mn kruis wat deed dat zeer ik kon er niets aan doen wat heb ik gejankt bleef pijn doen er werd mij aangeraden na de huisarts te gaan ben eerst richting huis gegaan waar mn moeder meteen gekeken heeft en een handdoek met louw water er op gehouden smaandags na de huisarts gegaan de schade bleek mee te vallen aan mn zak en 2 ballen plassen ging goed klaarkomen durfde ik pas een week later de angst zat er goed in

    17 jaar
    10 maanden geleden
  • Jongen19. Jij hebt een flinke zak, zoals je zelf zegt. Ik vind dat juist heel mooi bij een jongen. Mijn ideale jongen, de jongen van mijn dromen, heeft een flinke zak. Dat vind ik super mannelijk en zeer aantrekkelijk. Je stelt dat jij als jongen meer kans hebt om bijv. tijdens gym iets in jouw zak te krijgen. Is het dan niet een goed idee om tijdens gym een tok te dragen, zodat jouw zak goed beschermd wordt. Dat lijkt mij voor jou als jongen wel prettiger. Ik denk met jou mee. Ik vind het niet OK wat dat ene meisje jaren geleden bij jou heeft gedaan, jou zomaar een trap in de zak geven. Zij zou zich moeten schamen dat zij dit heeft gedaan. Zoiets moest verboden en strafbaar gesteld worden, vind ik. Ik vind dat een meid alleen zachtjes met deze zeer gevoelige delen van een jongen om mag gaan met als doel de jongen te laten genieten en dan alleen als de jongen dat goed vindt natuurlijk. Anders heb je daar van af te blijven. Ja jongen van 19, zo denk ik hierover. Misschien merk je het wel aan mij, ik houd echt heel veel van jongens.

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Jongen19. Wat erg! Wat een stomme meid, die jou een trap in de zak geeft omdat jij een andere mening hebt. Wat is dat voor onzin. We leven toch in een vrij land, waarin ook jij een mening mag hebben? Dat hoeft niet perse de mening van iemand anders te zijn. Dat is toch geen reden om een jongen een trap in de zak te geven. Ik vind trouwens dat dat sowieso niet mag. Een bal tijdens gym er per ongeluk tegen aan, kan gebeuren, maar dat is voor jou als jongen ook niet fijn. Jij schrijft dat jij een behoorlijk grote zak hebt, wat ik trouwens heel mooi vind. Stoer, mannelijk, sexy, echt mooi! Is het dan voor jou misschien een idee om tijdens gym een tok te dragen, zodat jouw zak en jouw kloten (beter) beschermd worden. Wat die stomme griet heeft gedaan, vind ik echt niet kunnen. Als ik iets met de zak van een jongen zou doen, dan zou ik dat heel voorzichtig doen en is dat om hem zoveel mogelijk te laten genieten.

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Wat is perongelijk door een meisje? En waarom is dat minder erg?

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Al een paar keer
    De eerste keer was in de lagere school, en andere jongen heeeft mij er toen hard ingetrapt zonder reden. Het werd met momenten wat wazig voor me ogen, ik kan amper looen, heeft toen een eindje bloed uigekomen.
    De andere keren waren perongelijk door meisjes, maar viel toen best mee

    23 jaar
    11 maanden geleden
  • Ja ik, ooit een meisje vol onverwachts erin geschopt omdat ze een andere mening had dan ik, was toen 13 ofzo. Voelt echt als een heftige stekende pijn, heb zeker een half uur extreem gezweet en op de grond de pijn uitschreeuwen. Teveel pijn om stil te zitten, ben ook gelijk naar de huisarts gegaan voor een controle die gelukkig goed was. En wel eens tijdens gymmen op school een bal tegenaan geschoten gekregen, doet ook flink pijn! Heb sowieso best een flinke zak dus met wat lomp gedrag ben ik ook gelijk de klos

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • Jongen16, hoe is dat gekomen?

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Jongen16, dat vind ik echt heel jammer voor jou.

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik al een paar keer

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik vind dat dit geweld tegen jongens moet stoppen. Het kan toch niet zo zijn dat straks alle jongens noodgedwongen met een tok om moeten lopen om hun zak en hun kloten te beschermen tegen meisjes, die zich niet kunnen gedragen. Ik hoop niet dat wij in zo'n wereld terecht komen.

    17 jaar
    12 maanden geleden
  • Meisje16. Jij bent heel veel liever voor jongens dan een aantal andere meiden, die daarboven hebben gereageerd. Ik geniet ook veel liever samen met een leuke jongen, waarbij ik het ook heerlijk vind om de jongen te verwennen. Ik zie graag een jongen blij en gelukkig zijn en als ik dat heb kunnen bereiken, dan geeft mij dat een goed gevoel.

    17 jaar
    12 maanden geleden
  • Jongen17. Graag gedaan!

    16 jaar
    12 maanden geleden
  • @m16 van hierboven, goeie bijdrage, dank
    @m17, ik wil graag nog toevoegen dat ik vrij zeker weet dat een trap in je ballen pijnlijker is dan een trap in je vagina. Ik zelf denk dat een trap in je vagina vergelijkbaar is met een trap tegen je piemel en, hoewel dat ook heel pijnlijk is, staat dat in het niet vergeleken met een trap in je ballen.

    17 jaar
    12 maanden geleden
  • Ik ben een ander meisje van 16. Gelukkig wel als ik dit allemaal lees. Wat je (TS@M16) allemaal doet bij een jongen gaat echt veel te ver. Lees de bijdrage van de laatste jongen van 18 maar eens. Ik vind het ronduit verschrikkelijk en ik heb hier geen woorden voor. Ik vind ook dat dit soort geweld tegen jongens verboden zou moeten worden. Als je al iets doet in deze zone bij een jongen, dan mag dat er alleen maar op gericht zijn om de jongen te laten genieten. Zelf heb ik ook een vriendje (15) en als ik samen met hem ben, dan word ik al helemaal blij van binnen als ik zijn mooie zak met daarin zijn mooie ballen zie hangen. Dit is ongeveer zijn meest gevoelige plek, maar dat betekent ook dat voorzichtige aanrakingen bij hem extra intens worden beleefd. Als ik hem bijvoorbeeld zachtjes lik over zijn zak en zijn ballen, dan geniet hij heel intens en dan moet hij vaak schaterlachen van genot. Ik verwen hier liever een jongen dan dat ik hem daar pijn zou doen. Dat laatste vind ik zeer laf en ik vind ook dat meiden, die zoiets doen, geen jongen waard zijn. Sommige meiden moeten veel liever voor de jongens zijn.

    16 jaar
    12 maanden geleden
  • TS@M16. Ik heb wel eens een trap in de zak gehad. Een paar jaar geleden gaf een meisje mij een trap onder in mijn zak, tegen mijn kloten aan. Ik ging toen door mijn knieën, voorover gebogen en ik greep met mijn handen naar mijn zak. Ik had hartstikke veel pijn aan mijn kloten, ik had tranen in mijn ogen, ik voelde mij ook misselijk en ik zag bijna zwart voor mijn ogen. Ik kermde auw mijn zak, auw mijn zak. Ik kon de eerste tijd niks meer. Als je als jongen een trap in de zak hebt gehad, dan wil je het wel geloven.

    18 jaar
    12 maanden geleden
  • Je hoofd kan ook wel tegen een stootje, kijk maar naar boksers en voetballers. Maar je hoeft maar net op je slaap geraakt te worden of een harde dreun in je nek. En dat is met je ballen ook zo. Waarom zou je voor de lol iemand pijn willen doen?

    17 jaar
    12 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten