Skip to content
8 reacties
1404 weergaves

Scheren daar beneden

Hoii
Ik heb erge moeite om daar beneden te scheren als k scheer krijg k wondjes en na 1 dag ofz allemaal scheerbultjes en die jeuken. Ik weet niet echt waar de haargroei begint en krijg snel een stijve dus dat is ook moeilijk. Ik wil graag scheren want ziet er beter uit mr als ik me open haal of die bultjes krijg heb ik geen zin meer. Mijn scheer stappen zijn:
1. Knip de haren heel kort (durf nog geen trimmers te halen)
2. Pak scheerschuim en smeer alles goed in
3.pak scheermes en begin me piemel te pakken en scheer via me piemel naar beneden en aan de andere kant ook
4. Nu doe ik die rond je buik dat stuk en scheer naar beneden soms en omhoog want k zie altijd nog haren
5. Me ballen doe k wel mr durf nog ni echt mr mijn pik wil k wel glad hebben.

Pls help me

15 jaar
9 maanden geleden

8 Reacties

  • Toen ik jouw leeftijd had had ik ook al behoorlijke haargroei. Omdat ik bruin haar heb was alles ook nog eens extra goed zichtbaar. Ik kocht stiekem een tondeuse online en liet deze op een PostNL punt komen zodat mijn ouders er niet achter kwamen. En bij de kruitvat kocht ik een scheermes en schuim. Heel rustig doen om wonden te voorkomen. Eerst alle lange haren wegscheren met de tondeuse en dan glad gaan met een mes oneee de douche. En na afloop talkpoeder gebruiken. Dan moet het te doen zijn.

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik heb alleen wat haar naast en net boven bij mijn piemel en dat laat ik zo maar mijn ballen zijn nog glad en hoop dat dat zo blijft als er ook haar komt ga ik wel scheren net als mijn broer onder de douche met schuim en Gilet mach

    14 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik heb nog geen schaamhaar maar m’n oudere broer wel en hij doet het onder de douche met een wegwerp scheermesje

    12 jaar
    9 maanden geleden
  • @j20, welke ons blade heb je gekocht, ik vind het lastig er een uit te zoeken. Dank voor de hul

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Gewoon onder de douche of in bad scheren, veel makkelijker. Dan heb je ook geen scheerschuim nodig.

    Werk rustig en probeer de huid zoveel mogelijk strak te trekken voordat je scheert. Bij je penis doe je dat met je andere hand, bij je buik kan je ook je buik inhouden voor extra spanning van de huid. Spoel je scheermes vaak af en vergeet je balzak niet. Dit is de plek waar meiden het minst accepteren dat er haar zit, althans dat is mijn ervaring ??

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik kocht een oneblade hiervoor, geen gedoe met schuim en dure mesjes
    Zogezegd omdat ik baardgroei kreeg maar was voor beneden. Zaten enkele opzetstukken bij: 2 mesjes, een "intieme zone" bescherming en verschillende trimstandjes.

    Baard/snor enkel mesje zodat alles eraf is, pik met bescherming of korte trimmer en ballen gewoon op gevoel maar niet alles.
    Tip: in je pure met een stijve en tussendoor wat rukken is nog ontspannender!

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • Wat kan helpen is de huid nat maken en daarna met de groei richting van de haartjes meescheren Onder de douch bv. En met scheerschuim kan ook maar de eerste twee moet meestal wel voldoende zijn.

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • Jongen15. Ik scheer mij daar ook. Wat ik doe is dat ik alle tijd hiervoor neem. En doe heel voorzichtig, want een wondje is anders zomaar gemaakt.Bij voorkeur doe ik dit als ik net uit een warm bad kom. Vooral de huid van mijn zak is dan slap en niet gerimpeld (dat laatste kan gebeuren als het koud is). Ik heb dan dus een echte hangzak, maar het scheert dan iets makkelijker. Ik trek de huid op een bepaalde plek een beetje strak en dan aai ik als het ware met het scheermesje erover heen (heel voorzichtig!) en dan gaan die haartjes weg. Even later voel ik zachtjes op die plek en als er dan nog hele korte stoppeltjes zijn, dan ga ik nog een keertje hierover heen, meestal in een andere richting. Uiteindelijk voelt het lekker zacht en glad. Wat die bultjes betreft waarover jij het hebt, zelf heb ik daar geen last van. Het zou kunnen zijn dat jij wat allergisch bent hiervoor ofzo, waardoor die bultjes ontstaan. Dat weet ik dus verder niet. Jongen15, ik hoop dat ik jou zo een beetje heb geholpen.

    17 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten