Skip to content
14 reacties
1714 weergaves

Ekstreem moe op de volgende dag

Ik heb dit nog niet eerder hier als vraag gezien of zo maar ik heb dus dit dat als ik klaargekomen ben ik de dag erna in ieder geval aan t begin tot de middag helemaal futloos ben .daarom doe ik het al niet doordeweek omdat ik dan op school niet vooruit te branden ben. Dus daarom op zaterdagavond in bed. Wel is het zo dat ik altijd na t klaarkomen lang blijf natrillen zeker nog een half uur of zo en val dan in diep slaap maar de volgende dag ben ik dus super loom
Wie kent dit ook? Ik wil graag vaker trekken maar omdat ik dit heb doe ik t niet. Of komt het juist omdat ik t zo weinig doe?

14 jaar
10 maanden geleden

14 Reacties

  • M19 wat jij zegt klopt niet. Het is gewoon gezond om het tedoen. Is geen probleem of je het wel of niet doet er veranderd niks met je gezondheid

    15 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik heb denk ik het tegenovergestelde? Ik kan altij voor een tweede en derde ronde, meestal binnen een uur en ben daarna nooit moe. Als ik ''s ochtends sexy heb, dan ga ik ''s middags vaak nog even sporten.

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • J21 of gewoon normaal eten. Met een westers dieet kom je er niet, maar als je elke dag veel fruit, regelmatig vis/vlees, dagelijks groenten en aardappelen eet krijg je daadwerkelijk alles binnen in de juiste verhoudingen. Niet nodig om dan dure supplementen te gaan kopen. Vitaminen en mineralen hebben zoiezo een agonistische en antagonistische werking op elkaar. Dus wat dat betreft is het niet heel verstandig om via supplementen je vitaminen/mineralen binnen te krijgen. Langdurig gezond eten zoals de schepper het ons gegeven heeft kan een hoop ellende voorkomen in de toekomst. Geniet, maar zorg wel dat je alles binnenkrijgt, dan kun je daarnaast lekker snacken

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • @ m19, hoezo is “het” doen ongezond, totale onzin! Schoenmaker blijf bij je leest.

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • Kan duiden op een magnesiumtekort. Magnesium werkt immers spierontspannend (tegen het natrillen) en geeft je energie. Bovendien verbruikt je veel magnesium tijdens het klaarkomen.

    Ik zou gaan voor magnesium malaat. Deze vorm van magnesium is belangrijk voor stimulering van je fysieke energie. Best innemen met wat eiwitten, een bakje kwark of skyr bijvoorbeeld. Eiwitten zijn belangrijk voor je spieren (tegen het natrillen) en geven je langer energie. Bovendien zijn eiwitten belangrijk voor de kwaliteit van je sperma en voor de groei van je lichaam.

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • Niet te vaak doen. Het is ongezond

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Het klinkt alsof jij nog heel lang erna nageniet alleen die vermoeidheid erna hoort niet.

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Ts hier, aan J16 hierboven. Met natrillen bedoel k dat mijn armen en benen en buik zachtjes blijven na trillen en ik kan ze dan ook verder niet stil krijgen. Ook het sperma wat op mn buik en borst gekomen is smeer ik een beetje uit en laat t drogen omdat ik geen puf heb t met papier op te vegen. Dit trillen begin al even voor t klaarkomen en gaat zeker een kwartier tot een half uur door. Ik heb wel is met mijn neefje die een half jaar jonger is gerukt maar die heeft dat trillen dus niet zo superlang als ik

    14 jaar
    10 maanden geleden
  • En dat is dan nog maar rukken... Wacht tot je aan neuken toe bent : dat is nog tien keer zo afmattend.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik word niet loom ofzo maar ik voel mij wel een uurtje na da ik mij aftrek wel zwak (voornamelijk in mijn benen)

    15 jaar
    10 maanden geleden
  • Het klaarkomen geeft een goed gevoel, waarna je gewoonlijk goed in slaap valt. Maar de volgende dag zou dat toch wel weer over moeten zijn. Het geeft ook een echt tevreden gevoel. Je lijkt wel heel erg intensief bezig als je nog een half uur natrilt. Vreemd is dat wel.

    18 jaar
    10 maanden geleden
  • En ik krijg juist energie!

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • Dat heb ik niet van zo heel loom zijn ‘s anderendaags. Val wel onmiddellijk in slaap als ik het in bed doe.
    Wat bedoel je met natrillen ?

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik heb dat ook. Na het rukken voel ik mij zo loom..
    Heb zelf eens voorgehad dat ik s´morgens rukt had
    En ik weer in slaap was gevallen ik lag helemaal naakt op mijn bed en mijn ma is binnengekomen op mijn kamer en heeft mij zo gezien akward was wel vooral dar ze wel door had en nog eens vroeg of leuk was .a

    13 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten