Skip to content
12 reacties
1869 weergaves

Anaal vingeren

zijn er hier jongens die zich anaal vingeren? Hebben jullie tips voor iemand die het wel wilt doen maar nog nooit heeft gedaan.

16 jaar
10 maanden geleden

12 Reacties

  • Ik gebruik een buttplug en dildo, echt heerlijk. Veel betere orgasmes en je spuit er ook beter van :p

    16 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik geniet al jaren van anale stimulatie, met vinger en toys en nog nooit onaangename dingen meegemaakt. Als ik de berichten lees lijkt de algemene gezondheid, de evenwichtige eetgewoonten en vooral ook persoonlijke hygiëne me op z'n minst wat discutabel.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • J18 maar dan nog krijg je niet alle stront onder je nagels vandaan. Als je buikgriep hebt kun je anderen op die manier ook makkelijker aansteken. WEES VOORZICHTIG!

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • De eerste keer dat ik het deed ging ik niet zo diep, en het was alvast zeker een verassing. Ik denk dat ik voorheen nooit zo hard was klaargekomen. Het kan ook wel een beetje vies zijn, dat moet gezegd worden... Ik ga daar geen tekening bij maken. Doe het dus misschien in de douche in plaats van op je bed of zo.

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik vind het super geil. Ik doe het onder de douche. Ik krijg altijd een stijve pik en ik word er ook heet van. In het begin is het even wennen, maar nu is het super tof.

    23 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik deed het vroeger regelmatig maar tegenwoordig gebruik ik speeltjes dildo's en buttplugs. Ik vind een speeltje fijner omdat je zelf goed te vingen best lastig kan zijn. Mijn eerste ervaring met anale stimulatie was door mijn ex zij liet regelmatig tijdens het pijpen een vinger de ze een beetje nat maakte lijn mijn gaatje glijden maar een keer duwde ze hem erin en dat voelde raar maar ook gelijk erg goed en sinds gebeurde het vaker en uiteindelijk dus speeltjes.

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • Het voelde voor mij de 1e keer inderdaad apart, maar ook heel lekker. Ik heb alleen ervaring met een vinger, maar darmee kom je echt veel intenser!

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik heb het twee keer gedaan weet niet wat ik moet doen nog eens of niet

    14 jaar
    9 maanden geleden
  • Hoe was jullie eerste keer dan? Lijkt me best apart

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Hoi, ja ik doe het al jaren, nu gebruik ik een vibrator, plug of een dildo, is heerlijk, gewoon klein beginnen, veel oefenen en dan lukt het steeds makkelijker.

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • Leuk en fijn om te doen. In principe lukt het met speeksel als glijmiddel, maar echte glijmiddel is fijner en ook iets beter voor je komt. Mijn tips: zorg dat je doet op een moment dat je al een tijdje geleden hebt gepoept, dat is vaak het schoonst. Ik gebruik vaak mijn middelvinger. Door naar je voorkant te wenken van je vinger raak je je prostaat erg lekker.

    Uiteindelijk is een toy vaak het fijnst. Of iemand anders.

    23 jaar
    10 maanden geleden
  • Lekker proberen. Deed het vroeger ook. Nu een kleine toy en glijmiddel gekocht

    20 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten