Skip to content
3 reacties
1017 weergaves

Knappe jongen in winkel

Ik was vandaag in een kledingwinkel en er was een jongen rond de 21 en hij was echt heel gespierd en knap ik vond hem erg aantrekkelijk en keek stiekem naar hem soms zag hij dat en hij keek ook steeds naar mij. Hij ging in het pashokje naast die van mij en ik ging mijn kleding passen ik liep uit mijn kledinghokje en hij stond met het gordijn open met een blote buik ik keek echt recht in zijn sixpack en borstkas ik ging er helemaal van blozen. Hij keek mij een beetje raar aan. Ik ging gwn weer verder maar die jongen die bleef maar heel de tijd naar mij kijken en hij begon steeds rare poses aan te nemen toen ik naar hem keek bijvoorbeeld hij liet zijn biceps zien. Ik vond het raar maar ook wel leuk. Ik ging naar de kassa en keek nog een keer achter me en hij legde zijn hand op zijn bobbel in zijn broek. Ik blootste weer en wou eigenlijk zo snel mogelijk uit de winkel en ik vond dit erg raar. Weten jullie wat ik kan doen want ik blijf er maar aan denken. En hebben jullie dit ook al een keer meegemaakt.

13 jaar
12 maanden geleden

3 Reacties

  • Maar ik kreeg ook een stijve en ik had omdat ik aan het passen was een te klein shirt aan dus hij kon dat ook zien misschien dat hij daarom zo deed?

    13 jaar
    12 maanden geleden
  • Ach, die jongen zag dat je naar hem keek en daar heeft hij een spelletje van gemaakt, zodat jij flink ging blozen. Ik zou er maar om lachen als ik jou was.

    23 jaar
    12 maanden geleden
  • Nou TS, dat komt er dus van wanneer je te nadrukkelijk kijkt en blijft kijken naar iemand die kleren staat te passen, haha. Soms val je op iemand die geïrriteerd raakt en boos. Soms val je op een leuke jongen die jou wil plezieren met een extraatje. Het is meestal goed bedoeld al gaat een hand op de bobbel wel wat ver. Ik weet nog goed vroeger met de jongens op het strand deden we ook iets dergelijks (spieren flexen of heel erg saggen met de zwemshort) wanneer we aangestaard werden door meisjes of homo's. En dan zie je ze schrikken zo van : " Omg we zijn betrapt" en dan gaan ze ook blozen net als jij en snel de andere kant op kijken. Zeg nou zelf, veel leuker dan ruzie maken toch?

    22 jaar
    12 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten