Skip to content
10 reacties
2727 weergaves

Aftrekken en pijpen

Hey ik ben een jongen van 15 en ik woon niet thuis ik ben bi en ik wil heel graag een keer een jongen pijpen en aftrekken alleen ik heb niemand die dat wilt iemand tips

15 jaar
9 maanden geleden

10 Reacties

  • Tja, als je in je vriendenkring of directe omgeving niet hebt waarmee je dit kan of wil ervaren? Online ga ik niet aanraden want geen ervaring mee, maar mogelijk toch een bepaald risico. Voor een holebi-cafe ben je misschien nog wat jong? Ik ben ooit op vakantie met een jeugdvriend beginnen experimenteren. Hij nam het initiatief en ik vond het wat onwennig, maar ook wel bijzonder. Voor elkaar oraal bevredigen vond ik erg opwindend en lekker. Succes.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik wil wel

    15 jaar
    9 maanden geleden
  • M21, Sorry, maar ik weet niet wat jij leest in het verhaal van ts. Er staat dat ie niet meer thuis woont maar wat daar de reden van is staat er niet. Er staat alleen dat hij iemand wil pijpen maar niemand heeft die dat wil. Om wat voor reden kan hij niet meer thuis wonen?

    16 jaar
    9 maanden geleden
  • COC jongeren of jongenout

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • @ts Probeer een leuke vriend te vinden die dit ook wel ziet zitten! In een café of via internet bvb.

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • Jongen 23 ts geeft duidelijk aan waarom hij niet meer thuis kon wonen. Lees zijn topic en het wordt duidelijk. Probeer een beetje begripvol naar hem te zijn

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • "Vervelend dat je niet meer thuis mag wonen, maar ik begrijp het. Dit kon zo ook niet meer" Aldus M21 (oftewel M19).

    Wat is dit voor geklets? Wat weet jij nu van de thuissituatie van die jongen? Jij zal dat niet kunnen begrijpen, maar de meeste ouders houden van hun kinderen en nemen ze zoals ze zijn. Waarom TS niet meer thuis woont dat weet ik niet en jij ook niet, maar niet omdat hij die verlangens heeft. Jouw opmerkingen zijn altijd ver beneden de gordel! Ook deze, naar een jongen van 15!

    Ik begrijp wat jij insinueert alleen durf je dat niet meer expliciet te zeggen. Wanneer accepteer jij eens dat mensen gevoelens hebben waar jij misschien problemen mee hebt, maar dat jou dat verder totaal niet aangaat en dat jij je daar niet mee hebt te bemoeien. In Nederland hebben we geen moraalpolitie.

    23 jaar
    9 maanden geleden
  • Vervelend dat je niet meer thuis mag wonen, maar ik begrijp het. Dit kon zo ook niet meer

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • Grindr en dat soort sites lijkt mij niet echt iets waar je een jongen van 15 naar toe stuurt M18. Grindr is 18+ en of dat soort contacten nu iets is waar ts naar op zoek is? Het soort mannen dat contact zoekt met jonge jongens zoals ts, dat is niet het soort waar ts contact mee zou moeten hebben.

    TS, je woont niet thuis zeg je en je bent bi. Niet thuis wonen betekent dat er vervelende dingen in jouw leven zijn gebeurd en dat jij toch wel bepaalde dingen zal missen. Je wilt seks ervaren en nu ben je op zoek naar iemand.
    In de eerste plaats, gaat het jou alleen om die ervaring, of wil je een soort vriendschap met seks er bij? Als je ook vriendschap wilt, wat voor vriendschap zoek jij dan? Iemand die als een soort oudere broer voor je is, waar je gezellige dingen mee kan doen en met problemen terecht kan, of wil jij zelf graag zo'n soort oudere broer zijn? Misschien zijn wat jij nu mist?

    Volgens mij ben jij dezelfde die al eerder hier zo'n vraag had gestuurd en daar had je het over jongens van 11. Heb je geen vrienden die van jouw leeftijd zijn of voel jij je prettiger bij een jonger iemand?

    Je hebt in je topics gezegd wat jij graag zou willen, maar soms zit daar wat meer achter. Het gaat er om waar jij diep in je hart naar verlangt. Alleen maar wat seks? Ik denk het niet. Denk eens na over je leven zoals het nu is. Wat je mist en wat je graag anders zou zien. Als je dat weet dan is het makkelijker zoeken en vinden. Je kan dingen gaan doen zoals sport of een baantje zoeken waar je anderen tegen komt en daar contact mee maken en misschien vrienden worden.

    23 jaar
    9 maanden geleden
  • Misschien op een datingsite zoals grindr? Zijn vast wel jongens die hier ook alleen op zoek naar zijn. Je wilt niet weten wat voor verzoeken je soms binnen krijgt op zoiets.

    18 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten