Skip to content
55 reacties
5284 weergaves

Speedo terug in?

Ik hoorde op het nieuws in Belgie dat speedo's terug zijn van "weggeweest" en steeds populairder worden.
Ik ben aan het twijfelen om een te kopen maar mijn pik zou dan wel zichtbaar zijn.

Maar ik ga nogal veel om met jeugd want ik begeleid vakantiekampen voor jongeren (tot 17 jaar). Normaal ga ik altijd in een zwemshort maar zou ik de uitdaging aangaan en wat strakker gaan, ook als er jongeren bij zijn?

20 jaar
10 maanden geleden

55 Reacties

  • Ik draag regelmatig een slip tijdens het zwemmen met vrienden. Ik ben dit ook gewend, omdat ik op waterpolo zit. Laatst gingen we met vrienden zwemmen en had ik m'n short aan. Een van m'n vrienden was zijn zwembroek vergeten,dus had ik hem mijn speedo gegeven. Dat vond hij wel even gek, maar vond het wel fijn zwemmen.

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Speedo is een merknaam Mijn vrienden en ik hebben een strakke zwemslipjes meet broekspijpje Er zijn veel zwembaden waar je nog alleen in een strak zwemslipjes mag zwemmen Of je het nu leuk of niet leuk vind Als ik naar een zwembad ga is het om de beleving En het leuk te hebben met vrienden op glijbaan in het golfslagbad wildwaterbaan en zo Als je dan een strak zwemslipjes aan moet kan het vaak niet anders Het is geen vrije keus

    13 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik draag ook een slip. Voelt veel vrijer en stäat ook nog eens mooi!

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Wat leuk dat je het wilt gaan proberen j20, dan doe ik met je mee! Ik draag nu nog m'n zwemboxer of zwemslip onder m'n short, maar dat ga ik maar eens niet meer doen

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Fijn dat jouw vriend zich in ieder geval niks meer aantrekt van wat anderen denken en vinden M22! Alle jongens zouden zo moeten denken ikzelf ook want die bobbelschaamte is gewoon pure onzin.. Iedere jongen heeft nou eenmaal zo'n bobbel daar beneden, de een wat aanweziger dan de ander, dus waarom zouden we ons daarvoor schamen. Misschien ga ik het deze zomer ook proberen een speedo wordt wel tijd om dat taboe te doorbreken.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik zie het helaas nog niet zo veel. Behalve bij mijn vriend. Hij draagt al jaren speedo zwemslips en als ondergoed ook gewone slips. Vind een speedo mooier dan shorts en mijn vriend vind het ook beter zitten en heeft geen druipend short en droogt snel zeg hij. Jammer dat er nog steeds een bobbel schaamte is. Wij meiden hebben toch ook zichtbare borsten en soms een zichtbare spleet door onze badpak of bikini. Gelukkig heeft mn vriend geen bobbel schaamte meer.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik heb persoonlijk nog niks gemerkt van de terugkeer van de speedo hoe graag ik het ook zou willen. De meeste jongens durven geen speedo aan vanwege de ernstig heersende bobbelschaamte. Draag zelf ook nooit speedo's want je wordt toch raar aangekeken als je dit doet omdat het nooit voorkomt. Wie weet keert de speedo ooit terug als we in Nederland een verbod krijgen op zwemshort zoals in Belgie nu al het geval is. Zou veel beter zijn voor ons jongens en ook voor de meiden zodat die wat te kijken hebben ;)

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • M13 in onze familie zijn we naturist. In het plaatselijke zwembad kan dat natuurlijk helaas niet. Maar ik schaam me dus helemaal niet om daar dan in mijn speedo te zwemmen.

    12 jaar
    3 maanden geleden
  • In de zomer heb ik ook samen met mijn broertje van 10 jaar met zo zwembroekje op het strand geweest. je kon onze jongens lullen goed zien.

    12 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik ga liever naar een naaktstrand of naaktcamping helemaal niks aan is veel lekkerder

    12 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik hou van felle kleuren. Waar vind je die?

    13 jaar
    3 maanden geleden
  • Hallo allemaal. Ik ben een meisje van 13 en ik ben heel blij te lezen dat de terugkeer van de speedo erg op prijs wordt gesteld. Ik hou ontzettend veel van die zwaar extreem mooie vorm aan de voorkant, vooral bij jongens in de leeftijd van 6 tot ongeveer 14 jaar, verslavend gewoon en vooral niet vies wat sommige wél vinden. Dus lieve jongentjes: niks aantrekken van de mode maar wél je strakke zwembroek alsjeblieft!!!

    13 jaar
    3 maanden geleden
  • Kom maar door hoor jongens met een Speedo zwemslip! Mijn vriend draagt ook Speedo slips. Veel mooier en beter dan die grote flubber shorts

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Jongen16. Ik ben het helemaal met jou eens. Zoveel mogelijk jongens in een speedo!

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik draag ook enkel Speedo’s en zie alleen maar voordelen. Zit veel lekkerder, droogt sneller en de meiden vinden het leuk. Wat ook fijn is is dat je letterlijk je speedo in je broekzak kan doen. Kom je op het strand of zwembad is het daarom ook zo gepiept om te gaan zwemmen

    16 jaar
    9 maanden geleden
  • Zoveel mogelijk jongens in een speedo. Dan zijn we tenminste zo gauw mogelijk verlost van die wijde tenten. Je krijgt dan straks allemaal blije jongens en niet te vergeten blije meisjes!

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • J18 en J20. Jullie mogen best bij ons groepje. Dat is toch leuk!

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • @j17 moest ik bij je groepje horen zag je mij ook in speedo ofzo
    Als er 2 naakt gaan zouk zelfs meedoen

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • J17, dan misschien wel. Ik draag m'n slip nu altijd onder m'n short

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • J18. Je zou het toch wel durven als je met ons mee zou gaan? Met een grote vriendengroep, waarbij alle jongens een speedo dragen?

    17 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten