Skip to content
28 reacties
3388 weergaves

Help. Ik vind jongens geil maar ben niet verliefd op jongens

Hallo,

Ik ben een jongen van 21 jaar en heb verkering met een meisje waar ik dolverliefd op ben, daar heb ik ook sex mee.
Maar.... ik vind een naakte jongen hartstikke opwindend en wil dan ook sex met hem. Ik heb me regelmatig afgetrokken, samen met een vriend en we hebben elkaar ook gepijpt en zo maar ik ben niet verliefd op die jongen, we hebben alleen maar (heerlijke) sex.
Ik denk ook dat ik niet verliefd kan worden op jongens, ik voel me er alleen sexueel door aangetrokken.
Ik vind mijn vriendin een spetter en ben hartstikke verliefd op haar maar voor sex wil ik een jongen, ik ken de trucjes en ik vind dat gewoon fijner.
Ben ik nu gay, of bi... of wat?
Mijn vriendin weet dat ik sex heb (gehad) met een jongen maar niet dat ik het lekkerder vind dan met haar ......
Hoe los ik dit op, want ik zit er best wel mee......

21 jaar
9 maanden geleden

28 Reacties

  • Is niet iedereen gwn stiekem beetje biseksueel?

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik begrijp wat je bedoelt J20. Ik ben nog nooit verliefd geweest op een jongen, maar wel ooit begonnen met " experimenteren " met een jeugdvriend. Hij wou graag ervaren hoe het was en ik was toen niet enkel wat (te?) meegaand, maar stiekem wellicht ook benieuwd. En als ik al niet benieuwd was, dan alvast puberaal constant opgewonden. Wat hij toen bij me deed voelde meteen heel lekker, en had een vriendinnetje tot dan toe nooit bij me gedaan. Nee zeggen bleek heel moeilijk, al wist ik ook dat het een kwestie van tijd was of hij zou me hetzelfde vragen. En inderdaad. Ik had me toen voorgenomen om het minstens één keer te proberen, voor hem. Zijn experimenteren was anders voor hem dan voor mij. Maar ik stemde toen dus in met zijn verzoek. Tot mijn verbazing, een ook wel gêne, vond ik dit ook opwindend om te doen. Een tijdje bracht dit me in de war, want ik was niet verliefd. Dit gaf me dan weer een zeker schuldgevoel. Schaamte omdat ik dit deed en het lekker vond, zonder de bijhorende gevoelens. Ik was ook eerlijk tegenover hem. Toch wou hij ook het telkens opnieuw. Intussen mag ik zeggen dat ik geen spijt heb gehad. Slecht één keer, toen een vriendin het maar niet kon begrijpen dat ik dit had gedaan ... en het was even later ook gedaan.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • @j20, ik denk dat het bij de meeste toch wat meer is dan bi-schierig. In het kameraadschappelijke van jongens zit zeker ook een stuk liefde alleen willen veel jongens dat niet erkennen

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Hoi J19, ik dacht dat mij. Vraag duidelijk was, maar laat ik het zo stellen.

    Om sex met een ander te hebben hoef je er niet verliefd op te zijn. Dat geldt zowel voor; m-v, v-v, m-m relaties ( met alle tussenvormen erbij!).

    Nu lees ik op dit forum regelmatig dat “hetro” jongens geil worden van andere jongens, vaak ermee “experimenteren” en hier ver in gaan, maar net zo snel weer overstappen op meisjes.

    Voor mij staan liefde en sex dicht bij elkaar, maar hoe zit dat dan bij alle jongens die het experimenteren leuk vinden. Kun je hiermee verder?

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • J20 wat bedoel je precies?

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Ben zelf gay, en heb een vraag aanname jongens die hier reageren en aangeven met andere jongen getrokken, elkaar getrokken en gepijpt te hebben, maar zijn niet verliefd! Wat maakt het dan dat je wel sex met een jongen hebt, kunt genieten maar verder niets, kan iemand mij dit uitleggen?

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik vind sommige jongens aantrekkelijk en word geil als ik hen zie. Het is enkele keren gebeurd dat we ook iets seksueels gedaan hebben, samen afgetrokken, elkaar afgetrokken ook soms gepijpt.
    Maar ik word niet verliefd op die jongens,

    16 jaar
    8 maanden geleden
  • Jammer dat alles van los zand aan elkaar hangt ts. Over een paar jaar valt het waarschijnlijk allemaal van ellende uit elkaar. Probeer je best te doen om dit te voorkomen.

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • @j21 mooi dat zo is opgelost en ik denk dat je een goede keus maakt. Veel plezier samen en evt met z’n drietjes

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Wat een vreselijke rotzooi situatie jongen 21. Ik hoop dat je alles weer een beetje op de rit mag krijgen.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Iedereen heel erg bedankt voor alle reacties. Gelukkig zijn we er nu helemaal uit.
    Mijn vriendin en ik houden van elkaar en hebben sex. Ze weet dat ik het (af en toe) met een jongen doe.
    Overigens; ik wil met jongens géén penetratie; alleen pijpen en trekken en een beetje met elkaar spelen..... niet n**ken dus.
    Ik heb het wel gedaan hoor maar ik vind het in deze toestand eigenlijk niet meer kunnen... en zo erg vind ik dat niet. ;-)

    Wijzelf noemen dit een 'vrije relatie'. Ook als we straks getrouwd zijn (duh..... ) is dit voor ons doodnormaal.
    Ik blij, zij blij, allemaal blij.
    O ja, en ik weet ook zeker (jongen 20) dat er veel meer jongens en mannen zijn die dit willen, of al hebben.
    Nogmaals; mijn eerste seksuele ervaring was met een jongen.

    Nogmaals dank !

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • Zoals al eerder gezegd, heel herkenbaar. Jammer genoeg hebben veel vrouwen er moeite mee om te accepteren dat een man ook wel eens met een man sec wil hebben zonder dat er sprake is van liefde. Misschien is dat mannelijke kameraadschap. Er zijn culturen waar dat wel kan.

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Er hoeft niet echt een naam voor te zijn zolang je maar eerlijk bent. Zowel tegen jezelf als tegen haar.
    Het is oke om te vrijen met een ander als jij (en best ook je vriendin) het goed vinden.

    Ik zeg altijd dak 80% hetero ben en voor de rest maakt het me niet uit.
    Ik zit namelijk in een vergelijkbare situatie: wat fun met een vriend zou ik nog doen maar ik zoek wel een vriendin als vast lief.

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • Je bent eerlijk tegenover je vriendin met haar eerlijk te vertellen over jou ervaring. Je hoeft haar niet persé te vertellen dat je dit lekkerder vind, lijkt me. Je ziet haar graag en hebt een goede relatie met haar. Seks met een vriend kan je hier los van staan, zolang je hier eerlijk over bent en blijft. Jullie kunnen misschien ook overwegen om dit in jullie relatie op te nemen? Ik weet of jij of jullie dit zouden willen. Voor ons werkte dit echt wel. Misschien een tip dus? Wel goed doorspreken voor je deze stap neemt is mijn advies. Het is heel belangrijk dat jouw vriendin zich hier kan in vinden.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Hier J19 nog een keer. Gave vriendin heb je en top dat je haar alles hebt laten lezen. Op naar een mooie toekomst samen met ruimte voor meer. Ben wel jaloers op je. Zou het aantal jongens met wie je seks hebt wel beperkt houden. Succes man en hou ons op de hoogte.

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • @ M19 : Yep, jongens hebben ook emoties en gevoel. ;-) Hoeft dus niet een vrouwen-topic te zijn.

    En ook jongens kunnen ergens mee zitten, alleen uiten ze het wat minder dan meisjes want het is niet stoer.
    Maar als je écht ergens mee zit, moet je wel.... toch?

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • J21 weer hierr :))

    Nice TS! Super chill dat jouw vriendin zo ruimdenkend en open is! Ken niemand die zo is, bofkont jij hahah. Had ik maar zo’n vriendin stiekem hmmm

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • Best wel een vrouwen topic dit eigenlijk. Gaat veel over emoties en gevoel. Leuk!

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • @ J21 :
    Erg fijn dat je elke keer reageert. Dat waardeer ik enorm.
    Ik heb dit verhaal aan m'n vriendin laten lezen met het idee van; "het is dan maar zo, ik moet het écht kwijt".
    Ze schrok dat ik hier zo enorm mee zit en geeft me alle ruimte om het 'ook' met mannen (jongens) te doen, een trio ziet ze niet zitten.
    Het doet haar goed om te weten dat ik écht verliefd op haar ben en van haar hou. 'Dan is de sex met mannen alleen maar lust', zei ze. En in feite is dat ook zo.
    Ze geeft ook aan dat ze niet de indruk krijgt dat ze mij tekort doet met sex en in de liefde, ze wil dolgraag met me door, ook omdat ik dit verhaal met haar heb gedeeld.

    Jongen21: je moest eens weten hoe ik me nu voel!!! Ik voel me zó vrij nu.... gewoon het feit dat ik gelukkig kan zijn met een vrouw en m'n seksuele behoeftes ook met een jongen kan delen... geweldig dit.
    Nogmaals; dank voor je reacties..... (het heeft me erg geholpen.) X

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • Joo, J21 weer.

    Aan der hand van je laatste vraag, merk ik dat je er wel mee zit. Je hoeft niet perse in hokjes/labels te denken. Ik zou dat ook gwn uitstellen als je er mee twijfelt, je bent jong. Boeiend als je t niet weet.

    Je hoeft ook niet op iemand verliefd te worden waarmee je regelmatig sex mee hebt. Ik sliep ook paar keer met jongen, maar hij werd verliefd op mij en ik niet op hem. Tja, dan is dat maar zo haha.

    Je hoeft het in men mening niet te zeggen tegen je vriendin dat je mannen lekkerder vind in bed, maar wat ik niet begrijp uit je verhaal is dat je vriendin het goed vindt dat je met jongens slaapt in je relatie?

    Als je hulp zoekt, zou ik een seksuoloog aanraden. Is wel prijzig, maar die hebben veel meer ervaring rondom deze vraag die je hebt dan een therapeut of psycholoog.

    Verder, ik ken wel wat mannen die getrouwd zijn met vrouw, die ook seks hebben gehad met mannen maar zichzelf geen label gaven en nu gwn kinderen en vrouw hebben.

    Hoop dat dit je beetje helpt

    21 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten