Skip to content
47 reacties
6167 weergaves

Internaat

Hallo.

Ik ben van september nieuw op internaat hier in België.
Douchen kan hier van half 6 tot half 8.
Soms is er veel volk soms sta je bijna aleen.
Is van 12 tot 18 jarige.
Niet iedereen diucht op het zelfde uur en niet iedereen doucht iedere dag.
Vandaag stonden er 7 oudere jongens van 17 en 18 jaar.
Ik kreeg een stijve.
Ik ben geen homo maar ik was wel aan het kijken hoe groot hun piemels waren en zag dat ze al zot veel schaamhaar hadden.
Ik schaamde me enorm.
Die eene zag her en zij dat het niet erg was dat da wel kon gebeuren.
Zou ik de volgende keer niet beter in boxer douchen?
Voor alle duidelijkheid ik ben niet homo.
Zelf heb ik 12 stijf en klein bosje schaamhaar nog noet veel

14 jaar
7 maanden geleden

47 Reacties

  • Je zou geen moeite hebben met een ontgroening. Heb afgeleerd om alles gek te vinden. Door ervaring en gesprekken met jongens die er een voorstander van waren omdat het een soort van verbondenheid gaf. zelf dus meegemaakt, was 17, vond het eerst gek, achteraf geen spijt. Niet gedacht dat ik zelf achteraf het wel positief vond.

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • Zou geen moeite hebben met een ontgroening, omdat ik het wel fijn zou vinden ergens bij te horen, is dit gek.?

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • @ts Je mag zelf weten hoe je doucht natuurlijk, maar zonder boxer is het hygiënischer. Bovendien douchen de andere jongens ook naakt, begrijp ik, en dat is toch heel gewoon. Daarbij heb je gemerkt dat er niet raar is gereageerd op je erectie. Alle jongens krijgen regelmatig een stijve, zeker in spannende situaties. Ik zou daar niet mee zitten. Je kunt de volgende keer ook proberen om niet naar hun piemels te kijken; misschien houd je dan gewoon een slappe penis.

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • Internaten, wie zit of heeft in een instelling gezeten.? Ik wel 3 jaar geleden. Ook een club, om er bij te horen verplicht ontgroenen.
    Geen seks maar wel opdrachten, latent homo kwam naar boven.

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • Jongen 13, waarom zou je berichtje niet geplaatst worden. Jij doet niets verkeerds. Maar die jongen van 17 maakt misbruik van jou, of daagt je uit waar jij nog niet aan toe bent. Hij heeft het over een clubje. Dus zijn er meerder jongens bij betrokken . Niet helemaal met jongen 23 eens dat je oud genoeg bent om zelf beslissingen te nemen. De leiding weet hier niets van en zal het ook af keuren. Dit soort dingen gebeuren altijd in het geniep.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • De school waar ik ga heeft een speciale opleiding waar er jongens en meisjes van over heel belgie naartoe komen en je weet als je die opleiding begint dat met internaat is.
    Er zijn al heel wat bekende mensen die daar ook zijn geweest zoals Sergio en persoons

    13 jaar
    7 maanden geleden
  • Jongen 13, je zegt bij ons is het verplicht om op internaat te gaan. En om een uniform te dragen. Nu verplicht op een internaat? Daar moet toch een reden voor zijn.

    17 jaar
    7 maanden geleden
  • @ j19 ik begrijp je reactie wel
    Maar bij ons is het verplicht om op internaat te gaan .
    Het is ook verplicht om op school het uniform te dragen tijdens de lessen. Dat heeft wel een samenhorigheid gevoel. In de slaapkamer zijn we verplicht een pyama te dragen ja er zijn heel wat regeltjes maar als je er u aan houd is echt wel leuk hoor.
    De opvoeder doet echt wel alles om het daar zo aangenaam mogelijk te maken en leuke dingen te doen in vrije tijd .
    @ j20 bij ons in ook zo om te douchen 12 tot 14 j zitten samen zeker geen oudere jongens als we naakt douchen

    13 jaar
    7 maanden geleden
  • Vind nog steeds dat kinderen thuis moeten zijn, in plaats opgroeien in een vreemde omgeving.

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • TS 14 je hoeft je niet te schamen, zelf nooit meegemaakt op het internaat dat we als 12 of 14 jarige ons moesten douchen samen met jongens van 18, die al volwassen waren.
    Altijd als het samen was met leeftijd genoten, lijkt me ook natuurlijker en fijner voor iedereen, nooit grote aantallen. Vaak kon je kiezen, maar er waren altijd wel een serie aparte douchecellen voor alleen douchen. En vaste tijden voor douchen was er niet.

    20 jaar
    7 maanden geleden
  • Privé scholen zijn er niet in Nederland zoals nog in het buiten land. Internaten hier zijn moderner, vrijer, totaal een andere sfeer. Vooral als het een gemengd internaat is, wat ik toch leuker vond, En hier ook meer voor komt. Voor mij was het gewoon mijn huis, wat ik op die privé school niet had.

    20 jaar
    7 maanden geleden
  • Privéschool , totaal onbekend toch in NEDERLAND.?

    17 jaar
    7 maanden geleden
  • Kom nog even terug op mijn reactie over kostscholen of internaats films enz. Heb op verschillende internaten gewoond meestal gemengd. Van die sfeer wat je dus op kostscholen films en boeken leest was totaal niets van te merken. Zeg daarom ook bewust gewoond en totaal niet op gesloten. Vooral in Nederland en Duitsland erg vrij. In België weet ik niet. Ook wel vrij en modern denk ik al hoor ik wel dat het iets conservatiever is. Minder privé . Slaapzalen bestaan nog, al zal dit niet over al zo zijn.? Toen ik 17 was heb ik een tijdje noodgedwongen een jaar in Australia op een privé kostschool voor jongens gezeten. Heel vrij, wel met 2 jongens op 1 kamer. Maar moeilijk uit te leggen die sfeer jaren '60 heerste er nog wel, mede dat het een oud voornaam gebouw was . In de bestuurskamer hingen nog oude foto's van het verleden. Maar het was een privé school, niet gebonden aan de wet, evenals sommige privéscholen nog in sommige Amerikaanse staten bestaat. Bestemd voor rijkeluiszoontjes, nu, dat was niet het geval echt van de school waar ik op zat. En de discipline was ook minder streng. Maar had er wel geheerst, in de bestuurskamer stond als herinnering nog steeds de houten bak met daarin de verschillende rotans , alleen nu buiten gebruik . Al was het zei men nooit officieel afgeschaft. Werd zelfs nog bij aanneming van een pupil toestemming ouders gevraagd om het toe te passen bij zoon lief indien nodig. Al zou het waarschijnlijk nooit gebeuren. In overleg met mijn vader hebben we besloten maar ja te zeggen. Maar nooit gehad dus. Toch waren er jongens die lieten merken dat ze het nog wel konden waarderen deze maatregel . Dat merkte ik vooral op het vakantie zomerkamp dat op terrein van het internaat stond in de vakantie periode compleet met tenten en enkele blokhutten. Een paar jongens die er al enige jaren zaten namen de leiding, ik als nieuweling werd met te kennen gegeven om me te bewijzen. In het geheim kreeg ik toch een ontgroening die ik ergens wel spannend vond omdat er nog een jongen ingewijd werd. Die te kennen gaf dat hij er achter stond. Kwam er achter hoewel de jaren '60 achter ons lagen dat bij sommigen de tradities nog wel leefden . En ik hier voor uit gedaagd werd, vond ik het erg, neen, niet echt. Al zal niet iedereen dit begrijpen, het had iets magisch vond ik. Een gevoel van kameraadschap onder elkaar, wie herkent dit.?

    20 jaar
    7 maanden geleden
  • Niet alleen in films op kostscholen speelt altijd een dikke jongen. Ook in legerfilms zoals full metal jacket.

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • @19 wij hebben er met de klas even over gehad.
    Toch veel jongens gaven het toe dat ze het doen op hun kamer.
    Enkele zeiden ook dat gewoon de 1 ste keer gebeurd is in de de kamer.

    13 jaar
    7 maanden geleden
  • Jongen 17. Achteraf vond ik het ook wel spannend. Jouw vraag latent homo ? Was een jongen die de leiding had. Zei later toen we vrienden waren dat hij het wel spannend vond om nieuwelingen in te wijden. Latent homo , misschien toch wel.

    20 jaar
    7 maanden geleden
  • Jongen 20, zou ik ook wel willen mee maken , vind films ook spannend met kostscholen. Jij vond het spannend , latent homo?

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • Zijn nogal wat films over internaten en kostscholen. Altijd hetzelfde, vooral als het een jongens kostschool betreft. Altijd een vrienden groep met altijd een dikke jongen erbij. Die er wel echt bij hoort, maar altijd beetje dommig, onhandig vaak, maar beresterk. Zelf ook nogal stevig, maar nooit zo behandeld en werd ook nooit voor dom of onhandig gezien, Was ik ook niet. Maar was 17 en kwam op een privéschool in het buitenland. Kwam er later dan de meeste jongens. Was een jongensschool. En kreeg er toen wel mee te maken dat ze me anders zagen. Ik was altijd de pineut, werd altijd uitgedaagd, vooral op een zomerkamp. Had zoiets laat me niet kennen, ook al werd ik steviger aangepakt tijdens onze inwijding wat traditie was. Want ze hadden zoiets die dikke kan er wel tegen en ze hadden nu de kans omdat ik wel bij de groep wou horen. Zal niet te veel in details treden, geheimhouding was verplicht. Achteraf viel het wel mee, en vind het nu wel cool dat ik toch zoiets mee gemaakt hebt.

    20 jaar
    7 maanden geleden
  • Hoi jongen 14
    Je hoef je nergens voor te schamen en je heb zeker niks verkeerds gedaan het is heel normaal op jou leeftijd om te vergelijken met anderen jongens. Toen ik 14 was wou ik ook vergelijken en dat heb ik ook gedaan ook met een meid maar geef mij maar een lekkere jongen.

    18 jaar
    7 maanden geleden
  • J13, blijf vooral jezelf. Als je het zelf goed vindt wat er tussen jullie gebeurt dan is dat prima. Maar ga er niet mee door als je het niet vertrouwd. Zoals j23 aangeeft is het je eigen beslissing. Je bent aardig, en sommigen zullen daar misbruik van maken.

    18 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten