Skip to content
15 reacties
4060 weergaves

Een vriend vragen voor seks

Hey. Ik heb al vaker samen gerukt met een vriend. We kijken ook samen naar gay filmpjes. Cute twinks en zoenende jongens. Vooral als twinks gaan neuken gaat hij nog meer spuiten. Ik wil hem al een tijdje vragen of hij samen met mij meer wil proberen maar ik weet niet goed hoe ik moet beginnen. We hebben allebei nog nooit echt seks gehad. Ik vind hem wel heel leuk. Moet ik het vragen en hoe????

15 jaar
1 jaar geleden

15 Reacties

  • @TS wat leuk voor jullie, gaat het nog steeds goed tussen jullie en genieten jullie van de seks?

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • @ j20 zonder ervaring, hier andere 20 jarige, veel ervaring heb ik ook niet, de tijd zat niet mee, maar wat zoek je, een jongen of een meisje?

    20 jaar
    11 maanden geleden
  • Je zal maar 15 zijn en al kunnen genieten van sex, ondertussen ben ik 20 met 0 seksuele ervaringen, op dat gebied heb ik een enorme achterstand :( ik heb zelfs nog nooit een andere jongen of meisje in het echt naakt gezien

    20 jaar
    11 maanden geleden
  • Ts heb je hem ook al is geneukt en als hij joue neukt gebruik je dan een condoom of mag hij in je kontje klaarkomen

    14 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik ben TS. Ja, J14, heb mijn vriend gepijpt en hij mij ook en hij heeft me al 5 keer geneukt.

    J22, we hebben nog nooit echt seks gehad, dus ook niet met iemand anders.

    J21, bedankt voor de tip.

    Het voelt nu heel anders tussen ons. Als we gingen rukken vroegen we elkaar eerst of we dat wilden. Nu beginnen we te zoenen en de rest doen we gewoon. Als we de stad in gingen raakten we elkaar wel eens aan, nu pakken we gewoon elkaars hand vast of zijn hand ligt op mijn kontje. We kijken elkaar aan en we geven elkaar een zoen.

    15 jaar
    11 maanden geleden
  • Hebben jullie het nog vaker gedaan of nog andere dingen gedaan

    14 jaar
    11 maanden geleden
  • Gefeliciteerd boys! En lekker van elkaar genieten

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Jullie zijn nog vrij jong, maar als jullie dit beide willen leuk voor jullie dat jullie deze stap hebben gezet. Ik lees dat jullie meteen ook voor anaal gaan. Dit hoeft echt geen pijn te doen, ook niet bij eventueel maatje meer. Gebruikten jullie glijmiddel en een condoom of deden jullie het bare? Zeker zonder condoom is het belangrijk dat je zuiver bent voor penetratie. Al blijft condoomgebruik bij anale penetratie aan te raden kunnen jullie er voor kiezen om het toch zonder te doen. Neem dan de nodige voorbereiding en zorg dat jullie geen andere seksuele contacten hebben en indien wel hier steeds eerlijk over communiceren. Enjoy!

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Schattig lol. Leuk TS ;) ik zou je aanraden om ook veel vezels te eten zodat je ontlasting niet op zen ding komt zeg maar haha

    21 jaar
    11 maanden geleden
  • Super, top en beide proficiat, leef de liefde ??

    20 jaar
    12 maanden geleden
  • Ik ben TS. We hebben het samen gedaan!!! Mijn ouders waren het weekend weg en ik sliep bij hem. Zijn ouders waren die avond weg en wij samen thuis. Het ging eigelijk vanzelf. We keken elkaar aan, we hebben gezoend en deden het gewoon. Hij vroeg niets en ik ook niet. We konden lekker doen wat we deden en toen we zijn ouders hoorden gingen we rustig verder. Toen we wakker werden vroegen we aan elkaar of het echt was. Hij zei ja en ik zei ook ja. Toen gingen we samen naar ons huis om de katten eten te geven en daarna gingen we naar mijn kamer en hebben het weer gedaan. Het voelt super om het met hem te doen!!!!! Toen hij in me ging voelde ik wel een beetje pijn maar het was te doen en ik wilde het zelf heel graag.... En superblij dat we het hebben gedaan.

    15 jaar
    12 maanden geleden
  • Je het alle ingrediënten die het zeker succesvol kunnen maken, gebruik het juiste moment, maar dat is in verschillende reacties al aangegeven! Succes

    20 jaar
    12 maanden geleden
  • Als jullie al samen rukken is het maar een heel klein stapje naar elkaar aftrekken. Langzaam over zijn been strelen en dan naar boven gaan met je hand. Succes verzekerd !

    18 jaar
    12 maanden geleden
  • Zeg terwijl jullie weer rukken iets als 'een andere hand die me rukt, lijkt me wel geil' Kijk hoe hij reageert. Daarna is kwestie van opbouwen. Vraag het als hij hard en geil is, dan lukt het meeste

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Klinkt alsof hij wel voor iets open staat. Misschien tijdens het samen rukken hem gaan rukken en kijken hoe hij reageert?

    20 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten