Skip to content
8 reacties
1404 weergaves

Naakt koken en wijn inschenken

Dat is wat ik voor een goede studievriend moet doen omdat Ajax woensdag geen doelpunt heeft gemaakt.
Dat zat er natuurlijk dik in, maar ik ging er op in om een spannend beetje intiem etentje met hem te hebben.. Als ik gewonnen had was ik na hem ook naakt gegaan. Hij zegt nu dat hij alles zelf aan houdt want hij heeft gewonnen.
We hebben elkaar op het strand al wel naakt gezien en hij hoeft zich zeker nergens voor te schamen, dus dat is het niet. Daarom de vraag aan de jongens hier. Zouden jullie dat echt doen? En wat kan ik verder nog want de hele avond alleen in mij blootje zie ik niet.
Even duidelijk. Ik ben niet verliefd en wil geen relatie, ook geen volledige seks. Wel een intieme opwindende avond. Vergissing van me dat hij dat ook wel zou willen? Het is vanavond.

19 jaar
8 maanden geleden

8 Reacties

  • Ja, ook van mij complimenten. Maar sopnat is toch duidelijk, waarom nog een dag wachten als je zo geil bent. Dan zit je jezelf te pesten. Heb je hem ook verteld van die stijve dat je dat toen door had? Dat jongens denken dat ze daar mee weg komen. Heb ik ook meegemaakt, alsof ze denken dat we dat niet goed in de gaten houden. Maar ja wat moet je als jongen dan zeggen? Toen een jongen eerlijk zei dat hij een stijve kreeg schoot ik in de lach. Dat was het ook niet. Had het trouwens al gezien. Succes vanavond. Misschien handig zeker voor hem om vanmiddag even de druk van de ketel te halen.

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • We hebben er gisteren alleen over gesproken M22, maar daar kwamen we snel uit en toen was het nog erg moeilijk om niet gelijk verder te gaan. Het er samen over praten windt natuurlijk ook al op. Het is als je terugkijkt ook niet zo gek dat dit gebeurt. Ik ging met hemt och anders om als met andere studievrienden. Ik was een keer eerder sopnat toen hij een stijve zat te verbergen en had daarna al thuis wilde fantasieën. Dat kan natuurlijk wel eens gebeuren maar dat kwam ook niet uit de lucht vallen.
    We zouden er nog een nachtje over slapen, maar toen ik om half zes na uren wakkerliggen mijn antwoord ging sturen lag zijn JAAA er al. Wordt bijzonder weekend. Hij kookt vanavond.
    Ik kook nu al ;-))

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Goh, complimenten met hoe jullie het hebben opgelost, samen. Wie weet, is dat wel een hele goede basis om mee verder te gaan ;-l

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Je hebt gelijk M19, die grens zouden we waarschijnlijk over gegaan zijn.Heel eerlijk bij mij was de rem er al af. Daar zat hij ook mee, dus heel netjes van hem. Hij vond het ook goed als ik maar kort naakt zou zijn geweest, zelfs beter. Maar ik wilde meer. Beter om eerst er over te praten.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Zou het wel aangegeven vooraf want goede kans dat hij denkt daar komt seks uit

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Bedankt J en M voor jullie snel reageren. Eigenlijk hetzelfde en we moeten onze huidige vriendschap houden. Ik wil wel iets met hem J maar geen relatie. Ongeveer wat M denkt.
    Ik heb met hem net contact gehad en het zat hem ook niet lekker en hij wilde wel ook naakt maar was bang dar het uit de hand ging lopen. We doen nu gezellig etentje zonder naakt, dat houdt hij te goed als hij wil. We bespreken friends with benefits of dat iets is voor tussen ons. Dat is wel volledig seks, maar goed afgesproken. Zie wel, zou dat wel willen, dat idee voelt erg goed met hem.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Niets doen wat je niet beiden wilt. Dat is ook het beste voor jullie gewone vriendschap. Mogelijk is hij ook bang dat die daar onder leidt. Jij bent duidelijk over wat je niet wilt, mogelijk is dat bij hem anders of iets wat jij wel wilt maar hij niet.
    Zeg hem wat je hier ook zegt. Je wilt niet de hele tijd bloot, dus doe stripje omdat je verloren hebt en kleed je weer aan. Dat zal hij wel goed vinden. Of start discussie wat je wel wilt, maar denk om die vriendschap. Niets tegen om elkaar vanavond heerlijk klaar te laten komen en dat van elkaar te zien. Maar dat kan heftig zijn en jullie gewone vriendschap veranderen. Zowel positief maar ook negatief.

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Als je niet verliefd bent en geen relatie wilt, en geen volledige seks. Je zegt wat opwinding, waarom, met iemand waar je verder niets mee wil. Zou het niet doen, omdat hij misschien wel meer wil, en een relatie wel ziet zitten.

    17 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten